Page content

WebinarGeek

WebinarGeek is een nederlands software waarmee je heel gemakkelijk webinars kan geven. Het gebruiksvriendelijke software van WebinarGeek zorgt ervoor dat jij heel gemakkelijk webinars kan organiseren en aanmaken. In WebinarGeek kan je ervoor kiezen om een live webinar te geven, een automated webinar of een on demand webinar. Een automated webinar is een vooraf opgenomen webinar en uitzenden alsof het live is. Met een on demand webinar kan je live webinars 24/7 beschikbaar stellen voor jouw kijkers.

In WebinarGeek kan je jouw omgeving een herkenbare uitstraling geven met jouw eigen huisstijl. Je voegt eigen afbeeldingen toe en kan de kleuren naar eigen wens aanpassen op de registratiepagina, bedankt pagina en e-mails.

Tijdens het geven van een webinar is het mogelijk om een mooie presentatie te tonen aan jouw doelgroep, door de optie het scherm delen. Met de optie camera kan je ook zelf in beeld blijven tijdens het geven van een webinar. Wat een toffe optie is dat je video’s van YouTube kan delen tijdens jouw webinar met bijvoorbeeld testimonials van jouw klanten.

Om de interactie met jouw doelgroep aan te gaan is het mogelijk om een chat functie aan te zetten. Deze chat kan openbaar of privé zijn.

Abonnementen

Starten met WebinarGeek kan heel eenvoudig. Je kan beginnen met een gratis proefaccount van 14 dagen. Daarna kan je kiezen uit drie abonnementen. Met het starter abonnement kan je onbeperkt webinars geven voor 1000 live kijkers per webinar. Voor dit abonnement betaal je €25,- per maand. Met het basic abonnement heb je dezelfde functies als bij het starter abonnement. Daarbij kunnen er marketing integraties gemaakt worden, video injecties (YouTube video’s kunnen worden afgespeeld) en de functie REST API waarmee je andere systemen kan koppelen aan WebinarGeek. Voor dit abonnement betaal je €45,- per maand. Het laatste abonnement is het Pro abonnement. Hiermee heb je de bovenstaande functies en de automated webinars kunnen worden ingezet. Voor dit abonnement betaal je €60,- per maand.

    Comment Section

    0 reacties op “WebinarGeek

    Plaats een reactie


    *