Mini Training: Haal alles uit je potentieel


GRATIS 4 daagse Mini Training 27-30 augustus
HAAL MEER UIT JE POTENTIEEL!

Elke dag stuur ik je een video met uitleg  per mail + werkboek. Het duurt Max 15 minuten en je kunt het doen in je eigen tijd.

Ik wil meedoen! 1 seconde verwijderd van deelname, druk op deze knop en geef je op


Voor wie is deze mini training?

  • Je loopt vast in je bedrijf en hebt zoveel ideeën, maar weet niet waar te beginnen
  • Je bent heel creatief en ziet overal mogelijkheden, start ergens aan maar maakt het niet af
  • Je bent bang om een foute beslissing te nemen, want je overziet niet wat dat kan betekenen
  • Je hebt zoveel druk op je schouders liggen, de Corona Lockdown heeft slechte invloed op je gehad, je bent vast gelopen in je hele bedrijf
  • Je weet het gewoon niet meer, er komt zoveel op Social Media en internet voorbij, wie ben jij dan? En waarom zou een klant bij jou willen komen?
  • Je bent in vakantie stemming en hebt een duwtje nodig om eruit te komen, alleen is maar alleen en je weet samen kom je verder
  • Corona heeft je mindset beïnvloed, je ziet het niet meer zitten en je baalt van jezelf
  • Sowieso baal je van de hele economische recessie die voor de deur staat, je was al niet heel succesvol en je bedrijf liep niet lekker...en dan dit ook nog eens erbij
  • Je bent voor jezelf begonnen, maar loopt vast in je eigen gedachten en komt niet tot actie

Wat kan je verwachten deze 4 dagen?

Deze 4 daagse mini training is speciaal voor mensen die meer uit hun potentieel willen halen.

Je weet dat je meer kan, maar hoe dan?

Elke dag stuur ik je een video met uitleg wat je kunt doen die dag. De oefening is Max 15 minuten. Je kunt het doen in je eigen tijd. Naast de video, stuur ik een werkboek mee, waar je de antwoorden kunt invullen.

Iedere ochtend van 27-30 augustus om 9.30 ben ik LIVE op Facebook en Instagram om vragen te beantwoorden.

Ik wil graag meedoen!
Jennifer Colajezzi 

Intuitive Interior Design

Het was geweldig en energie gevend!

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten. Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde. Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Wat zijn de resultaten na de 4 daagse: Haal meer uit je potentieel!

#1 Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

We gaan doormiddel van tools en oefeningen kijken waar je nu staat en waar jij de aankomende 6 maanden aan wilt werken. De tools en werkboeken kun je krijgen door je in te schrijven voor de 4 daagse mini training, haal meer uit je potentieel. De tools staan in onze community en daar krijg jij toegang tot! Jij krijgt dan ook een speciale link waar je de gehele week met mij als jouw persoonlijke business coach kan communiceren! 

#2 Neem de regie terug over je leven en je bedrijf

Doordat we doelen hebben opgeschreven gaan we samen bepalen welke stappen je kan nemen.

We gaan door samen oefeningen te doen kijken waar jij weer in de "lead" bent en hoe jij de volgende stap gaat nemen met je doelen, zowel zakelijk  als privé. Die twee zitten aan elkaar vast en kunnen niet zonder elkaar.

#3 Alles wat je nodig hebt is de juiste mindset en een laser focus

Succesvolle ondernemers hebben net als iedereen hoogtepunten en dieptepunten. Door te leren van je minder leuke ervaringen en door anders met je business om te gaan, kom je sneller over die dieptepunten heen stappen. In dag 3 zullen we werken aan een positieve mindset. Want 80% van jou succes is een mindset die voor je werkt in plaats van tegen je werkt! Als jij dan focust op de juiste dingen dan kan het niet anders dan dat je succesvol bent.

#4 Neem een laatste speurt voor dat we het jaar afronden

2020 is nog niet voorbij! Al starten we niet heel erg tof met een Lockdown en Corona. Betekent niet dat we passief blijven afwachten! Succesvolle ondernemers maken besluiten en nemen stappen. Om 2020 af te sluiten kan jij nog steeds grote besluiten maken en stappen nemen, dan zetten we het gas erop aankomende maanden!

Met verschillende tools die waar jij toegang tot krijgt in onze community. En waar je de video's, informatie, tools een werkboeken kunt vinden. Met die zaken kan jij een plan maken vol met actie! Door je plan helder te maken zul je veel beter inzicht hebben wat je te doen hebt. Kan je grote doelen kleiner maken en zo stapje voor stapje je doelen voor het eind van het jaar toch bereiken.

#5 Helderheid, daadkracht en overzicht

Als je afgelopen 4 dagen actief mee hebt gedaan aan deze minitraining heb je een duidelijk overzicht van wat je te doen hebt aankomende maanden. Een succesvolle ondernemer creëert helderheid. Heeft overzichtelijk welke stappen die te nemen heeft en is daadkrachtig. 

#6 Stel persoonlijk je zakelijke vraag aan Francina

Op maandag 31 augustus kun jij mij elke vraag stellen die je wil, ik zal je persoonlijk antwoorden en je richting geven hoe jij met je bedrijf kan omgaan en wat je te doen hebt. Zodat je per 1 september helemaal in focus bent op de doelen die je wilt behalen met je bedrijf! 

In een Zoomcall met max 12 andere ondernemers, kun jij je plan met mij bespreken. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen zodat je de aankomende maanden aan de slag kan en je een laatste speurt kan maken om met je bedrijf aan de slag te gaan. Deze zoomcall is alleen voor ondernemers die actief met de 4 daagse hebben meegedaan.

Er zijn 3 calls maandag 31 augustus, waar jij je voor in kan schrijven:

10-12 uur

14-16 uur

19-21 uur

Sandra van der Meulen - 

Sandrinos Fotografie

Vanaf dag één geen seconde spijt van gehad

''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. En daar houd ik van. Ik wil immers groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg groeit mijn bedrijf.''

GRATIS 4 daagse
Mini Training 27-30 augustus

HAAL MEER UIT JE POTENTIEEL!
No opt-in form has been selected

Tevreden klanten!

Stefanie
''Ik ben per toeval bij Francina in aanraking gekomen en heb mezelf toen op gegeven voor de strategie 2-daagse. Omdat ik eigenlijk zo blij was met Francina haar hulp, heb ik besloten mezelf aan te melden voor haar GOLD Mastermind.


Naast alle fijne online trainingen die je kunt volgen en het contact met andere ondernemers, hecht ik vooral heel veel waarde aan de Q&A’s en de mastermind live dagen. Het geeft mij altijd net even een momentje om mijn vragen neer te leggen bij iemand anders om zo op nieuwe ideeën te komen.


Daarnaast plan ik om de paar maanden een 1-op-1 met Francina in voor een schop onder mijn kont. Ik denk oprecht dat ik kan zeggen dat ik dit jaar zo hard ben gegroeid met mijn bedrijf mede door Francina haar hulp.''
Lot van Santen
''2018 was zakelijk gezien een pittig jaar voor mijn bedrijf. Ik zat vast in bepaalde (denk)patronen en wist niet goed wat ik moest veranderen binnen mijn bedrijf om weer door te groeien. Ik besloot mij vorige maand aan te melden bij de Golden Live mastermindgroep en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu in deze paar weken al meer actie heb ondernomen, dan in heel 2018 bij elkaar. Dankzij de community en de trainingen word je enorm geprikkeld en aan het denken gezet. Ik zie nu in welke stappen ik moet gaan maken en dat ik dit niet alleen hoef te doen. Het is zo fijn om af en toe bij elkaar te komen met andere like-minded ondernemers. Ook de eerste 1 op 1 met Francina heeft mij al heel veel goeds gebracht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Ik kijk erg uit naar wat voor moois de mastermindgroep mij en mijn bedrijf in 2019 gaat brengen.''
Jennifer

''Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

De opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken!

Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 0p 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!''

Tessa Koops

Super Leerzaam!

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.


De tips die Francina en andere ondernemers mij hebben gegeven hebt kon ik gelijk toepassen. De doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen.


Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''