Een concreet marketing plan voor meer klanten en omzet

Meer klanten? Meer omzet? Hoe dan?

In deze 2 daagse workshop gaan we samen met max. 10 ondernemers aan jouw marketing plannen werken. Je gaat concreet met je (online) marketing aan de slag en de 2 dagen zitten vol acties, jij gaat zelf DOEN en wij leren je HOE jij online marketing voor je bedrijf inzet. Geef je op voor de 2 daagse door op de roze knop te drukken!

Ik ben erbij!

Effectief aan jouw succesvolle Marketing plan werken!

We hebben plek voor 10 ondernemers die full focus aan hun marketing willen werken. De Marketing 2 Daagse is voor ondernemers die nog niet voldoende weten hoe zij ONLINE MARKETING kunnen inzetten voor hun bedrijf. Als je meer klanten wilt hebben dan zal je meer zichtbaar moeten worden en juist daar in zijn de meeste ondernemers niet goed in. Dit is precies wat we gaan doen in deze 2 dagen. We gaan met jouw online marketing aan de slag zodat je meer klanten mag gaan ontvangen, meer omzet gaat maken, maar nog belangrijker er voor zorgt dat die klanten WEER TERUG komen en WEER bij je gaan kopen.

Deze twee dagen ervaar je:

100% DOEN!

100% Focus!

100% Actie

En omdat er maar plek is voor 10 ondernemers, krijg jij 100% aandacht!

Deze 2 dagen gaan we full focus echt AAN het werk met je online marketing, we willen dat je echt in actie komt. Probleem nu is; je hebt geen idee WAT moet je doen en nog belangrijker HOE je het moet doen en wat is de EERSTE PRIORITEIT waar jij je op moet focussen om meer zichtbaar te worden.
Word je niet zichtbaarder.... Hoe moeten klanten weten dat je bestaat! Hoe ga je dan verkopen. Aan dit probleem gaan we precies werken!

effectief werken aan je marketing

Herken je dit?

 • Je besteedt (te)veel tijd aan social media, maar er komt (bijna) niks uit!
 • Je weet niet welke content je kunt gebruiken in je social media en communicatie en wat gebruik je in welke fase van je ondernemerschap?
 • Je weet dat je Marketing en Social Media kun je (nog) beter inzetten, maar hoe dan? Waar zou je kunnen starten en wat speelt er in 2022?
 • Funnels? HUHH, wat is dat? Je hebt geen idee hoe je dat moet inzetten voor je bedrijf
 • Verkopen via Funnels via Instagram zonder Ads te zetten, hoe dan?
 • E-mailmarketing inzetten voor je bedrijf, je hebt geen idee...
 • Je hebt geen idee hoe je (nieuwe) klanten kunt aantrekken
 • Lead opvolging, daar doe je niet aan..
 • Aftersales daar heb je nog niet aan gewerkt..
 • Je werkt met Mailchimp of Mailblue, maar je weet niet goed WAT je er mee kunt ..
 • Een klant binnen halen in een verkoopgesprek vind je lastig
 • Er zijn al zoveel die hetzelfde doen als ik.. Je wilt geen kopietje worden van de rest, hoe blijf je authentiek?
 • Je hebt geen idee hoe jij jezelf kunt onderscheiden van de rest


Herken jij jezelf in één van bovenstaande punten? Dan is deze Marketing 2 Daagse helemaal iets voor jou. Tijdens deze 2 daagse ga je met een gericht en concreet actieplan met marketingacties naar huis. Want je gaat het ook ZELF DOEN in deze 2 dagen, wij zijn er bij om je te helpen! Samen kom je veel sneller verder dan alleen, want alleen blijf je maar hangen...en kom je er niet uit.

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: the winterlodge (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen - E-power+

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachtenflarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Money Mind Business Academy

Lekkerlevenmetminder.nl
een marketing plan maken voor je bedrijf

Marketing 2 Daagse

Het resultaat na de Marketing 2 Daagse:

 • Jij gaat weg met een praktische ACTIES en een plan
 • Je weet welke marketing acties je gaat nemen de aankomende 6 maanden
 • Jij zit vol plannen en ideeën om marketing in te zetten voor je bedrijf
 • Jij gaat actief jouw persona framework inzetten
 • Jij weet hoe je jezelf kan positioneren in welke niche markt
 • Jij gaat jouw klant aanspreken in de taal van de klant, zodat zij zich herkent en bij jou gaat kopen
 • Jij weet hoe jij jezelf kan pitchen en dus kan verkopen
 • Jij krijgt een manier hoe jij meer leads binnen kan krijgen
 • Jij gaat met ons FULL FOCUS aan je marketing & sales werken.

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

''Tijdens het strategieweekend krijg je de kans om echt actief met je business aan de slag te gaan. Je kunt er echt de tijd voor nemen en aan een duidelijk plan werken. De sfeer is heel ontspannen en door hoe het weekend is opgebouwd werk je echt gericht aan je plan wat je vanuit daar zelf verder kunt gaan uitwerken.


Francina leidt dit geheel duidelijk en goed en geeft iedereen volop de ruimte om ideeën, problemen, uitdagingen etc. te delen. Het heeft een ongedwongen en fijne sfeer waar je alle focus en aandacht op je eigen strategie kunt leggen.


Daarnaast is het heel prettig om samen met andere ondernemers te brainstormen, dit geeft je ook weer andere inzichten en laat je op een andere manier denken.''

Denise Crombag - Denise Crombag Creative

''Afgelopen weekend deelgenomen aan het strategieweekend onder begeleiding van Francina van de Berg. Met een hoofd vol ideeën richting Noordwijk vertrokken om me daar met een kleine groep ondernemers op te sluiten in een heerlijk beachhouse (appartement ;).


Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Het gevolg van een creatief brein en niet focussen is dat je niet meer weet welke kant je op moet.


In dit weekend bleek dat al deze concepten onder 1 paraplu kunnen vallen en opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Kan niet wachten om Cartigny&Company 2.0 te lanceren met een nieuwe naam en een nieuwe website! Zin in 2019!!!''

Floor Cartigny - Cartigny&Company

Voor wie is de Marketing 2 Daagse?

 • Je weet wat je graag wilt omzetten, maar je hebt daar marketing voor te doen, maar je weet niet HOE je dat kunt doen? Alle nieuwe funnels en e-mail marketing je bent er niet in thuis en je wilt er meer van weten!
 • Je zegt JA, ik ga aan m'n marketing werken en je doet steeds NEE...
 • Je hebt te weinig klanten, te weinig omzet en te weinig winst
 • Je weet niet hoe je verder aan klanten komt
 • Je weet niet waar je moet beginnen om klanten te werven, het is allemaal overweldigend
 • Je weet niet hoe je klanten kan overhalen en kunt overtuigen
 • Je hebt  geen idee hoe jij je huidige klanten kan inzetten om voor jouw sales te plegen
 • Je vindt het spannend  om verkoop te doen, wat moeten ze niet van je denken
 • Je wil graag groeien met je bedrijf, maar je wil geen actieve sales doen


We gaan een marketing plan opzetten voor de aankomende 6 maanden, waarbij je concreet weet welke sales acties je te doen hebt. Wij houden niet van bla bla bla, we gaan SAMEN DOEN en we gaan echt in de ACTIE!

Lieve Francina, het waren voor mij 2 top dagen. Eigenlijk in de auto en thuis kwam alles binnen!


Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard❤!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden. 
Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

Het werkt super motiverend om met Francina en Daisy en mijn nieuwe BBF's

(Best Business Friends ) zo te kijken in wie je bent en wat je kunt maar vooral wat je zou willen met je bedrijf.


Wanneer je vast loopt of een frisse wind nodig hebt kun je MYBM je laten inspireren en met nieuwe doelen stappen zetten.


2020 Here I come. 

Ook heb ik me opgegeven voor de begeleiding via het Gold pakket waar ik met andere ondernemers kan blijven sparren en zo samen aan mijn bedrijf blijf werken.

Mette Pilaar

Trainer/Coach

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos

Marijkes Wereld

Ik heb twee heerlijke dagen gehad bij Francina, heel goed verzorgt en de problemen zijn bij de horens gepakt. 


Ze begint bij het begin en je gaat naar huis met een heel duidelijk plan voor jezelf en je bedrijf. Echt een plan van aanpak hoe je de dingen gaat uitwerken.


En met perfecte nazorg! Ik heb gekozen om daarna 1 op 1 door Francina gecoacht te blijven worden en dat heeft me heel veel gebracht!

Barbara van Schaijk

Uw Goudsmid

marketing actieplan maken

Wat gaan we doen in de Marketing 2 Daagse:

Vrijdag 10 juni 2022:

 • 09.30-10.00 Binnen lopen en bijkomen met koffie & thee (inclusief)
 • 10.00-11.00 Start met Theorie
 • 11.00-13.00 Uitwerken van de theorie in je eigen bedrijf, direct actie
 • 13.00-14.00 Inclusief lunch
 • 14.00-17.00 Vervolg Marketing activiteiten
 • Je gaat naar huis of naar een hotel in de buurt met een hoofd vol ideeën

Vrijdag 24 juni 2022

 • 09.30-10.00 Binnen lopen en bijkomen met koffie & thee (inclusief)
 • 11.00-12.30 Vervolg marketing & sales acties
 • 12.30-13.30 Lunch
 • 13.30-16.00 Uitwerken van marketing acties
 • 16.00-16.30 Agenda maken voor de vervolgacties 
 • 17.00-17.30 Bespreking en borrel
 • 17.30 Tijd om naar huis te gaan en je actie punten in uitvoering te brengen!


Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - Colajezzi Intuitive Interior Design

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''

Jean Haasbroek - Fotograaf

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - tessakoops.com

De locatie voor de Marketing 2 Daagse in Hillegom

* Deelname aan de Marketing 2 Daagse

In 1x betalen

* Deelname aan de Marketing 2 Daagse 10 & 24 juni 2022

€ 997,-
€ 750,-
Er zijn nog 10 plekken beschikbaar. De prijzen zijn excl. btw.

In 2 termijnen

* Deelname aan de Marketing 2 Daagse 10 & 24 juni 2022

€ 504,-
€ 380,-
Er zijn nog 10 plekken beschikbaar. De prijzen zijn excl. btw.

In 4 termijnen

* Deelname aan de Marketing 2 Daagse 10 & 24 juni 2022

€ 255,-
€ 193,-
Er zijn nog 10 plekken beschikbaar. De prijzen zijn excl. btw.

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Ik vond het strategie weekend een goed idee, ik wilde graag meedoen omdat ik op deze manier eigenlijk gedwongen werd om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en dit weekend is een mooie gelegenheid om ongestoord aan de strategie te werken

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok

Apparel Works

''Wow, wat een bijzonder weekend was het! Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Praktijk voor mesologie

en orthomoleculaire therapie.

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.

Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groeps energie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors