Page content

article content

Hoe goed doe ik het als ondernemer? Doe een Quickscan!

Wil je kijken of je het goed doet als ondernemer, dan kan je meedoen aan mijn Quick Scan!

Hierbij een aantal vragen en stellingen, beantwoordt ze met Ja of Nee. Hoe sta jij in je bedrijf, in het ondernemerschap in je leiderschapsrol? Maak jij het verschil?
Een kleine test:

 1. Ik ben overtuigd van de waarde die ik kan geven aan mijn klanten?
 2. Ik weet die waarde te vermarkten naar mijn eigen dienst of product
 3. Ik weet hoe ik de markt kan aanspreken en ben me bewust van mijn eigen presentatie
 4. Ik durf een goede prijs voor mijn dienst of product te vragen en krijg een goed gevoel als ik dat aanbied.
 5. Ik weet precies hoe ik aan nieuwe klanten kan komen.
 6. Ik gebruik Social Media als een marketing tool en iedereen kent me.
 7. Ik weet precies op welke knoppen ik kan drukken om meer exposure te krijgen.
 8. Ik heb mijn groei voor de komende jaren gepland.
 9. Ik weet precies wat mijn ‘blinde vlekken’ zijn als ondernemer
 10. Ik weet hoe ik mijn “blinde vlekken kan oplossen en weet welke stappen ik moet nemen.
 11. Ik durf mijn dienst of product vol energie verkopen omdat ik zie wat de waarde is voor andere en hoe het mensen kan helpen.
 12. Ik heb een voorspelbare financiële stroom geregeld en ik leef in overvloed.
 13. Ik weet hoe ik naast mijn business ook passief inkomen kan verkrijgen.
 14. Ik maak met mijn onderneming een merkbaar verschil in de wereld
 15. Ik leef een ontspannen leven omdat ik zaken plan en delegeer.

Als jij niet over al “JA” op hebt gezegd? Dan kan je de test gebruiken als een TO DO lijst. Je weet nu wat je te doen staat, waar je kan groeien en waar jij nog stappen kan maken in je eigen bedrijf. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein bedrijf. Je bent zzp-er of mkb-er. Je kan jezelf altijd blijven ontwikkelen.

BUSINESS MASTERCLASS DAY

Als je wilt groeien met je bedrijf dan start je eerst bij jezelf en kijk je waar jij nog kan groeien. Waar jij nog stappen kan maken. Wat wil jij als ondernemer? Wat is het, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en jij in vuur en vlam staat. Wat is jouw passie en jouw waarden? Wat is je visie en je missie en wat straal je uit? Welke heuvels heb jij nog te nemen? Wat mag je nog leren? Waar en op welk vlak kan jij je nog ontwikkelen?

Wat veel ondernemers raar vinden is hulp vragen en zich kwetsbaar opstellen. Ondernemers zijn gewend om alles alleen te doen! Maar waarom geen tips vragen aan andere en je laten coachen door een businesscoach of mentor die je laat zien wat jouw blinden vlekken zijn? Die je laat groeien zodat jij ook jouw business een boost kan geven!

In mijn BUSINESS MASTERCLASS DAY kan jij samen met andere ondernemers groeien, door je obstakels met een groep andere ondernemers te delen, je kwetsbaar op te stellen en te willen leren van andere die dit obstakel al hebben genomen. Wil je meer weten dan kan je me mailen of wil je meedoen aan de BUSINESS MASTERCLASS DAY van 21 juni 2018 dan kan jij je opgeven, stuur me een mail.

Wil je liever liever niet in een groep maar 1 op 1 begeleiding dan kan dat ook. Vraag gratis een 30 minuten brainstormsessie aan of mail me naar francina@francinavandenberg.nl, en dan gaan we ruiken, proeven en voelen of wij bij elkaar passen. En dan vertel ik je de mogelijkheden.

Ik hoor je snel en leef je mooiste leven, you have only one!
#livelifelovelife!

Geniet! Met liefde,
Francina van den Berg

Facebook
Linkedin
Instagram

Comment Section

0 reacties op “Hoe goed doe ik het als ondernemer? Doe een Quickscan!

Plaats een reactie


*