Page content

article content

Money Mindset

Op Social Media zie ik iedereen het over geld hebben! Geld is een hot item op dit moment en ik zie vele MONEY CHALLENGES voorbij komen. Zelf heb ik 3 weken geleden ook een money challenge gehouden met 200 enthousiastelingen. We hebben het een week gehad over geld en money mindset!

Iedereen heeft een mening over geld! Ook jij!
Die mening hebben we vanuit huis mee gekregen, omdat we op een bepaalde manier zijn opgevoed. Vaak veranderd die mening niet meer en leven veel mensen met angst voor tekorten.

Maar heel weinig mensen leven in overvloed!
Op geld zit dan ook heel veel emotie en vaak dus negatieve emotie!

Zaken die je veel in je omgeving hoort zijn:
Ik kan dat niet….want ik heb geen geld.
Ohhhh daar heb ik geen geld voor.
Nee dat ga ik niet doen, veel te duur!
Nee, ik kan niet mee, ik heb nog zoveel andere zaken, die ik ook moet betalen.

En zo kan ik nog wel even door gaan met dit soort uitspraken! Voor mij allemaal duidelijk vanuit onvrede, angst en tekorten gedacht! Heel veel mensen hebben een negatieve “money mindset” en dat is jammer! Want als je het onderwerp geld negatief benaderd dan is het bijna zeker dat jij als ondernemer het ook niet heel goed doet!

Vaak vindt je alles te duur en je wil dan niet investeren.
Of je hebt er geen geld voor. Eigenlijk maak je er geen geld voor vrij, want je bent vrij om te kiezen waar jij geld in wil steken.

Op dit moment hoor ik van verschillende klanten dat zij ook heel graag business coaching willen, maar dan hoor ik hun belemmering: het is te duur, ik kan het niet betalen?

Diezelfde klant gaat die week erna wel 4 weken naar Azië gaan om daar te gaan rondreizen? HUHHH…volgens mij is dan iets niet te duur, maar maak jij een keuze om je geld ergens anders aan uit te geven! En dat mag natuurlijk! Iedereen is vrij in zijn keuze en je kan geld maar éénmaal uitgeven. Maar ik zie dan ook heel veel ondernemers in mijn business coaching, die dan aangeven in een sessie, ik moet mijn prijs naar beneden, omdat ze me te duur vinden!

Als je goed tussen de regels kijkt en leest! Lieve ondernemer ben jij niet te duur, maar is je klant nog niet toe om jou dienst of product op waarde in te schatten. Of jouw WAARDE is voor die klant nog niet duidelijk? Of hij maakt gewoon andere keuzes.
Laat je dus niet altijd afdwalen door dit soort feedback van een klant. Luister wat er echt aan de hand is en waar iemand prioriteit aan geeft.

Wees bewust dat jij WAARDE levert en dat daar een bepaalde prijs bij hoort. Jij kijkt op dat moment in de spiegel van de ander, laat je daardoor niet van de wijs afbrengen. En misschien is hij wel niet je ideale klant.
Leer waarde te creëren, leer te luisteren naar je ideale klant en weet dat jij een super goed aanbod hebt voor die klant.
Zodat jij je kan focussen op klanten die je wel op waarde inschatten en die graag met jou aan de slag willen. Zodat jij kan manifesteren! Zodat jij met de juiste mensen kan gaan werken en je werk op waarde wordt gewaardeerd.
Jij kan shinen en je Gift of the World met de wereld kan delen. Zodat jij kan bijdrage aan een mooiere wereld die klaar is voor positieve energie en power!

Als je met een negatieve geld mindset door het leven gaat dan zal je onderneming niet groeien. Jij bent letterlijk de handrem voor de groei van je bedrijf! Jij belemmert je bedrijf om zich te ontwikkelen en zo kan je ook niet opschalen.
Gevolg is weinig omzet, weinig klanten en een negatieve mindset.

Het wil allemaal maar niet lukken! Je kijkt op een negatieve manier naar de wereld en je bent gegrepen door geld en je laat je belemmeren door geld!

Wat jammer is! Want geld is er in overvloed!
Geld is er! Altijd, overal en ook voor jou!
Als jij maar kijkt met de juiste bril, liggen de kansen voor het grijpen en kan je van alles omzetten in een business model!

Belangrijkste is: Vertrouw het universum dat het goed komt!
Wees je bewust van je money mindset en als die negatief is, buig die om naar kansen en positiviteit
Ga voelen wat er met je gebeurd als er over geld gesproken wordt, wat doet het met je?
Wat zegt het over je? En hoe kan je bewust daar een andere keuze in maken, zodat geld voor je gaat werken in plaats van tegen je gaat werken?

Hou er een mooie affirmatie op na: I LOVE MYSELF AND I LIVE AN ABUNDANCE LIFE!

Wil je meer weten over hoe jij ook meer geld kan creëren en manifesteren! Dan kan je meedoen met het 100 dagen programma Forever Happy & Succesful.

Comment Section

0 reacties op “Money Mindset

Plaats een reactie


*