arrow_drop_up arrow_drop_down

Hi, ik ben Daisy!

Voor mijn opleiding Bachelor Communiatie moest ik net als iedereen een afstudeerscriptie schrijven. Via deze weg kwam ik in contact met Francina. Ik wilde namelijk mijn afstudeerscriptie voor Fashion Solution schrijven. Deze mogelijkheid was er en zo ben ik begonnen met mijn scriptie. 

In het verloop van de periode bij Fashion Solution bleek al snel dat ik Francina en ik een goede klik hadden en dat ik haar heel goed kon helpen bij het opzetten van haar nieuwe bedrijf. Na mijn scriptie die ik in oktober 2018 heb afgerond, ben ik bij Francina gaan werken als marketing & communicatie medewerker. Nu kon ik eindelijk alles in de praktijk gaan uitvoeren. 

In deze periode hebben we ontzettend veel gedaan. Zo kwamen we op de naam: Master Your Business Moves. En zijn we bezig met het ontwikkelen van een heel platform. Hoe tof! 

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik al ontzettend veel geleerd en vooral op het gebied van online marketing. En elke dag leer ik weer nieuwe dingen. Ik wil mezelf daarom ook blijven ontwikkelen en volg ik veel trainingen om nieuwe dingen te blijven leren!