arrow_drop_up arrow_drop_down

Mini training: Full Focus op 2021
Plan effectief & krijg meer resultaat! 

Van 18 januari tot en met 23 januari gaan we je 6 dagen lang tips & tricks geven die je stapsgewijs direct kunt inzetten. Zodat jij dit jaar jouw doelen gaat behalen!

IK DOE MEE!Mini training: Full Focus op 2021
Plan effectief & krijg meer resultaat!

Van 18 tot en met 23 januari, 6 dagen tips & tricks, zodat jij jouw doelen gaat behalen!


IK DOE MEE!

Als ik terugkijk naar 2020, moet ik echt zeggen dat ik het een heel bizar jaar vind. Ik ben geschrokken, verstijfd, in actie gekomen en er keihard voor gegaan. Alle emoties die je kan hebben, kwamen tegelijk in de eerste lockdown…boos, verdrietig, angstig en uiteindelijk ben ik blij en dankbaar.

Uiteindelijk heb ik me afgesloten van alle negatieve shit.
Ben me gaan focussen op wat wel kan en waar ik een toegevoegde waarde kon zijn voor mijn klanten. Ik ben om alle beperkingen heen gaan werken. Gestopt om te klagen, om tegen het te werken en ben gaan meebewegen.
Focus op de mogelijkheden en de kansen!

Deze bizarre lessen ga ik je meegeven in onze 6 daagse mini training van 18-23 januari: FULL FOCUS op 2021. 
Ik ga namelijk aan je haren trekken als ik hoor dat iemand zegt, volgend jaar wordt het mijn jaar…ik voel het!
Een verandering in jezelf en in je bedrijf komen namelijk niet zomaar….en zeker kan dat niet afhangen van externe zaken!

Jij hebt die verandering te maken en jij bent diegene die in actie moet komen! Jij bent diegene die jouw bedrijf afhoudt van groeien.

Vandaar dat we samen 6 dagen aan de slag kunnen om ook zo Full focus aan de slag te gaan met je bedrijf, zoals ik dat dit jaar ook heb gedaan.
Door 6 dagen jouw persoonlijke business coach te zijn.

Loop jij hier tegenaan?

 1. Je hebt elk jaar doelen gesteld, maar je behaald ze niet...
 2. Je maakt een planning, maar houdt je er niet aan
 3. Je hebt geen overzicht in welke acties je als eerste zou moeten doen
 4. Je hebt geen idee hoe jij jouw geplande omzet voor 2021 kunt behalen
 5. Je werkt adhoc en doet maar wat
 6. Je planning loopt over en weet niet waar je moet beginnen
 7. Je vind het moeilijk om te delegeren


Dan is deze mini training echt iets voor jou!

'Hele goede tips
haal ik eruit!'
'Ik wil even zeggen dat ik jullie masterclasses heel waardevol vind!! Hele goede tips haal ik eruit! Erg blij mee. Twijfelde eerst even om mij aan te melden, omdat 12 webinars best wat tijd kost. Maar blij dat ik het heb gedaan.'
Sabrina Janssen
'Ze zijn lekker
to the point!'
Ik heb genoten! Heerlijk info over ondernemen van onze "Witte Tornado”!


Francina en Daisy zijn lekker to the point. De masterclass waar ik het meeste van heb genoten is: Je ideale klant: want wie is dat? Focus hierop heel fijn. 
Mette Pilaar
'Na 10 minuten realiseerde ik het me al'
'Ik neem maandelijks deel aan workshops en online trainingen om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. Wat was ik blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s online training realiseerde dat deze training wellicht boven verwachting zou uitpakken.'
Jennifer Colajezzi

Het resultaat na de mini training:

 • Je weet precies wat je moet doen om je doelen te behalen voor 2021
 • Bye bye adhoc werken, we gaan voor structuur en consistentie
 • Je hebt gedag gezegd tegen de to do lijstjes die zich, maar blijven opstapelen
 • Je weet hoe je prioriteiten kunt stellen
 • Je hebt voor jezelf helder wat nu echt belangrijk is en weet hoe je keuzes kunt maken.
 • Je hebt meer overzicht, meer daadkracht en effectiviteit
 • Je krijgt meer gedaan in minder tijd

Wat gaan we doen?

6 dagen lang ben ik je businesscoach. Elke dag kun je mij live via Zoom, van 09.00 - 09.45 uur, al jouw vragen stellen en zal ik die beantwoorden. Ook krijg je elke dag tips, video's en opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Zo blijf je in actie en kom je er echt niet meer onderuit. In de livesessies ga ik je ook echt accountable houden. In totaal zal ik je bijna 6 uur coachen.

We gaan 18 januari starten en zijn 6 dagen bezig tot en met 23 januari. Je hoeft je huis er niet voor uit, je kunt het zelfs vanuit je bed volgen.

Dit jaar gaan we geen gratis lessen meer weggeven. We hebben gemerkt dat ondernemers die gratis aan alles meedoen, niet de intentie hebben om echt te groeien. Ze blijven hangen in een kruideniers mentaliteit die voornamelijk gaat over geen geld uitgeven en jezelf klein houden. Wij willen in 2021 alleen nog maar aan de slag als jij er echt voor wilt gaan. Want als je pas gaat betalen ga jij je echt inzetten voor de mini training en voor je bedrijf. Als we iets gratis blijven weggeven, haak je makkelijker af en ben je snel geneigd om te zeggen…ik ben er niet…of even geen tijd.

Wij gaan focussen op ondernemers die ECHT willen en als je gaat betalen, ga je er voor. Je hebt wat pijn te leiden wil jij gemotiveerd zijn en echt voor die verandering  gaan. We vragen een belachelijk bedrag van 27,- euro voor 6 dagen business coaching 😱.
Dat is even veel als 6 Starbucks koffie. Dat is je investering! Cheap dus!

Vol nieuwe ideeën en
goede plannen start ik dit jaar!

Ik heb 2020 goed afgesloten met 12 Webinars van Master Your Business Moves. 12 dagen vol informatie over diverse onderwerpen: van je ideale klant, een goede website, financiën tot aan 'Hoe maak ik een goede Freebee'.  Francina heeft een energieke en toegankelijke aanpak. Ze is lekker concreet, altijd waardevol en gebruikt duidelijke taal. Vol nieuwe ideeën en goede plannen start ik dit jaar! Mijn favoriete webinar: E-mail marketing & financiële tips.


En wat ik ook tof vind, is dat de opbrengst na een goed doel gaat! 

Saskia Josephy - SAS Coaching
De grootste verrassing was voor mij de masterclass over Pinterest
Afgelopen dagen heb ik meegedaan aan de masterclass 12 daagse. Ik was op zoek naar handvatten om een goed plan te maken voor mijn bedrijf voor 2021. Ik wilde eigenlijk gewoon wat meer weten over doelen stellen, en
hoe ik een goed plan kon maken, maar kreeg een daarbij heel veel bonus onderwerpen waar ik veel van geleerd heb! Waar ik anders altijd merk dat ik snel afhaak als iets langer dan 2 of 3 dagen duurt, merkte ik nu dat ik kon blijven kijken en elke keer graag door wilde naar de
volgende masterclass. Ik vond het ontzettend interessant.


De grootste verrassing was voor mij de masterclass over Pinterest. Pinterest is ook gelijk iets wat ik meeneem in het maken van mijn doelen voor 2021.
Ik kan nu aan de slag met mijn plan en dit duidelijk op papier gaan zetten, zodat ik 2021 met meer focus aan de slag kan gaan. Bedankt hiervoor!
Marloes van Solingen - By Manoa

Welke onderwerpen gaan we behandelen?

 • Waar sta je nu & waar wil je naar toe?
 • Start with the end in mind
 • Plan je omzet
 • Hoe zou jij je omzet voor 2021 verder kunnen verhogen?
 • Hoe breng je jouw producten onder de aandacht?
 • BONUS: EXTRA Q&A op zaterdag 23 januari
plan effectief

Nog even wat praktische dingen...

 • Het is live online, dus je hoeft de deur niet uit. Je kunt de mini training overal volgen. Laptop, telefoon, het maakt niet uit. Je krijgt van mij een Zoom ID voor een zoommeeting en zo kun je live je vragen stellen.
 • Denk je nu, ja maar ik kan de 20e al niet live erbij zijn? No problem, je krijgt gewoon toegang tot de opnames van de livesessies. Je kunt het later gewoon terugkijken.
 • De opnames blijven een jaar lang beschikbaar. Na de mini training ga je zelf aan de slag, maar misschien heb je later in het jaar nog wel even een liefelijke schop onder je kont nodig. Dan kun je de video's gewoon weer terugkijken.
 • Kom niet aanzetten met ik ben veel te druk, ik heb geen tijd. Als je geen halfuur tot drie kwartier per dag kunt vrij maken....om aan je bedrijf te werken....ben je dan wel echt een bedrijf?
€ 197,-
€ 27,-

Mini Training: Full Focus op 2021!

Plan Effectief & Krijg meer Resultaat

Wat we voor deze mini training vragen is echt een  belachelijke prijs. Dan kunnen we het net zo goed gratis doen. Wat we echter willen is dat je er echt mee aan de slag gaat. Als je gratis ergens aan mee doet, dan denk je al snel laat maar zitten, geen tijd, te druk. Het helpt dan als je ergens voor betaald hebt, zo werkt het nu eenmaal.. Je ziet dan namelijk pas hoe waardevol het is!


Doe je mee? 6 dagen full focus op 2021?