Word een echte Social Media Expert!

LEVEL UP JE SOCIAL MEDIA!

In 52 weken krijg je 12 tools om meer volgers en meer klanten te krijgen, zo bouw je aan een succesvolle (online) business. Wil jij ook graag meer verkoop uit je website en social media halen, dan hebben wij een succes formule die werkt! Wij delen in deze 12 modules onze eigen social media strategie zodat je ook met weinig volgers meer sales kunt behalen.
Wij vertellen je hoe jij uit je uit je volgers betalende klanten krijgt en jij jezelf neer kunt zetten als de specialist in jouw vakgebied.

Level Up Je Social Media is hét enige programma wat je nodig hebt om snel betalende klanten te krijgen voor je business. Zo kun ook jij binnen 10 weken, enthousiaste klanten aantrekken door social media.

alles leren over social media

De afgelopen 3 jaar zijn wij naar het Social Media World Summit geweest in San Diego. Ook dit jaar wilde we daar weer naar toe gaan, helaas was dat niet mogelijk door Corona. Wel hebben we in maart 2021 de 3-daagse Social Media Marketing World uit San Diego online gevolgd. Dit keer hebben we 20 workshops gevolgd van verschillende Internationale social media specialisten en die informatie en laatste trends willen we met je delen in onze 10 modules!

Zelf zijn wij al heel erg actief bezig met onze marketing en social media. Toch is het altijd goed om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Zeker omdat de kanalen constant veranderen en je echt up-to-date moet blijven met je kennis.

Ook wij vonden het eerst een drempel om van alles op social media te gaan posten en zichtbaar te zijn, maar we deden het toch! En daar hebben we met alle info van de Social Media World Summit grote stappen in gemaakt en de vruchten daarvan geplukt! Je begrijpt dat heeft ons geen windeieren gelegd! We hebben afgelopen 2 jaar elk jaar onze omzet verdubbeld.

Je bent misschien zelf al een tijdje bezig op social media, maar toch loop je tegen problemen aan. Je krijgt niet genoeg volgers, er is weinig tot geen interactie, weinig sales, je weet geen content te bedenken en je vind het moeilijk om zelf voor de camera te staan. Je doet heel veel ad hoc.... en dat werkt gewoon weg niet.

Wij gaan je in 26 weken en in 12 modules helpen om op een eenvoudige en simpele manier, betere social media kunt inzetten om betalende klanten te krijgen en zo meer een bloeiende business te krijgen.

Het kan dus echt zoveel makkelijker en simpeler! Belangrijkste doe het consequent! Want dat werkt!


nieuwste social media trends

Wat onze klanten zeggen over het programma

''Ik zag de advertentie op FB voor een Webinar” Hoe krijg je klanten. Als beginnende ondernemer is dat natuurlijk heel interessant. Na het Webinar zat ik vol ideeën om mijn bedrijf een boost te kunnen geven en laat de klanten dan maar komen.


Na het gesprekje met Francina wist ik zeker dat ik mee wilde doen met de firestart en de level up je socialmedia. Inmiddels al heel veel geleerd. Wat mij overhaalde was dat Francina zegt waar het op staat. Heel helder en duidelijk, zonder het mooier te maken dan het is.


Ook heel inspirerend om een live dag mee te maken. Andere dames en heren uit heel het land

ontmoet in Noordwijk en iedereen komt daar met een ander bedrijf en verhaal. De online meetings zijn zeer waardevol om vragen en ideeën uit te wisselen.


Ik leer er elke keer iets van. Soms iets kleins, de andere keer iets groters. Maar altijd waardevol.''

Heidi Hendriks

''Tijdens het scrollen op Facebook, viel mijn oog op een advertentie van een webinar van Master Your Business Moves. Nooit van gehoord .... maar iets triggerde me om hier toch aan deel te nemen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad!


Francina haar enthousiasme spatte van het scherm en willen of niet: ik werd helemaal meegezogen in de positieve vibes die om haar heen hingen. Ze deelde daarbij ook heel wat kennis die motiverend was om zelf mee aan de slag te gaan.


Wat ik op dat moment heel bijzonder vond, was dat Francina tijdens dat webinar op haar kenmerkende, directe manier al meteen tegen mij durfde zeggen dat ze het niet eens was met iets wat ik toen in de chat schreef.

Ze had daarbij overigens helemaal gelijk, 't waren mijn belemmerende gedachten die aan het woord waren en laat dat nu juist iets zijn waar Francina helemaal komaf mee wil maken!


Het maakte iets in me los en na een telefoontje met haar ging ik overstag: ik stapte in de programma's Firestart Your Business en Level Up Your Social Media. Ik kwam terecht in een community met duidelijk opgezette modules, die echte steunpilaren zijn in de groei van je onderneming. De opdrachten die je op basis van die modules uitvoert kan je via Q & A's bespreken met Francina, Daisy en de andere deelnemers van het programma. Heel fijn ook trouwens dat je de opdrachten die je klaar hebt via mail naar Francina kan toesturen en dat ze de tijd neemt om daar op te antwoorden met feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt! Bovendien kan je alles wat je maar wenst ook delen in de community zelf, zodat anderen kunnen meedenken en hun mening geven.


Je wordt tijdens het programma constant uitgedaagd om echt te gaan doen. Stilzitten is er niet bij Francina! Als je blijft hangen, wordt je liefdevol aangemaand om tot actie over te gaan en dat is wat de meeste starters nodig hebben om uit hun comfortzone te komen.


Daisy is dan weer de duizendpoot die je graag bijstaat met technische vragen en die actief meedenkt als je op dit vlak ergens problemen mee ondervindt.


Als kers op de taart leer je Francina, Daisy en andere deelnemers in 't echt kennen tijdens de livedag. Tijdens die dag bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Francina en Daisy én je kan gezellig netwerken met anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dat schept een warme band en er ontstaan blijvende contacten. Dat is zo waardevol !


Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om aan te sluiten bij Master Your Business Moves en dankbaar voor alles en iedereen die me de voorbije maanden op deze reis vergezeld heeft!''

Hilde Bongers

Wandelcoach

Wat wij kunnen, kun jij zeker ook!

Social media en (online) marketing zijn niet meer weg te denken in je communicatie. Bijna elk bedrijf doet er dan ook wel ‘iets’ mee. Maar hoe vergroot jij je naamsbekendheid, je branding, hoe ben je meer zichtbaar en hoe zorg je voor meer bereik? Hoe krijg je interactie met je doelgroep en hoe zorg je ervoor dat je boodschap overkomt bij de juiste doelgroep? Samen gaan we AAN jouw bedrijf werken! Werken aan meer zichtbaarheid! Hoe kun je nou klanten verleiden om jouw product / dienst aan te kopen. Wij gaan het je vertellen in de 10 modules van Level Up je Marketing & Social Media.


VOEL JIJ JE OOK ZO?

 • Je besteedt heel veel tijd aan social media, maar er komt (bijna) niks uit!
 • Je weet niet welke content je kunt gebruiken in je social media en communicatie en wat gebruik je in welke fase?
 • Marketing en Social Media kun je (nog) beter inzetten, maar hoe dan? Waar zou je kunnen starten en wat speelt er in 2021?
 • Video inzetten is best spannend en lastig voor veel ondernemers, maar je weet wel dat het nodig is, waar te starten en hoe?
 • Je hebt geen idee welk script je kunt aanhouden voor een goede video? Wat is een goede video die converteert tot verkoop?
 • Je weet niet goed hoe je klanten kunt vasthouden op je website? 
 • Je hebt minder dan 2% conversie op je site en dat zou je graag willen verhogen! Maar hoe dan?
 • Je weet weinig tot niets van Facebook en Instagram adverteren? Maar je zou dat wel graag willen inzetten in je bedrijf. 
 • Je gebruikt Youtube en Pinterest niet voor je business, maar wil dat wel gaan inzetten!
 • Je wilt graag starten met TikTok, maar hebt geen idee hoe...
 • Je zou graag je content willen hergebruiken, maar hoe pak je dat aan? Je hebt echt geen idee, waar te starten?
 • Je hebt geen content planning en zou dat graag willen neerzetten! Waar moet je beginnen?

Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden.''


Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


Mijn doelen werden helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.''

Marijke Vos - 

Marijkes Wereld

'' Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. Daar houd ik van. Ik wil namelijk groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het traject ben bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''

Sandra van der Meulen

Sandrinos Fotografie

alles leren over social media

Wat is Level Up Je Social Media

en wat kun je verwachten?

Level Up Je Social Media is een online programma waarin we aan de slag gaan met jouw social media en online marketing. 
Wat krijg je allemaal als je meedoet:

 • 12 modules met videolessen, werkboeken en opdrachten, maar ook praktische templates. Je leert elke week weer een onderdeel hoe jij succesvolle jouw social media kunt inzetten. Jij gaat DOEN en je zal naast alle informatie die je krijgt het ook direct gaan implementeren.
 • 10x een groep coachingsessie via Zoom (totaal dus 10 sessies). In deze sessies beantwoorden we al jouw vragen die je mij toestuurt.
 • Alle sessies worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken. Kun je er een keer niet bij zijn, geen nood. We behandelen de vragen die je ons toestuurt.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken
 • Ook kun jij al je vragen stellen in onze Level Up Je Social Media Community, binnen 24 uur krijg je nog antwoord
 • Contacten leggen met like minded ondernemers en aan elkaar optrekken
 • In deze uitdagende tijd, positief werken AAN je marketing onder begeleiding van Business Mentor Francina van den Berg & Online Marketing Builder Daisy Mulders


''Aanvankelijk dacht ik toen je vertelde dat je de product-piramide ging behandelen. Ja maar, ik weet toch wel wat mijn diensten zijn. Maar de openbaring kwam na het invullen van omzetdoel en waarop te focussen om dit te behalen. Topdown werken en je laaggeprijsde diensten voor promotie gebruiken. Daar werd ik echt heel blij van. Niet alleen verdubbelen maar 300 tot 350% plus als omzet draaien. Wauw!''

Percy van de Werve - 

Studio Inside Out

''Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis - Money Mind Academy

''Ik heb een super leerzaam.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.''

Tessa Koops

Wat gaan we doen bij Level Up Je Social Media?

In 12 modules leer je alles over hoe je social media & marketing succesvol in kunt zetten voor je business.
Level Up Je Social Media is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk
een succesvolle online-business neer te zetten.

Zo kun je enthousiaste kopers aantrekken voor je business via verschillende kanalen.

We leren je, hoe je klanten kunt aantrekken via een salesfunnel op Instagram zonder een AD te plaatsen, hoe jij video kunt inzetten voor je business. We vertellen we je hoe jij gemakkelijk content kunt maken voor je social media & dat zelfs kunt hergebruiken, hoe zet jij je eigen podcast op en zet je die om in een Youtube video, hoe jij schrijf je converterende teksten die je op LinkedIn kunt inzetten om klanten te krijgen (LinkedIn wordt veel vergeten), hoe jij kunt adverteren op social media. Hoe krijg je meer verbinding met je klanten die daardoor makkelijker met je connecten en daardoor kopen. Hoe jij TikTok kunt inzetten voor je bedrijf, zonder gekke dansjes te moeten doen!

Dit zijn alle modules van Level Up Je Social Media:

MODULE 1:

VIDEO'S MAKEN DIE KLANTEN AANTREKT EN KUNT OMZETTEN IN BETALENDE KLANTEN,
HOE DOE JE DAT EN WAT HEB JE NODIG?

MODULE 2:

EEN VIDEO STRATEGIE OPZETTEN IN DE GEHELE KLANTENREIS VAN JE BEDRIJF

MODULE 3:

HOE KAN IK CONSEQUENT EN DAGELIJKS  ZICHTBAAR ZIJN ZONDER ELKE DAG UREN MET CONTENT BEZIG TE ZIJN

MODULE 4:

HOE MAAK JE STERKE CONTENT DIE KLANTEN AANTREKT EN BETALENDE KLANTEN GENEREERT

MODULE 5:

PINTEREST INZETTEN VOOR MEER ZICHTBAARHEID EN VINDBAARHEID

MODULE 6:

LINKEDIN INZETTEN OM KLANTEN AAN TE TREKKEN EN TE CONVERTEREN TOT BETALENDE KLANT

MODULE 7:

VIDEO STRATEGIE OPZETTEN
VOOR INSTAGRAM, INSTA LIVE,
IGTV & REELS

MODULE 8:

HOE ZET JIJ JE EIGEN PODCAST OP EN KRIJG JE AMBASSADEURS

MODULE 9:

HOE CREËER JE EEN SALESFUNNEL OP INSTAGRAM DIE KLANTEN OPLEVERT ZONDER ADS

MODULE 10:

HET NIEUWE ADVERTEREN OP FACEBOOK & INSTAGRAM

Master your business moves

MODULE 11: COMING SOON - IN MEI

HOE JIJ FACEBOOK COMMUNITY'S SUCCESVOL KUNT INZETTEN
VOOR MEER ORGANISCH BEREIK

MODULE 12: COMING SOON - IN MEI

TIKTOK INZETTEN VOOR JE BEDRIJF,
ZONDER GEKKE DANSJES TE HOEVEN MAKEN

Voor wie is dit online programma?

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken, die klaar zijn om klanten te krijgen via hun marketing en social media. Jij bent nuchter, wil echt out of the box aan de slag gaan, maar je weet niet hoe.
Jij wilt graag leren hoe jij je social media & online marketing kunt inzetten op een niet conventionele manier.
Het online programma is geschikt voor alle ondernemers die meer willen bereiken met hun website en social media
Je vindt het moeilijk om online zichtbaar te zijn en weet niet goed hoe jij klanten kunt werven, maar jij wilt er ook meer commercieel mee aan de slag.


Deze training is helemaal voor jou als:

 • Je besteedt heel veel tijd aan social media, maar er komt (bijna) niks tot heel weinig uit!
 • Je gelooft dat je contact en verbinding kunt maken met je klanten via social media.
 • Je weet niet welke content je kunt gebruiken, in welke fase van je bedrijf, je bent zoekende, wat als eerste?
 • Je wilt naamsbekendheid opbouwen met je bedrijf, maar het lukt je nog niet op de manier die je nu hebt ingezet.
 • Je wilt jouw doelgroep bereiken zodat ze jouw bedrijf online ontdekken en je ze kunt omzetten tot betalende klant
 • Je wilt graag Marketing en Social Media kun je nog beter inzetten, maar hoe dan, je hebt geen idee?
 • Je vindt video inzetten spannend en lastig, maar je weet wel dat het nodig is, maar waar moet je starten en hoe dan?
 • Je hebt geen idee welk script je kunt aanhouden voor een goede video? 
 • Je weet weinig tot niets van Facebook en Instagram adverteren
 • Je gebruikt Youtube en Pinterest niet voor je business, maar wil dat gaan inzetten, zodat je meer zichtbaar bent!
 • Je zou graag je content willen hergebruiken, maar hoe pak je dat aan, welke regels gelden voor welk platform?
 • Je hebt geen content planning, want je hebt geen idee wat je zou kunnen posten en dat zou je graag willen neerzetten, want dat geeft meer rust en overzicht!


Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Hiervoor wil ik echt gaan dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!
Geef jezelf direct op!

Wat ga je bereiken wanneer je
Level Up Je Social Media volgt:

Dit programma zet je aan tot DOEN, we gaan samen aan de slag met je online strategie en werken AAN je bedrijf. En we gaan niet meer wachten, blijven hangen en niet meer tutten. JA we gaan het echt direct doen. We kunnen in ons bedrijf steeds aan de knoppen blijven draaien om steeds succesvoller te worden.

In 26 weken gaan we je een online zichtbaarheids- strategie opzetten en ben jij een kei in het inzetten van social media. Je krijgt alle informatie en kennis die je nodig hebt om je talenten als ondernemer in rap tempo te ontwikkelen. We vertellen je op een eenvoudige en simpele manier hoe je het kunt aanpakken.

Jarenlang hebben wij 100-den social media trainingen gevolgd en die kennis gaan we jou leren in 10 weken, in 10 modules. Al jaren pas ik zelf social media en online marketing toe in mijn bedrijven. Die kennis veranderd binnen no-time en dus willen wij je behoeden voor het maken van fouten die heel veel ander ondernemers maken die zomaar wat doen op social media, zonder kennis en zonder strategie.


Wordt direct succesvol! Jij hoeft niet jarenlang zaken zelf uit te vinden, te vallen en opstaan en weer alles bijeenrapen en doorgaan. Gefrustreerd, maar blijven doorzetten. Je kunt direct een start maken met je business en met mijn bewezen online strategie succes hebben.
Wij delen onze succesvolle marketing & social media strategie in deze 12 modules. Wat voor ons werkt, werkt ook voor jou!

Resultaat na het volgen van Level Up Je Social Media

 • Jij hebt een video strategie en weet je moet doen in 2021 en je weet wat voor soort video's je kunt inzetten in je klantenreis
 • Jij hebt een persoonlijke video script, zodat je gemakkelijk goede video's kunt op nemen en de zelfde dag nog kunt inzetten om klanten te werven
 • Jij weet welke video's, je kunt maken en wanneer je ze kunt inzetten op welk moment in je funnel. 
 • Je weet hoe je video kunt inzetten op Instagram zodat je meer zichtbaarheid krijgt door de juiste video strategie in te zetten
 • Jij weet welke acties je gaat nemen de aankomende 6 maanden en hoe jij dat kunt inzetten op al je social media kanalen en in je online marketing en zichtbaarheid
 • 2021 wordt jouw jaar, hoe meer consequent zichtbaar jij bent hoe meer potentiële klanten je zien, hoe meer verbinding je kunt maken en jij je dienst of product kunt aanbieden
 • Door goede commerciële content te maken die je in verbinding brengt je klant, kom je ook meer in gesprek met je potentiële klant en heb je meer kansen om ze te converteren tot betalende klant.
 • Jij weet na dit online programma, hoe je Ad's kunt maken op Facebook en Instagram.
 • Jij kunt actief je content nog meer onder de aandacht brengen bij de juiste "target audience" door heel specifiek te zijn.
 • Je weet welke strategie werkt op Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest en Facebook.
 • Je weet hoe je een Podcast kunt opzetten waardoor je meer. Ambassadeurs krijgt voor je business.
 • Je weet hoe jij je Podcast, direct in video en blog kunt inzetten zo maak je in 1x content en heb je meer tijd over voor je klanten

null

Francina van den Berg

Business en Strategie Builder voor ondernemers

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet voor je bedrijf en hoeveel klanten dat kan opleveren. Vandaar dat marketing en social media een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben en klanten aan te trekken. Mijn oude bedrijf was een W&S bureau en dat heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen.
Maar liet me ook inzien dat zichtbaar zijn voor je klanten een must is om als expert gezien te worden. Door consequent zichtbaar te zijn heb ik een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Die kennis zet ik nu in om andere ondernemers te helpen om een succesvol business te krijgen. Ik ben zelf een extreme doorzetter en houdt van bouwen van goed lopende businesses.

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie Builder

Ik ben Daisy Mulders en 5 jr onderdeel van Master Your Business Moves.  Ik weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
Speciaal voor onze klanten hebben we; Master Your Marketing Moves. Zo help ik heel veel klanten met hun website en hun online marketing & social media.
Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met een 30-tal ondernemers.
Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Doe je mee met Level Up Je Social Media?

In 1x betalen

€ 1497,-
€ 997,-
Prijs is exclusief BTW

In 3x betalen

€ 505,-
€ 334,-
Prijs is exclusief BTW

In 6x betalen

€ 250,-
€ 167,-
Prijs is exclusief BTW