Terschelling workation - 5 dagen werken aan je Strategie & Planning

Samen met max. 6 ondernemers 5 dagen full focus AAN je bedrijf werken op het mooie eiland Terschelling! Ga je mee?

Van 29 november tot en met 3 december 2021

5 dagen werken aan je strategie op Terschelling

Van 29 november tot en met 3 december 2021, gaan wij AAN-onze strategie en planning werken in Terschelling. 

Weg van alle ruis en 'moetjes'. Echt even tijd voor jezelf en je dromen en doelen.
Deze villa ligt in de duinen en nog geen 100 meter van het strand.
Daar krijg je creatieve ideeën van! Laat je zelf bruisen en geef jezelf deze strategie 5 daagse workation cadeau! 

Voel jij de wind al door je haren blazen? Voel je de energie en de vrijheid van het strand en de duinen! Dit is waarom jij bent gaan ondernemen om regelmatig ook tijd voor jezelf te hebben en na te denken wat jij de aankomende tijd wilt bereiken.

aan je bedrijf werken

Voel eens...die vrijheid 

Al jaren ben je ondernemer of misschien pas begonnen als ondernemer, je herkent het misschien wel je komt in een ratrace te zitten en je gaat maar mee in de waan van de dag. Bijzondere projecten of grote en spannende doelen laat je snel links liggen. Je komt er maar gewoon niet aan toe. Er komen steeds andere zaken tussen. Een Retreat is de uitgelezen kans om nu wel eens te gaan focussen op de doelen die je heel graag wilt gaan behalen. Eigenlijk is een Retreat een cadeautje die je aan jezelf geeft. In dit geval vijf dagen full focus aan de slag met iets wat je echt tof vind zonder enige afleiding van buitenaf. 

Middenin de duinen van het prachtige Terschelling met het strand op 100 meter van je af. Een volledige week voor jezelf en voor je bedrijf. Je wordt volledig in de watten gelegd en je hoeft nergens aan te denken. Alleen aan jouw toffe  doel die je wilt gaan behalen. Van te voren maak je een plan wat je wilt gaan doen op het eiland en na 5 dagen heb je je plan helemaal op orde en kun je zo gaan vlammen. Je gaat jezelf vijf dagen rust, ruimte en geen afleiding gunnen. Geen dagelijkse zaken, geen kinderen om je geen, geen collega's die aan je bureau staan omdat ze iets van je willen, geen afleidingen. We gaan voor voor full focus!

Wat vonden de deelnemers van 2020 ervan?

''Wat een fantastische midweek hebben we met elkaar gehad. Door Corona maar met 4 man en hebben we Daisy helaas moeten missen.

's Ochtends vroeg meteen wakker door heerlijk te wandelen in de duinen en op het strand van Terschelling. De ideale omgeving voor mooie fotoshoots. De zeker aan te raden, goed verzorgde workation in een prachtige villa vlak bij zee, zorgden samen met de kookkunsten van Francina  en René voor een fijne sfeer, goede gesprekken en lol en voor verbinding met de andere deelnemers.

Na een heerlijk ontbijt was het tijd voor het work-deel. Francina haar tips voor strategie en inspiratie om te gaan Next-levelen is fantastisch. Met zachte hand maar to the point, stuurt ze je de juiste kant op. En kun je direct stappen maken met je business.

Kortom, voor mij voor herhaling vatbaar en hopelijk dan zonder Corona.

Met wederom fantastische fotoshoots door Ninette, een geweldige fotografe, die zorgt dat je spontaan op beeld komt. Ik ben heel benieuwd naar de foto's.
Een win win, dat is deze week zeker.

Dank je wel Francina''
Percy van de Werve - Studio Inside Out
''Toen ik de mail van Francina ontving over Terschelling was ik meteen verliefd op het huis! Hoe fijn zou het zijn om met andere ondernemers een week door te brengen op zo'n geweldige plek. Geweldig!!!..een droom voor volgend jaar. 

Ik ben een start-up en de bal begint net te rollen dus ik dacht...nu nog niet. Toch sprak ik Francina over Terschelling. En op z'n Francina's: juist nu wel als start-up!


Tijd voor mezelf om aan mijn bedrijf te werken, 4 hele dagen zonder kleine kinderen. Ik heb er ontzettend naar uitgekeken. Had een lijst van dingen gemaakt waar ik het over wilde hebben. En eigenlijk achteraf bestond die lijst uit kleine dingetjes en heb ik tijdens het retreat onverwacht grote beslissingen genomen. Mijn focus en doelen zijn nu duidelijk. Tijdens onze gesprekken hebben we mijn doelen, to do lijst en focus opgeschreven op een groot papier en dit papier hangt nu tegenover mijn bureau. De input tijdens deze gesprekken van de andere ondernemers was naast Francina ook erg waardevol. Het is mij nu duidelijk waar ik naartoe wil en hoe ik dit ga doen. Doelen waar ik in geloof en die haalbaar zijn.


Naast  deze gesprekken hebben Francina en Daisy (via zoom) me ook tussendoor met praktische zaken geholpen waar ikzelf thuis alleen op vast liep. Het was een fantastisch week!! We hebben naast dat we hard hebben gewerkt veel gelachen, heerlijk gegeten, gewandeld. Wat een waanzinnig mooi huis en wat is Terschelling mooi, naast onze wandelingen heb ik heerlijk hardgelopen over het strand en over de zandpaadjes. 


Ik raad het elke ondernemer aan om mee te gaan!

Dankjewel Francina & Daisy!''

Ninette Moorman - Fotograaf

''Een weekje op de hei met een business coach en andere ondernemers is altijd een goed idee!

Niet alleen om even weg te zijn van het dagelijkse drukke leven, maar ook om samen met andere ondernemers te sparren over waar iedereen nou tegen aan loopt.

Voor mij was het verhelderend dat Francina de boel (de business) kaderde middels een strategische sessie. Dit deed ze niet alleen voor mij, maar ook voor de andere. Erg leerzaam en goed om te zien dat een opbouw van een dergelijke strategie voor iedereen hetzelfde werkt. Geen trucje, maar oprechte kennis en ervaring! Daarnaast zijn de praatsessies tijdens een wandeling ook erg ontspannend. Ook hier neemt Francina de tijd om met je mee te denken en geeft je waardevolle tips. Niet alleen over je bedrijf, maar ook hoe je naar je bedrijf kijkt. Wie ben jij binnen je bedrijf en wat heeft jouw bedrijf nodig. Dat staat me nog het meeste bij. Verder is het gewoon heel gezellig, ontmoet je leuke nieuwe mensen, en Francina kan heeeerlijk koken! Al met een dus een vakantie die goed verzorgd was en ook nog eens leerzaam! TOP''

Maartje de Wilt - Living Stories
werken aan je strategie

Full focus AAN je bedrijf werken

Een werkvakantie met maximaal 6 ondernemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben als jij. Focus op je dromen en je doelen. Je plan voor 2022 is belangrijk om helder te hebben, maar ook wil je even rust en je energie opladen. Daarnaast Full Focus AAN je strategie en AAN je bedrijf werken. Waar kun je dat beter doen dan in een relaxte en rustgevende omgeving? Met uitzicht over de duinen, ruime slaapkamers en genoeg badkamers voor iedereen. Vijf dagen wordt je in de watten gelegd, staat het ontbijt voor je klaar als je in de ochtend beneden komt, wordt de lunch voor je verzorgd en zal er lekker gekookt worden in de avond. Tijdens het eten brainstormen met elkaar om vervolgens uitgerust te gaan slapen. Na een goede werkdag bespreken we de dag en je voortgang tijdens een heerlijke borrel.

Je bent even out of office voor de buiten wereld, maar in Terschelling ben je AAN, alleen voor jezelf en je bedrijf! 

aan je bedrijf werken

5 dagen rust in je kop voor jezelf en je strategie 2022...

Tijdens dit Retreat gaan we werken aan je strategie voor 2022
We gaan 5 dagen vooruit kijken en bepalen welke stappen je kunt nemen voor 2022. In de ochtend werk je aan je bedrijf en plannen en in de middag ben je vrij om te doen wat je wilt.
We gaan je doelen opschrijven, je producten en prijzen bekijken in de piramide en we gaan een actieplan maken zodat jij precies weet wat je te doen staat. Je gaat echt keuzes maken en een strategie opzetten met een concrete planning.

Ook gaan we aan je sales en marketing werken tijdens het Retreat. 
Hoe kom jij aan klanten, hoe kun je nieuwe klanten aantrekken en overtuigen. 

Je gaat naar huis met een rugzak vol acties naar huis!
Het Retreat is echt een werkweek voor jezelf om AAN je strategie en AAN je bedrijf te werken. 
 Natuurlijk gaan we samen brainstormen, samen sparren en zijn Daisy en ik ervoor je om je te ondersteunen.
 We gaan 2,5 a 3 dagen met en vaste planning werken, waarin we een Strategie 2 Daagse houden en een Sales Training doen. De rest van de tijd op Terschelling mag je zelf helemaal indelen. Wil je een dag liever buiten de deur lunchen? Geen probleem, lekker doen!
Wat wij belangrijk vinden is dat je gerust het eiland af gaat met een volledig plan en focus om thuis weer door te gaan.

 

werkweek op terschelling

Waar ga je aan werken?

Samen gaan we kijken wat je doelen zijn voor 2022 en we bepalen hoe jij full focus daarmee aan de slag kunt gaan. Op Terschelling gaan we 5 dagen aan jouw strategie, sales, marketing en actieplan voor 2022 werken.


Samen gaan we kijken wat je plan wordt voor het nieuwe jaar! Waar jij je op gaat focussen en welke strategie je daar voor wilt gaan inzetten. 

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!


Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!


We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: "The Winterlodge" (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!


Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.


Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen

Epower+

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Money Mind Academy

De prachtige duinvilla in Terschelling en de oase aan rust!

Op nog geen 100 meter van het strand midden in de duinen bevindt onze prachtige villa zich. In deze moderne en luxe villa gaan we vijf dagen met elkaar doorbrengen en genieten van de rust, vrijheid en van alle toffe plannen die gesmeden worden.

null

null

null

null

null

null

Testimonials

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!

Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi

Colajezzi Interior

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten.


Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops

Designer

retreat terschelling

Wat zit erbij inbegrepen?

 • 4 overnachtingen in een moderne en luxe villa op Terschelling midden in de duinen, met sauna en ligbad!
 • Je bent op maandag 29 november welkom vanaf 17.00 uur, op vrijdag 3 december is het Retreat afgelopen om 12.00 uur. Dan checken we ook uit de villa
 • Je kunt samen op een kamer of je kiest voor een eigen slaapkamer en iedere ruimte heeft een aparte badkamer. Er zijn 2 éénpersoonskamers en 3
  twee persoonskamers.
 • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
 • Aan het einde van de dag is er een gezellige borrel
 • Inclusief koffie, thee, bier, wijn, fris, sap, snacks (de koelkast is goed gevuld)
 • Francina en Daisy staan vijf dagen voor je klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden
 • We werken aan je strategie van 2022 tijdens het Retreat, in de ochtend! 
 • In de middag kun je ontspannen en genieten van je ME time!
retreat terschelling

Wat zit er niet bij inbegrepen?

 • Eigen vervoer naar de villa dat regel je zelf
 • Eigen vervoer op het eiland, regel jezelf
 • Reisverzekering/annuleringsverzekering sluit je zelf af
 • Wil je een fiets huren dan regel je dat zelf
 • Wil je langer blijven dan regel je dat zelf, extra kosten zitten niet in de prijs
 • Wil je extra activiteiten doen, dan kan je dat zelf regelen, dit zit niet in de prijs

Wie organiseert dit?

werken op terschelling

Francina van den Berg
Business en Strategie builder voor ondernemers

Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren.
Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haat passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Daisy is ruim 2 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van marketing, online marketing, social media en het opzetten van salesfunnels. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan is zij jouw "wizard" die het voor je kan oplossen.
Geen probleem is haar te gek. Daisy werkt voor en met heel veel ondernemers. Ze werkt als een tornado zo snel.
Denkt mee met je business en weet dit te vertalen naar campagnes.
Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Ga je mee, 5 dagen aan je strategie werken en ontspannen
Plan maandag 29 november tot en met
vrijdag 3 december 2021 in je agenda,
zodat niets er meer tussen komt. 

Zie je deze werkweek (retreat) helemaal zitten? Gun je jezelf even de ruimte en rust om te knallen met jouw toffe doel?  
Dan kun je hieronder je plekje reserveren. Er zijn twee keuzes waar je uit kunt kiezen:

* Het Retreat + overnachtingen in de villa 1397,-  (max 4 plekken)
Je hebt deelt een kamer met 1 van de deelnemers van het Retreat, maar je hebt wel een eigen bed. 
Ken je een collega ondernemer met wie jij de kamer wilt delen dan is dat mogelijk.
NOG MAAR 2 PLEKKEN VRIJ!

* Het Retreat + overnachtingen in de villa + eigen slaapkamer 1597,-  (max 2 plekken)
Je hebt een eigen kamer voor jezelf tot je beschikking en je kunt je terug trekken wanneer jij dat prettig vindt.

NOG MAAR 1 PLEK VRIJ!

* Het retreat + overnachtingen in de villa 

In 1 keer betalen

Met een ander op een kamer

€ 1597,-
€ 1397,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso. 

NOG MAAR 2 PLEKKEN VRIJ

In 2 termijnen betalen

Met een ander op een kamer

€ 800,-
€ 700,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

NOG MAAR 2 PLEKKEN VRIJ

In 5 termijnen betalen

Met een ander op een kamer

€ 320,-
€ 280,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

NOG MAAR 2 PLEKKEN VRIJ

* Het retreat + overnachtingen in de villa + met eigen slaapkamer

In 1 keer betalen

met eigen slaapkamer

€ 1597,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

NOG MAAR 1 PLEK VRIJ

In 2 termijnen betalen

met eigen slaapkamer

€ 800,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

NOG MAAR 1 PLEK VRIJ

In 5 termijnen betalen

met eigen slaapkamer

€ 320,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

NOG MAAR 1 PLEK VRIJ

Veel gestelde vragen

Is het Retreat alleen voor ondernemers?

Ja, het Retreat is alleen voor ondernemers. Je kan starter zijn of ervaren, dat maakt niet uit! Jij werkt de komende dagen aan je eigen business en krijgt ondersteuning waar nodig door Francina en Daisy.

Kan ik de kosten zakelijk afboeken?

Ja, je kunt de kosten zakelijk afboeken in je administratie en van je winst aftrekken. Dat betekent lekker een midweek er tussen uit en de belasting betaald mee ;))

Zijn er ook workshop en/of trainingen?

Ja en nee, we gaan aan de slag met jouw Strategie en Doelen voor 2022. Daarvoor gaan we ons systeem van de Strategie 2 Daagse aanhouden. Tijdens het Retreat staan wij volledig tot je beschikking om aan je strategie te werken. Maar concreet kun je praktisch aan je sales funnels werken, weggever, marketing, online marketing, content planning, video inzetten. Natuurlijk brainstormen we wel met de hele groep en kan je feedback vragen aan de mede ondernemers.

Wanneer is de online sessie vooraf het Retreat?

De online sessie vooraf het Retreat is op maandag 20 maart om 20.00 uur. We nemen deze online sessie op dus je kunt hem nog op je gemak terugkijken. Daar bepalen we waar je aan gaat werken in het Retreat, zodat er zoveel mogelijk gedaan kan gaan worden in onze midweek. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Wil jij niet veel doen en juist relaxen, ook goed. Het is jouw week en jij bepaalt.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Zeker, hier houden we absoluut rekening mee. Van te voren vragen we je naar je dieetwensen!

Gluten vrij, lactose vrij of vegatarisch geen probleem!

Zijn er nog uitjes/activiteiten en wordt het vervoer geregeld?

Nee er zijn vaste uitjes of activiteiten, als je zelf op pad wilt om het eiland te verkennen dan ben je hier geheel vrij in. Deze kosten zitten NIET in de prijs. Ook zit het vervoer NIET inbegrepen in de prijs en zul je dat dus zelf moeten regelen. 
arrow_drop_up arrow_drop_down