Mini Training: Full Focus op je omzetdoel af

Online Training:
Full Focus op je Omzetdoel af!

Ontvang tips & tricks die je stapsgewijs direct kunt inzetten voor je business,
zodat jij dit en aankomend jaar jouw doelen gaat behalen! 

Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar, moet ik echt zeggen dat ik het een heel bizar jaar vind. Ik ben geschrokken, verstijfd, in actie gekomen en er keihard voor gegaan. Alle emoties die je kunt hebben, kwamen tegelijk in de eerste lockdown…
Boos, verdrietig, angstig en uiteindelijk ben ik blij en dankbaar.

Uiteindelijk heb ik me afgesloten van alle negatieve shit.
Ben me gaan focussen op wat wel kan en waar ik een toegevoegde waarde kon zijn voor mijn klanten. Ik ben om alle beperkingen heen gaan werken. Gestopt om te klagen, om tegen het te werken en ben gaan meebewegen.
Focus op de mogelijkheden en de kansen! 

Jij hebt die verandering te maken en jij bent diegene die in actie moet komen! Jij bent diegene die jouw bedrijf afhoudt van groeien.

Vandaar dat ik deze online mini video training voor je hebt gemaakt, zodat jij ook Full focus aan de slag gaat met je bedrijf,
zoals ik dat dit jaar ook heb gedaan.

Vol nieuwe ideeën en
goede plannen start ik dit jaar!

Ik heb 2020 goed afgesloten met 12 Webinars van Master Your Business Moves. 12 dagen vol informatie over diverse onderwerpen: van je ideale klant, een goede website, financiën tot aan 'Hoe maak ik een goede Freebee'.  Francina heeft een energieke en toegankelijke aanpak. Ze is lekker concreet, altijd waardevol en gebruikt duidelijke taal. Vol nieuwe ideeën en goede plannen start ik dit jaar! Mijn favoriete webinar: E-mail marketing & financiële tips.


En wat ik ook tof vind, is dat de opbrengst na een goed doel gaat! 

Saskia Josephy - SAS Coaching
De grootste verrassing was voor mij de masterclass over Pinterest
Afgelopen dagen heb ik meegedaan aan de masterclass 12 daagse. Ik was op zoek naar handvatten om een goed plan te maken voor mijn bedrijf voor 2021. Ik wilde eigenlijk gewoon wat meer weten over doelen stellen, en
hoe ik een goed plan kon maken, maar kreeg een daarbij heel veel bonus onderwerpen waar ik veel van geleerd heb! Waar ik anders altijd merk dat ik snel afhaak als iets langer dan 2 of 3 dagen duurt, merkte ik nu dat ik kon blijven kijken en elke keer graag door wilde naar de
volgende masterclass. Ik vond het ontzettend interessant.


De grootste verrassing was voor mij de masterclass over Pinterest. Pinterest is ook gelijk iets wat ik meeneem in het maken van mijn doelen voor 2021.
Ik kan nu aan de slag met mijn plan en dit duidelijk op papier gaan zetten, zodat ik 2021 met meer focus aan de slag kan gaan. Bedankt hiervoor!
Marloes van Solingen - By Manoa

Je bent ondernemer geworden om mensen te helpen met je product of dienst, zodat je zelf meer financiële en mentale vrijheid 

Maar heb je het gevoel dat…

🟡 Je harder aan het werken bent dan je had gehoopt en minder klanten hebt dan je had gehoopt? Je plan was om slim te gaan werken, maar niet hard. Nu ben je juist hard aan het werk en levert het eigenlijk geen donder op. Je doet veel, maar of je nou het juiste aan het doen bent, geen idee...

🟡 Je bent maar wat aan het aanrommelen, hebt geen plan en geen strategie. Een consistente stroom aan klanten lukt maar niet. En dan hebben we het nog geen eens gehad over de producten of diensten die je verkoopt.

🟡 Zoveel plannen in je hoofd, maar het lukt je niet om de plannen echt uit te voeren. Er ontbreekt een concreet actieplan. Je wordt totaal geblokkeerd en weet dan niet meer wat je vandaag moet doen om je doelen te behalen.

🟡 Je weet wat je te bieden hebt,  maar je beseft maar al te goed dat 'goed' zijn in je vak niet voldoende is om een goede ondernemer te zijn. Daar is meer voor nodig. Je beseft dat ondernemen óók een vak apart is en je weet dat het tijd is om je (verder) te verdiepen in strategie en planning.

Maak de switch van aanrommelen en onzekerheid naar
meer impact en meer winst.

Het is tijd, de hoogste tijd voor actie!

Je hebt al van alles geprobeerd en vooral ook notitieboekjes volgeschreven met plannen en ideeën, maar het uitvoeren lukt je maar niet. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je echt iets anders moet gaan doen. Zo kan het niet langer!

Je bent een doener, maar wilt nu eindelijk ook eens het juiste gaan doen. Niet hapsnap, hier en daar, maar wat doen. Nee, echt gericht bezig zijn wat je wilt en hoe je dat kunt gaan realiseren. Niet eerst zelf aankloten om er vervolgens na een paar maanden weer achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen en je weet dat je daarvoor nog bepaalde strategische kennis nodig hebt.

Waarom de training: Full Focus op je omzetdoel af?
Zonder doelen ga je niets bereiken, dan ga je zomaar wat doen en daar ga je jouw business niet mee bouwen. Je hebt dan geen concreet plan. Wanneer jij wel een gericht plan hebt, dan weet je wat je moet doen en wanneer je dat ook moet doen. 

Je doelen stellen bestaat in mijn ogen uit 2 onderdelen:

1. Het beantwoorden van de volgende vragen: wat wil je precies bereiken en wat wil je doen? Waar word je blij van? Wat is er nodig om te zorgen voor meer winst, meer vrijheid en meer impact met je bedrijf?

2. Een plan en strategie komt niet zomaar aanwaaien. Daar moet je goed over nadenken en het uitwerken. Weet je welke doelen je wilt bereiken, dan kun je die doelen gaan inzetten tot acties. Acties die je gemakkelijk kunt doen waardoor je jouw doelen gaat behalen.

Stop met kutten en ga DOEN!

Pas onze succesformule toe in je eigen bedrijf en til jouw bedrijf naar the next level.
Doe mee met de Training: Full Focus op je omzetdoel af!

Nadat ik mijn oude bedrijf Fashion Solution had verkocht ben ik zelfstandig ondernemers en bedrijven gaan helpen om meer impact te maken met hun bedrijf.  En ik gun jou dat ook, meer klanten, meer winst, meer omzet en meer vrijheid.

Ik geloof er heilig in dat als we doen wat we leuk vinden en daarmee geld kunnen verdienen dat we de wereld dan een stukje mooier maken. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook andere met jouw product of dienst.  Veel ondernemers en veel van mijn klanten zijn fantastisch in wat ze doen, maar ze zijn (nog) niet goed in het vak ‘ondernemen’. Het is ook een vak apart, geloof me. Toen ik 30 jaar geleden begon moest ik het ook leren. Ik begrijp het ook helemaal, want ondernemen hebben we nooit echt in de schoolbanken geleerd. We zijn klaargestoomd om voor een baas te werken, netjes achter je bureau zitten tot het weer 5 uur is en je weer naar huis kunt.  

Er komt in het begin meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat deze fase. Het is zelfs zo dat 60% van de zelfstandige ondernemers zonder personeel stoppen binnen 5 jaar. Bizar hoog percentage vind ik dat. De eerste fase die vaak onderschat wordt is wel de meest cruciaalste fase. Dit is de fase waarin je de fundering van jouw bedrijf gaat leggen.

Dit kost tijd en energie en ik wil niet zeggen dat je er niet hard voor moet werken, maar er is altijd een manier om slimmer te werken.

Hoe ziet de training:
Full Focus op je omzetdoel af eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot onze online omgeving. Hierin vind je:

🟡 5 video’s  waarin ik je laat zien en uitleg hoe je jouw doelen kunt stellen, hoe je ze kunt behalen en hoe jij een gepaste strategie kunt maken.

🟡 3 Excel documenten die je helpen om concrete doelen te stellen, daar slim naartoe te werken en om je inkomsten en uitgaven goed bij te kunnen houden.

🟡 Kom niet aanzetten met ik ben veel te druk, ik heb geen tijd. Als je geen halfuur tot drie kwartier per dag kunt vrij maken....om aan je bedrijf te werken....ben je dan wel echt een bedrijf en ondernemer?

'Hele goede tips
haal ik eruit!'
'Ik wil even zeggen dat ik jullie masterclasses heel waa rdevol vind!! Hele goede tips haal ik eruit! Erg blij mee. Twijfelde eerst even om mij aan te melden, omdat 12 webinars best wat tijd kost. Maar blij dat ik het heb gedaan.'
Sabrina Janssen
'Ze zijn lekker
to the point!'
Ik heb genoten! Heerlijk info over ondernemen van onze "Witte Tornado”!


Francina en Daisy zijn lekker to the point. De masterclass waar ik het meeste van heb genoten is: Je ideale klant: want wie is dat? Focus hierop heel fijn. 
Mette Pilaar
'Na 10 minuten realiseerde ik het me al'
'Ik neem maandelijks deel aan workshops en online trainingen om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. Wat was ik blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s online training realiseerde dat deze training wellicht boven verwachting zou uitpakken.'
Jennifer Colajezzi

Na de training:

🟡 Weet je precies wat je moet doen om je doelen te behalen voor 2021

🟡 Zeggen we bye bye tegen adhoc werken, gaan we voor structuur en consistentie

🟡 Heb je gedag gezegd tegen de to do lijstjes die zich, maar blijven opstapelen

🟡 Weet je hoe je prioriteiten kunt stellen

🟡 Heb je voor jezelf helder wat nu echt belangrijk is en weet hoe je keuzes kunt maken.

🟡 Heb je meer overzicht, meer daadkracht en effectiviteit

🟡 Krijg je meer gedaan in minder tijd, zonder harder te werken

mini training business
€ 97,-
€ 27,-

Online Training: Full Focus op je omzetdoel af!

Wat we voor deze training vragen is echt een belachelijke prijs. Dan kunnen we het net zo goed gratis doen. Wat we echter willen is dat je er echt mee aan de slag gaat. Als je gratis ergens aan mee doet, dan denk je al snel laat maar zitten, geen tijd, te druk. Het helpt dan als je ergens voor betaald hebt, zo werkt het nu eenmaal.. Je ziet dan namelijk pas hoe waardevol het is!