GOLD MASTERMIND

1 op 1 aan de slag met Francina Business Strateeg + Mastermind + 

24/7 Whatsapp + Online e-bibliotheek en community

1 Mastermind

6 LIVE Mastermind dagen met max 10 like-minded ondernemers

1 Coach

4 uur 1 op 1
Persoonlijke begeleiding door Francina van den Berg

1 Whatsapp groep

24/7 Whatsapp groep om in contact te blijven met elkaar en snel vragen te stellen

Online Community

Een bruisende online community + 22 online
e-business trainingen

Unieke groep ondernemers

Zelf zit ik ook in een Mastermind groep en dat heeft mij ontzettend veel gebracht. Het fijne aan een groep is dat je accountable gehouden wordt. Door samen met andere te werken kom je weer op nieuwe inzichten voor je business. Nieuwe inzichten die je zelf niet had verzonnen. De power van het samenwerken ligt echt in het kunnen brainstormen met andere en te leren van elkaar ervaringen. En hoe tof is het dat je jouw successen kan delen met de groep! 


Wij hebben een speciale Mastermind Groep opgezet, met als doel met een groep van 10 ondernemers enorme stappen te zetten in 2019 om vooruitgang te boeken met hun business.   

''Ik raad elke ondernemer coaching bij Francina van den Berg aan! Naast de uitgebreide Master Your Business Moves Community, die vol staat met waardevolle online cursussen, ontmoet je veel andere senior, mid-senior en startende ondernemers tijdens de Mastermind-, netwerkdagen en online. Ze heeft een goed netwerk met vooral veel creatieve professionals.

Tijdens de coaching wordt een totaalcombinatie gemaakt tussen persoonlijke ontwikkeling, structuur en strategie, business building en levensstijl.''
Roos Spijker - Luckyshh Fashion & Lifestyle
''2018 was zakelijk gezien een pittig jaar voor mijn bedrijf. Ik zat vast in bepaalde (denk)patronen en wist niet goed wat ik moest veranderen binnen mijn bedrijf om weer door te groeien. Ik besloot mij vorige maand aan te melden bij de Golden Live mastermindgroep en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu in deze paar weken al meer actie heb ondernomen, dan in heel 2018 bij elkaar. Dankzij de community en de trainingen word je enorm geprikkeld en aan het denken gezet. Ik zie nu in welke stappen ik moet gaan maken en dat ik dit niet alleen hoef te doen. Het is zo fijn om af en toe bij elkaar te komen met andere like-minded ondernemers. Ook de eerste 1 op 1 met Francina heeft mij al heel veel goeds gebracht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Ik kijk erg uit naar wat voor moois de mastermindgroep mij en mijn bedrijf in 2019 gaat brengen.''
Lot van Santen - E-Power+
''Ik ben per toeval bij Francina in aanraking gekomen en heb mezelf toen op gegeven voor de strategie 2-daagse. Omdat ik eigenlijk zo blij was met Francina haar hulp, heb ik besloten mezelf aan te melden voor haar GOLD Mastermind.


Naast alle fijne online trainingen die je kunt volgen en het contact met andere ondernemers, hecht ik vooral heel veel waarde aan de Q&A’s en de mastermind live dagen. Het geeft mij altijd net even een momentje om mijn vragen neer te leggen bij iemand anders om zo op nieuwe ideeën te komen.


Daarnaast plan ik om de paar maanden een 1-op-1 met Francina in voor een schop onder mijn kont. Ik denk oprecht dat ik kan zeggen dat ik dit jaar zo hard ben gegroeid met mijn bedrijf mede door Francina haar hulp.''
Stefanie van Pelt

Mrs e-commerce

Onder persoonlijke 

begeleiding van business strateeg Francina

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als ondernemer. Ik heb op dit moment
2 bedrijven, en in 2019 heb ik net 1 bedrijf verkocht.
2019 was één van de meest succesvolle jaren ooit!
Ik investeer in vastgoed en startups en begeleid op dit moment ongeveer 48 ondernemers naar een volgend level met hun business.

En dat gun ik jou ook.
Sluit je aan bij onze Gold Membership en
laat je bedrijf door het dak gaan!

Wat krijg je in deze Mastermind?

Mastermind groep (10 ondernemers + 1 coach)

De kracht van in het werken in een groep met gelijkgestemden ondernemers is dat deze ondernemers met je meedenken, je accountable houden en je kan altijd op ze terug vallen. Je profiteert van de kennis en ervaringen van de groep! 6x per jaar zal er een meet-up plaats vinden in Amsterdam of een enkele keer in Noordwijk. Je krijgt de ruimte om alle vragen te stellen, zodat de Mastermind input kan geven.

1-op-1 persoonlijke begeleiding (4x 1 uur t.w.v 1.100,-)

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van Francina op het gebied van ondernemen. Zij leidt iedere meet-up. Ook neemt Francina deel aan de WhatsApp groep, zodat jij genoeg kans krijgt om vragen te kunnen stellen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om 4x een 1-op-1 gesprek van 1 uur te kunnen inplannen met Francina.

WhatsApp & Community groep

Naast de meet-ups in het jaar houden we nauw contact met elkaar. Dit doen we via een WhatsApp groep waarin je snel en gemakkelijk vragen aan elkaar kan stellen en feedback aan elkaar kan vragen.

EXTRA: Toegang tot onze bruisende community! (t.w.v 1.164,-)

Wanneer je kiest voor de Gold Live Mastermind dan ben je ook automatisch Silver Online Mastermind lid (t.w.v €1.164 euro per jaar). Dat betekent dat je toegang hebt tot onze online community met daarin al onze online business trainingen en alle opnames van onze webinars. Daarnaast mag je ook naar onze Business Borrels komen.

EXTRA: Toegang tot al onze online business trainingen (t.w.v 3.397,-)

Naast de toegang tot de bruisende community heb jij ook toegang tot alle 20 online business trainingen (t.w.v 3.397,-). Deze trainingen zijn in jouw eigen tijd te volgen en vragen hierover kan jij stellen in de community. Waarbij Francina of andere leden jou kunnen helpen en feedback kunnen geven.

EXTRA: Uitgenodigd voor al onze Business Borrels

Naast alle extra's organiseren wij een paar keer in het jaar Business Borrels. Als Master Your Business moves lid ben jij daarvoor uitgenodigd. Deze borrels zijn informeel en zijn ervoor om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken met elkaar. 

Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar  ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken!


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 0p 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! 

Jennifer Leijendekkers - De Dansformule

330,- per maand

Lid van de Gold Mastermind!

  • Mastermind met max 10 leden en 1 coach
  • Persoonlijke begeleiding door Francina van den Berg
  • 6 Mastermind meet-ups per jaar
  • 4 keer 1 uur 1-op-1 met business coach Francina
  • Door het netwerk kan jij je bottlenecks kraken en groei je exponentieel
  • Toegang tot de online community & e-learningomgeving met 25+ trainingen
  • Gebruik onze ervaring en ons netwerk
  • Een Mastermind Whatsapp groep
  • Unieke vriendengroep en stok achter de deur


Minimale deelname aan de mastermind is 12 maanden

  • arrow_drop_up arrow_drop_down