arrow_drop_up arrow_drop_down
3 december 2019 

Het nieuwste webwinkel-event van Nederland

Webwinkel Live is het nieuwste webwinkel-event voor de ambitieuze webwinkel eigenaar en vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020 in Utrecht. Tijdens Webwinkel Live, kun je terecht voor diverse inspirerende seminars en workshops, over onderwerpen zoals het inzetten van video, Pinterest, zichtbaarheid, Wetgeving en nog veel meer. Tijdens Webwinkel live word jij geïnspireerd om nog meer uit jou webshop te halen!

Webwinkel van het jaar 2020

Tijdens Webwinkel Live, maken wij ook de winnaar bekend van de Webwinkel van het jaar 2020 award en jij kunt je er nu voor opgeven via de website van Webwinkel Live! Zodra je jezelf hebt aangemeld, kun je direct jouw aanmelding delen met vrienden, familie en je klanten. Er kan gestemd worden tot en met 29 februari 2020. Sta jij op dat moment in de top 3? Dan wordt je beoordeeld door onze jury en dan nodigen wij jou uit om aanwezig te zijn tijdens Webwinkel Live. Wie weet benoemen wij jou tijdens Webwinkel Live wel uit tot Webwinkel van het jaar 2020!

Wat win je? Naast dat je naar huis gaat met deze toffe titel en de award, ga jij ook naar huis met een mega gave prijs. Wij houden de inhoud van de prijs nog even geheim, maar wij kunnen je garanderen dat je met deze prijs een boost kunt geven aan jouw webshop!

Vanaf nu is het mogelijk om jouw ticket te pre-orderen met korting! Je bestelt jouw ticket voor maar €9,95 ex btw in plaats van €14,95 ex btw. De pre-order tickets zijn gelimiteerd beschikbaar.

Webwinkel Live vindt plaats op zaterdag 14 maart 2020 bij Pathe Leidsche Rijn in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar per auto en Ov. Meer informatie over Webwinkel Live vind je op www.webwinkellive.nl

Over de schrijver
Ik ben Stefanie en al jaren lang gek van webshops! Het begon tijdens mijn studie waar ik na het mislukken van een webshop een boek schreef voor de startende ondernemer! Na zes jaar als webshop manager gewerkt te hebben, zet ik al mijn kennis in om andere ondernemers te helpen groeien.
Reactie plaatsen