Page content

article content

Gas op die lolly!!

“Ik neem maandelijks deel aan workshops om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. De ene is beter dan de ander, gemiddeld zijn ze ‘voldoende’. Je krijgt waarvoor je betaalt.
Wat was ik fantastisch blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s workshop “Acquisitie” realiseerde dat deze workshop wellicht boven verwachting zou uitpakken!! Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’.

Recht voor de raap en ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven. Ik heb veel geleerd tijdens deze workshop over hoe nieuwe opdrachten te werven en mijn prijs te bepalen. Ik ben na afloop meteen, en met succes, aan de slag gegaan!” Deze mooie woorden zei: Jennifer Lynn Colajezzi (een cursist) tegen me, vandaag.

En ja!! Je gaat er van binnen van stralen en ik voel me blij. Ik ben echt aan het stuiteren!! Super blij omdat ik de wereld een bijdrage mag leveren en dat is mensen inspireren om de volgende stappen in life and work te zetten. Mijn doel is dan ook andere ondernemers leren hoe zij geld kunnen verdienen. Hen het licht te laten zien en ze te laten groeien.

BUSINESS MASTERCLASS

In 2018 geven we een aantal BUSINESS MASTERCLASS, wil jij ook stappen zetten dan raad ik je aan om mee te doen. Als ondernemer ben je vaak alleen en heb je vaak te weinig sparringspartners om je heen. In de BUSINESS MASTERCLASS kunnen we onze ondernemers problemen bespreken en kom jij in de HOT SEAT te zitten als jij een oplossing wil. Open en eerlijke feedback krijg jij en je kan direct actie’s en stappen zetten om uit je SHIT te komen.

Want elke ondernemer heeft SHIT! Kleine ondernemers “kleine shit”, grote ondernemers “grote shit” 😉 Shit is en Shit zal er altijd zijn….ondernemerschap is een reis. Een reis waar jij werkt aan oplossingen zodat je groeit!

Als jij wilt groeien met je bedrijf dan heb je actieve sparringspartners nodig die je op track houden en die je verantwoordelijk houden voor je doelen. Je aanspreken op het feit dat jij er een potje van maakt en dat je nu echt het anders moet gaan aanpakken. Wanneer jij voor jezelf werkt dan is het belangrijk dat jij met andere kan sparren waar je staat in je carrière en bedrijf. Ondernemers lopen vast en denken dat zij een uniek probleem hebben en weten vaak niet hoe zij uit de negatieve spiraal kunnen komen. Of zien de oplossing niet die voor hun ligt.
Ik gun jou inzicht, omzet en een leven vol overvloed en succes!

GA GROEIEN MET JE BEDRIJF!
Sluit je aan bij een groep ondernemers die staan voor wat ze zeggen en jij je bewust wordt van je gedrag en van je ondernemerschap. Ga groeien! Ga vliegen! Gas op die lolly en maak jouw SHIT de leukste reis die je afgelopen jaren hebt gemaakt! Ga actie ondernemen en pak je leiderschap.

Meer weten kijk, klik dan even op de link: BUSINESS MASTERCLASS of vraag een gratis 30 minuten coaching gesprek aan.

Ik hoor je snel en leef je mooiste leven, you have only one!
#livelifelovelife!

Geniet! Met liefde,
Francina van den Berg

Facebook
Linkedin
Instagram

Comment Section

0 reacties op “Gas op die lolly!!

Plaats een reactie


*