Page content

ActiveCampaign

ActiveCampaign is een e-mailmarketing systeem waarbij je gepersonaliseerde massa e-mailmarketing kan toepassen. Dat betekent dat je aan veel mensen te gelijk e-mails kan versturen, maar deze e-mails persoonlijk kan maken waardoor je een relatie opbouwt met jouw doelgroep.

Dit is een hele nieuwe vorm van e-mailmarketing, wat eerst helemaal niet mogelijk was op dit gebied. Er zijn nog veel andere systemen waarbij je geautomatiseerd een e-mail kan versturen naar een grote groep mensen, zoals Mailchimp en AWeber. Maar met deze systemen kan je niet heel gemakkelijk rekening houden met persoonlijke interesses van jouw doelgroep of jouw doelgroep persoonlijk benaderen.

ActiveCampaign heeft een onderdeel genaamd automatiseringen. In een automatisering kan je op basis van een aantal acties een automatische reeks e-mails versturen aan een specifieke groep mensen.

Het is ook mogelijk om losse campagnes te versturen in ActiveCampaign. Jouw doelgroep kan je opsplitsen in lijsten in dit systeem, om op die manier groepen uit elkaar te houden.

Er is een mogelijkheid om ActiveCampaign 14 dagen gratis uit te proberen. Daarna kan je kiezen voor 1 van de abonnementen. ActiveCampaign geeft de keuze om te kiezen voor het aantal contacten dat jij wil in jouw abonnement. Dat betekent dat als jij kiest voor 1000 contacten, dat je 1000 contacten in jouw account kan houden. Het aantal contacten begint bij 500 waar je uit kan kiezen, de startprijs ligt op $9,- dollar per maand.

    Comment Section

    0 reacties op “ActiveCampaign

    Plaats een reactie


    *