arrow_drop_up arrow_drop_down
19 maart 2019 

Law of Attraction

Ik wil het heel graag met je hebben over mindset. Wat mij heel erg is opgevallen is dat heel veel mensen in een negatieve mindset zitten of negatief denken over hunzelf of over hun bedrijf. Als jij in die negatieve mindset zit, dan krijg je wat je denkt. Zo werkt de Law of Attraction.

Law Of Attraction

Wat ik heel veel voorbij zie komen is de Law of Attraction. Dus als jij negatief denkt of negatief naar dingen kijkt, dan trek je dat ook aan. Wees je daarvan bewust. Wees je bewust dat jij zelf het heft in handen kan nemen of je succesvol, blij of gelukkig bent. Het ligt er dus echt aan hoe jij naar het leven kijkt. Ook als je iets heel ernstigs hebt meegemaakt. Het heeft niet alleen te maken met; oh dat doen we even zomaar. Het gaat er echt om dat het een mindset is hoe jij met tegenslagen omgaat en hoe jij in het leven staat.

Ik wil niet zeggen dat het makkelijk is om zo’n mindset als die negatief is te veranderen, maar hoe meer je in een positieve mindset zit, hoe meer je in de flow komt, hoe beter je ook negatieve dingen aan kan. Je kijkt er dan altijd anders naar en je doet je voordeel daarmee. Er zijn heel veel zaken hoe jij er anders mee om kan gaan. Daarom is de Law of Attraction zo belangrijk.

Uitstraling is belangrijk

Als jij in een negatieve mindset zit en het niet ziet zitten of je hebt geen succes, geen omzet en geen klanten, dat komt omdat jij het zelf op dit moment ook uitstraalt. Je trekt het daardoor ook niet aan, de positieve dingen. Als jij geluk, succes, geld en andere mooie dingen wil aantrekken dan betekent het dat jij dat ook moet gaan uitstralen. Dan komt het pas naar je toe.

Doe je dat niet actief, dan is het echt tijd om met jezelf een ander verhaal te gaan vertellen. En begin er dan mee om jezelf anders in het leven neer te zetten. Dat is absoluut niet makkelijk en dat is ook niet altijd zo maar gedaan, omdat je misschien wel heel erg in de put zit. Daarom wil ik je deze tip meegeven. Ga actief een ander verhaal vertellen. Als jij iets wil bereiken in het leven wat op dit moment niet werkt of gaat, dat betekent dat jij niet op de juiste golflengte zit met jezelf. Zo kan je het niet aantrekken, omdat je in alles het negatieve ziet.

Law of Attraction

Positiviteit brengt je meer

Zelf ben ik enorm positief. Ik zie overal kansen en ik kijk ook overal positief naar. Dat is waarom ik anders in het leven sta dan de gemiddelde Nederlander. Dat komt omdat ik overal dingen zie waarmee ik actief mijn business mee kan doen of actief mensen ga benaderen, omdat ik zie dat ze in de put zitten. Ik wil ze dan de helpende hand geven om uit die put te komen. Ze mogen natuurlijk nee zeggen tegen mijn hulp, maar als ze ja zeggen dan krijgen ze een bak vol positieve mindset over zich heen.

Zorg ervoor dat je vandaag echt gaat aantrekken wat je echt wil. Dat betekent dat je een ander verhaal moet gaan vertellen. Een ander verhaal begint in je hoofd en het denken op een andere manier gaan inzetten. Zodat jij het juiste gaat aantrekken.

Pak het gelijk goed aan!

Om jou alvast te helpen bij een grote belemmering van veel ondernemers, de money mindset, houd ik 27-31 maart een Money Mindset Challenge. We gaan hierin kijken naar jouw geld blokkades en waar jouw huidige money mindset vandaan komt. Wil je meedoen? Geef je dan hier op.
Tip: als jij de inschrijf link deelt op jouw eigen kanalen, dan maak je kans op te gekke prijzen!

Challenge Money Mindset - Doe je mee?

Over de schrijver
Ik ben Francina en eigenaar van Master Your Business Moves. Zelf ben ik langer dan 30 jaar ondernemer. Mijn eerste bedrijf was een schoonmaakbedrijfje waar ik voor de hele straat schoonmaak klussen uit handen nam. Later had ik een naaischool en werkte ik als kleermaakster voor heel veel klanten. Mijn eerste bedrijf wat ingeschreven was bij KvK was Fashion Solution, een bedrijf waar we mediator waren tussen opdrachtgever en kandidaat en wij W&S van mensen. Ik heb dat met veel passie gedaan tot 1 april 2018, daarna heb ik mijn bedrijf verpacht. Per 1 juni 2018 ben ik actief met mijn nieuwe bedrijf aan de slag gegaan Master Your Business Moves. Mijn missie is om ondernemers te leren hoe zij geld kunnen verdienen! Dat betekent Mindset en aan je knoppen van je bedrijf gaan draaien. Ondernemen is niet moeilijk, het is een kwestie van doen, vallen opstaan en weer door gaan. Leren wat ging goed en wat doe ik volgende keer anders. Alleen dan betaald! En hoe vet is dat!
Reactie plaatsen