1 op 1 Coaching / Jij wilt verder groeien met je bedrijf en knallen!

I AM ON FIRE! 🔥🔥🔥🔥

Een 1 op 1 coachingstraject afgestemd op jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen

Ervaren coach

1-op-1 coaching en begeleiding van Business Strateeg Francina

Doelen behalen

We brengen samen je doelen in kaart en je accountable houden

Begeleiding

Daarnaast krijg je ook begeleiding van het online marketing team.

Je bent een ondernemer en werkt hard, harder en nog harder...

Jij wilt verder groeien met je bedrijf en knallen! Het onmogelijke mogelijk maken, omdat jij kansen ziet. Maar je hebt obstakels te nemen en mist gelijkgestemde om te sparren en om creatief na te denken welke stappen je kan nemen. Jij mist expertise en je weet dat er kennis is, alleen niet in jouw directe omgeving.

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap- als op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! Ga vliegen, gas op die lolly en maak het jouw succes! We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Ik ga je “accountable” houden voor jou afspraken die jij gaat maken voor jouw business!

Hoe ziet een traject eruit:

 • Jij bespreekt jouw problemen of uitdagingen
 • Jij bepaalt jouw doelen en je wordt verantwoordelijk gehouden door mij
 • Jij laat zien wat je voortgang is in jouw doelen
 • Jij deelt jouw successen en uitdagingen, wat heb je hier van geleerd en wat ga je anders doen
 • Jij gaat stappen maken in jouw ondernemerschap

''Natuurlijk ‘weten’ wij na al die jaren zelf wel hoe we onze zaken moeten runnen. Maar het werd eens tijd voor nieuwe inzichten en een frisse blik op het geheel. Zeker gezien het feit dat we al twee jaar geteisterd worden door de coronacrisis.  Francina werpt een licht op bestaande patronen en stelt zeer kritische vragen die tot nadenken aanzetten. Met ons team volgden wij twee strategiedagen waarbij Francina allereerst een sterk groepsgevoel creëerde waardoor iedereen uit de comfortzone ontwaakte en zeer actief deelnam aan de sessies. Francina is een zeer betrokken en gedreven coach, toont lef en gaat geen enkele vraag of probleem uit de weg. Zij is anders dan anderen en zorgt voor een wervelende dynamiek. Onze plannen en doelstellingen voor 2022 zijn aangescherpt, gezouten en gepeperd!''

Marianne Kuiper

Efficient Hotel Partner
Music Meeting Lounge

''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ik wilde graag online gaan werken en dat hebben we direct opgepakt naast mijn offline werk. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. Daar houd ik van. Ik wil ook groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf, zowel offline als online!.''

Sandra van der Meulen

Sandrinos Fotografie

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”

Francina aan het werk
Marlies Kornmann

Miesko Pilates

Loop jij hier tegenaan?

  1. Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit je leven en/of je business

  2. Je hebt geen focus en geen duidelijke missie

  3. Je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos

  4. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken

  5. Je hebt te weinig vrijheid en onafhankelijkheid

  6. Je wilt grote stappen gaan maken, maar hebt geen idee hoe

  7. Je werkt kneiterhard, maar het levert je nog niets of niet genoeg op

  8. Je hebt het gevoel dat er veel meer inzit, maar dat krijg je nog niet voor elkaar

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos - Marijkes Wereld

Een strategie 2 daagse met Francina… Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is business babe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle, maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - Drop Some Oil

Als trainer en begeleider in het onderwijs was ik een startende ondernemer die nog stuurloos was. Door mijn netwerk en kennis van zaken rolde werk naar mij toe, maar ik had nog geen idee hoe dit op de lange termijn zou uitpakken.


Om hier antwoord op te krijgen heb ik mij ingeschreven voor de strategie-2-daagse van Francina v.d. Berg. We hebben op een heerlijke locatie in Noordwijk aan zee met een kleine groep ondernemers aan onze bedrijfsdoelstellingen gewerkt.

Er was veel persoonlijke aandacht voor zelfonderzoek naar mijn kwaliteiten en toekomstverwachtingen. Tussendoor hebben we veel gelachen en heerlijk gegeten. En aan het eind van de tweede dag ging ik met een prachtig bedrijfsplan voor de volgende 12 maanden naar huis. Vooruitstrevend maar haalbaar!


En hier is het niet bij gebleven. Francina heeft over mijn product- en diensten uitbreiding meegedacht. En mijn website wordt door Daisy gerestyled.

Dit was het echt helemaal waard.

Monique den Boer

Studie Studio

Resultaten die je kunt behalen met mij!

  • Je hebt je eigen bedrijf ingericht vanuit jouw eigen wensen
  • Je hebt ontdekt wat jouw kracht en ''GIFT OF THE WORLD'' is
  • Je hebt jouw ideeën vertaald naar een mooi product of dienst 
  • Je weet wie jouw ideale klanten zijn en je weet jouw klanten ook te vinden
  • Je hebt meer inzicht in wie je bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet
  • Je hebt een eigen strategie ontwikkeld die past bij de manier waarop jou wil ondernemen
  • Je weet hoe jij jouw prijzen kan bepalen en welk business- en verdienmodel bij jou past
  • Je bent online zichtbaar en krijgt ''raving fans''
  • Je ervaart rust, structuur en overzicht in je bedrijfsactiviteiten
  • Je weet waar je je op kan focussen om te groeien met je bedrijf
  • Je bent ready om van jouw bedrijf een succesvol bedrijf te maken!

''Onder de indruk!''

''Wooooow, ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven! Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master your business moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!! Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heeel veel voor te doen. Kortom: echt een TOP ervaring. Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken. Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen!''

Lot van Santen - E- Power

''Super Leerzaam!''

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.


De tips die Francina en andere ondernemers mij hebben gegeven hebt kon ik gelijk toepassen. De doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen.


Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - Tessakoops.com

''Wat een inzichten!''

"Ik ken Francina al erg lang en ze weet goed de vinger op zere plekken te leggen. Ik heb het strategie weekend meegedaan en zo , werd ik gedwongen om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en deze 2 daagse was een mooie gelegenheid om ongestoord aan mijn strategie te werken. We hebben een plan gemaakt waarbij ik 50% in omzet zou groeien.

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok - Fashion Solution BV

De focuspunten van het 1-op-1 traject op een rijtje!

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching met Business Strateeg Francina. De 24 uur is zelf in te plannen in overleg met Francina. De afspraken zullen minimaal 2 uur duren en je gaat samen met Francina starten bij de basis.

Doelen behalen

Aan het begin van dit traject brengen wij samen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen in kaart. Op deze manier geef je een commitment af en kan ik je accountable houden.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt persoonlijk begeleid door Francina. Daarnaast krijg je ook begeleiding van het online marketing team. Je kunt vragen stellen en zij zullen je helpen bij je problemen die je tegenkomt.

Wat krijg je in het I AM ON FIRE traject?

16 uur 1 op 1 coaching

In totaal heb je 16 uur 1 op 1 coaching met mij. Het traject is echt maatwerk: geen eindeloze online modules (daar ben je al te ver voor), maar een gerichte strategie die voor JOU en jouw bedrijf werkt. 

2x een Strategie Middag

In het traject heb je ook 2 Strategie middagen. Tijdens deze middagen gaan we de volledige strategie uitwerken van je bedrijf. Zodat je precies weet wat je moet doen om te kunnen groeien en hoe jij jouw doelen kunt gaan behalen.

BONUS: een online-bibliotheek met online trainingen

Wij hebben een eigen e-learning omgeving met daarin online trainingen die je op weg helpen bij het opzetten van een succesvol bedrijf. In het I AM ON FIRE traject heb jij toegang tot deze bibliotheek. In onze coachingsessies bepalen we samen welke trainingen voor jou geschikt zijn om te volgen

Kies jouw traject

6 maanden traject

12 uur coaching. Elke maand plannen we 2 gesprekken van een 1 uur of maandelijks één gesprek van 2 uur.

€ 3750,-
De prijs is exclusief BTW en het is mogelijk om in 2 of 4 termijnen te betalen

12 maanden traject

24 uur coaching. Elke maand plannen we 2 gesprekken van een 1 uur of maandelijks één gesprek van 2 uur.

€ 7000,-
De prijs is exclusief BTW en het is mogelijk om in 4 of 6 termijnen te betalen