Online Programma maken - Master Your Business Moves
een online cursus maken

Hoe zet ik een online programma op?

In dit programma gaan we je dat precies vertellen en nemen we je mee in het gehele proces van begin tot eind. In 6 maanden (of eerder) heb jij zelf een eigen online programma ontwikkeld en stromen de eerste klanten binnen.

In 6 maanden tijd krijg je van ons de tools aangereikt om een succesvol online programma op te zetten. Zodat jij meer vrijheid gaat ervaren, meer omzet gaat behalen en meer klanten kunt helpen met je expertise.

JA IK WIL DIT LEREN!

Je bent een creatieve ondernemer, maar je hebt geen tijd en vrijheid. Je bent ondernemer worden omdat je graag vrijheid wilde, maar dat is niet gelukt. Je zit helemaal vol met 1 op 1 klanten, er kunnen geen klanten meer bij. Maar je wilt wel graag meer klanten helpen. Je hebt een ambitieus omzetdoel gesteld en die wil je behalen ook. Wat je nodig hebt? Dat is een online programma. Een online programma waarin je al je kennis en expertise stopt om zoveel mogelijk mensen te helpen! Dan kun je niet maar 100 mensen helpen, maar zelfs 1000. Hoe tof is dat?

Of je nu trainer, coach, dienstverlener, fotograaf, schoonheidsspecialiste bent.. Veel ondernemers weten niet hoe ze een online programma voor hun bedrijf kunnen ontwikkelen. Ze zien de mogelijkheden niet. Er is zoveel mogelijk, denk aan een online training, cursus, workshop en zelfs een coachingsprogramma. 

Herken je dit?

 1. Je zit helemaal vol met 1 op 1 klanten, maar wilt meer klanten kunnen helpen
 2. Je bent een creatieve ondernemer met een ambitieus omzet doel, maar die ga je niet behalen, omdat je geen tijd meer hebt
 3. Je ziet allerlei online programma’s voorbij komen, maar je hebt geen idee hoe je er zelf eentje moet ontwikkelen.
 4. Je bent gaan ondernemen, omdat je dan je eigen tijd kunt indelen. Echter lukt dat totaal niet. Je dagen zitten vol met klanten en 1 op 1.
 5. Je hebt geen idee hoe een online programma voor jouw bedrijf kan werken
 6. Een online programma maken wil je wel, maar je hebt geen idee waarover


Speciaal voor jou hebben wij dit programma ontwikkeld, om je daarbij van a tot z mee te helpen.

Ook wij liepen tegen hetzelfde aan. Zaten vol met 1 op 1 klanten en konden geen klanten meer aannemen. Totdat we ons online programma Firestart Your Business zijn gaan maken. Ondertussen hebben al meer dan 200 creatieve ondernemers mee gedaan en die hadden wij anders nooit kunnen helpen.

Onze succesformule gaan wij nu met jou delen! In dit nieuwe online programma: Hoe zet ik een online programma op. 

Dit zeggen de Firestarters over Francina

''Ik zag de advertentie op FB voor een Webinar” Hoe krijg je klanten. Als beginnende ondernemer is

dat natuurlijk heel interessant.

Na het Webinar zat ik vol ideeën om mijn bedrijf een boost te kunnen geven en laat de klanten dan

maar komen. Na het gesprekje met Francina wist ik zeker dat ik mee wilde doen met de firestart en

de level up je socialmedia. Inmiddels al heel veel geleerd. Wat mij overhaalde was dat Francina zegt

waar het op staat. Heel helder en duidelijk, zonder het mooier te maken dan het is.

Ook heel inspirerend om een live dag mee te maken. Andere dames en heren uit heel het land

ontmoet in Noordwijk en iedereen komt daar met een ander bedrijf en verhaal. De online meetings

zijn zeer waardevol om vragen en ideeën uit te wisselen. Ik leer er elke keer iets van. Soms iets kleins,

de andere keer iets groters. Maar altijd waardevol.''

Heidi Hendriks

''Little by Little neem ik stappen om meer naar buiten te treden.


Het lijkt misschien alsof ik niet zo bezig ben met je adviezen en lessen, maar dat is niet zo.

Ik neem het tot me, laat het bezinken en dan ineens als het goed voelt ga ik als een razende.


Na de vorige meeting had ik je willen mailen, maar er kwam weer van alles tussen. Ik had je willen zeggen dat ik het reuze knap vind hoe je je met je ziel en zaligheid kunt verplaatsen in iedere cursist.


Goede adviezen geeft vanuit je eigen ervaring. Je bent een voorbeeld van dicht bij jezelf blijven. Jouw bruisende energie stroomt door de laptops heen naar je cursisten.''

Marjon Duyvestijn

Atelier Recouture

''Ik ben al jarenlang bezig met muurschilderingen. Ik ben afgelopen 2 jaar zoekende geweest naar een coach die me kunnen helpen bij ondernemen. Elke keer haakte ik af omdat ze me niet persoonlijk aanspreken.


Francina sprak me echt aan op dat creatieve gedeelte en ik kon mezelf zijn!  Ik heb me aangemeld voor Firestart Your Business en mijn ervaring klopt tot nu toe helemaal. Ik ben van de 10 modules bij nummer 3 en ik heb al heel wat stappen gezet.


Ik word door Francina aangezet om na te denken over zaken die me op professioneel vlak gaan helpen. Ik ben er erg blij mee en ik kijk uit wat ik nog meer ga leren!”
Klant Firestart Your Business
Rachel van Balen
online programma maken

Wat kun je verwachten?

Dit online programma bestaat uit 9 modules met video’s, werkboeken en een stapel praktische opdrachten waardoor je jouw online programma kunt gaan maken. De modules zijn in een bepaalde volgorde gemaakt zodat je stapsgewijs aan je programma kunt werken. Na het afronden van dit programma weet jij precies hoe je een eigen online programma kunt maken, wie je ideale klant is, wat de inhoud van je online programma is en hoe je het in de markt kunt zetten. 


 • 9 modules met videolessen, werkboeken en opdrachten en templates. Je kunt elke week weer een onderdeel leren hoe jij een succesvol online programma kunt gaan neerzetten. 
 • In de live coachingsessies kun je al je vragen stellen en geven wij je advies over de inhoud van je online programma. 
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken
 • In de speciale Community kun je al je vragen stellen en sparren met alle andere deelnemers. Je houdt elkaar accountable en helpt elkaar om verder te komen.
 • In de Online Programma Check-Up sessie nemen we je online programma door en wordt deze nog beter.
 • Je wordt begeleid door Francina & Daisy in het ontwikkelen van je online programma

Dit zeggen onze Firestarters

Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Ik had het gevoel dat ik altijd maar moest investeren, dat anderen daar van profiteerden, maar dat het mij te weinig opleverde. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


En toen kreeg ik een mailtje van Daisy. Zij had mijn website gezien via de site van één van hun klanten, en ze had wel een visie over hoe mijn website beter ingericht zou kunnen worden. Ook al twijfelde ik of ik dit wel moest doen (‘wéér investeren in iets..’), heb ik toch een afspraak gemaakt.


Er volgde een korte online kennismaking met Daisy en Francina. En dat was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken op dat moment. Ik merkte tijdens dit korte moment al onmiddellijk dat ik zelf, om verschillende redenen, uiteindelijk te veel in onmogelijkheden was gaan denken, in plaats van in kansen. Er was direct een omslag. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Ik heb de modules heel gretig doorlopen, waarbij het heel prettig was om elke week ook een direct online contactmoment te hebben. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf, mijn mogelijkheden en mindset. Daarbij vind ik het ook heel fijn dat je binnen de besloten community contact hebt met de andere ondernemers en zo van elkaar kan leren en feedback ontvangen.


Daisy heeft met trouwens heel goed geholpen bij het aanpassen van mijn website. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert altijd direct! En Francina zit boordevol ervaring. Ze is uniek in haar communicatie; direct, eerlijk en betrokken én heeft bijzonder veel mensenkennis.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen. Nu heb ik al een wachtlijst voor mijn tekengroepen, ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb ik nu zelfs zoveel klanten dat ik helemaal vol zit. En nu nog eens ontdekken wat er op gebied van social media nog meer te leren is!

Kirsten Krijthe – schilder/tekenaar-docent-illustrator

Toeval bestaat niet het valt je toe. Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen


✅ Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen : 

Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Bij mij is de kogel is door de kerk op eerste Live dag gegaan, waar ze mijn volledig vertrouwen hebben gewonnen.

Francina is strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.

Lea Nachodska - Vitaliteit Lifestyle Coach

Begin 2020 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Maar dat beginnen zonder enige ondernemers-ervaring is toch best lastig! Ik heb een opleiding gevolgd voor Virtual Assistant waar ik veel geleerd heb over het opzetten van je bedrijf en het heeft mij zeker in de goede richting gebracht.


Na jarenlange loondienst voelde ik me echter nog onzeker om echt voor mijzelf te gaan starten en had meer coaching nodig. Maar bij wie? Een hoop business coaches komen met hetzelfde verhaal en waren vaak ook wat zweverig. Ik ben zelf van de no-nonsense aanpak en via Facebook kwam Francina’s Firestart Your Business voorbij en het trok gelijk mijn aandacht.


Francina is namelijk heel no-nonsense en duidelijk in haar communicatie over hoe ze jou kan helpen en doet dit ook echt. Ze helpt je om in de actie-stand te gaan. Iets wat ik echt nodig heb omdat ik soms in kleinigheden kan verzanden waardoor ik niet ga doen.


De live dagen die bij Firestart Your Business horen zijn echt een aanrader! Francina en Daisy beantwoorden al je vragen en je ontmoet je collega ondernemers. Soms zit je in je eigen bubbel en denk je dat je de enige bent met bepaalde uitdagingen. Dan is het fijn om met andere ondernemers hierover te praten en je te realiseren dat iedereen uitdagingen heeft.


Dus, heb jij de spreekwoordelijke schop onder je kont nodig om verder te werken aan je bedrijf? Zoek dan niet verder maar meldt je aan voor Fire Start Your Business!

Catelijne de Gooijer

ZoLijn

Wat gaan we doen?

In 9 modules leer je alles over hoe je een succesvolle (online) business bouwt.
Level Up je Online Programma is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk
een eigen succesvol online programma neer te zetten.
Zo kun je binnen 26 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je programma.

We leren je hoe je van a tot z een online programma maakt. Denk dan aan de inhoud bedenken, je ideale klant bereiken, het schrijven van je programma en het verkopen ervan. We delen een stappenplan hoe jij ook succesvol een online programma kunt gaan maken voor je business.

Module 1

De basis van je online programma

Module 2

Inhoud en structuur van je online programma

Module 3

Ontwikkelen van online materialen

Module 4

Audio en video

Module 5

Leeromgeving voor je online programma

Module 6

Bepalen van je prijs

Module 7

Salespagina maken voor je online programma

Module 8

Automatiseren

Module 9

Klaar en verkopen maar!
een online programma maken

Voor wie is dit online programma?

Dit online programma is voor creatieve ondernemers die nu echt aan alles voelen dat ze er klaar voor zijn om een online programma te maken. Iedereen uit elk creatief vak kan hiermee aan de slag. Je bent ambitieus en gemotiveerd om op zoek te gaan naar een ander verdienmodel om je omzetdoel te gaan behalen.


 • Jij wilt stoppen met je uurtje factuurtje model 

 • Je wilt meer diensten of producten aanbieden

 • Jij graag meer vrijheid wilt ervaren

 • Je hebt geen idee hoe je een online programma moet maken

 • Je wilt op grotere schaal je ideale klant helpen

 • Je een online business wilt opzetten, maar niet verder komt dan je gratis weggever

 • Je wilt echt verder groeien en dat kan niet met 1 op 1

 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen

 • Je bent keihard aan het werk, maar er komt te weinig omzet binnen

 • Je bent bereid om te investeren in jezelf en je bedrijf


Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Ik wil een online programma maken en ik weet dat jullie mij daarbij kunnen helpen! Geef jezelf direct op!

IK DOE MEE MET HET PROGRAMMA!

Wat onze firestarters zeggen over het programma

''Als startende en onervaren ondernemer liep ik al snel tegen dingen aan. Ik heb het lang zelf geprobeerd, maar kwam niet verder. Ik had geen idee waar ik mee bezig was. Voelde me een verloren schaap.


Ik heb best een tijdje naar een passende business coach gezocht. Tot ik een webinar van Francina volgde. Haar vrolijkheid, directheid en ervaring spraken mij direct aan. Ik volg het traject FIRESTART YOUR BUSINESS, een combinatie van online video trainingen met werkboeken en groepscoaching. Een compleet programma vanaf je missie tot aan salesfunnels. In duidelijke stappen leer je hoe je een succesvol bedrijf kunt opzetten.


Natuurlijk moet je daar wel wat voor doen. En dat is nu juist waar Francina zo goed in is. Ze haalt jouw belemmeringen weg en vertelt je wat je wél moet doen. ACTIE! En dan is er nog Daisy, waar je terecht kunt met al je vragen over websites en social media. Samen maken ze van Master Your Business Moves een succes. Ik had geen betere investering kunnen doen!''
Lizette Schuurman

CreaVa

''Tijdens het scrollen op Facebook, viel mijn oog op een advertentie van een webinar van Master Your Business Moves. Nooit van gehoord .... maar iets triggerde me om hier toch aan deel te nemen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad!


Francina haar enthousiasme spatte van het scherm en willen of niet: ik werd helemaal meegezogen in de positieve vibes die om haar heen hingen. Ze deelde daarbij ook heel wat kennis die motiverend was om zelf mee aan de slag te gaan.


Wat ik op dat moment heel bijzonder vond, was dat Francina tijdens dat webinar op haar kenmerkende, directe manier al meteen tegen mij durfde zeggen dat ze het niet eens was met iets wat ik toen in de chat schreef.

Ze had daarbij overigens helemaal gelijk, 't waren mijn belemmerende gedachten die aan het woord waren en laat dat nu juist iets zijn waar Francina helemaal komaf mee wil maken!


Het maakte iets in me los en na een telefoontje met haar ging ik overstag: ik stapte in de programma's Firestart Your Business en Level Up Your Social Media. Ik kwam terecht in een community met duidelijk opgezette modules, die echte steunpilaren zijn in de groei van je onderneming. De opdrachten die je op basis van die modules uitvoert kan je via Q & A's bespreken met Francina, Daisy en de andere deelnemers van het programma. Heel fijn ook trouwens dat je de opdrachten die je klaar hebt via mail naar Francina kan toesturen en dat ze de tijd neemt om daar op te antwoorden met feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt! Bovendien kan je alles wat je maar wenst ook delen in de community zelf, zodat anderen kunnen meedenken en hun mening geven.


Je wordt tijdens het programma constant uitgedaagd om echt te gaan doen. Stilzitten is er niet bij Francina! Als je blijft hangen, wordt je liefdevol aangemaand om tot actie over te gaan en dat is wat de meeste starters nodig hebben om uit hun comfortzone te komen.


Daisy is dan weer de duizendpoot die je graag bijstaat met technische vragen en die actief meedenkt als je op dit vlak ergens problemen mee ondervindt.


Als kers op de taart leer je Francina, Daisy en andere deelnemers in 't echt kennen tijdens de livedag. Tijdens die dag bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Francina en Daisy én je kan gezellig netwerken met anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dat schept een warme band en er ontstaan blijvende contacten. Dat is zo waardevol !


Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om aan te sluiten bij Master Your Business Moves en dankbaar voor alles en iedereen die me de voorbije maanden op deze reis vergezeld heeft!''

Hilde Bongers

Wandelcoach

online programma maken

Wat leer je in dit programma?

 • Je leert hoe je de basis opzet van een online programma

 • Je leert hoe je een online programma van A-Z maakt, denk aan de inhoud, materialen etc

 • Je leert hoe je gemakkelijk je prijs kunt bepalen, zodat je deze investering ook direct weer terug verdient

 • Je leert hoe je een salespagina kunt maken voor je online programma

 • Je leert hoe je jouw online programma kunt lanceren

 • Je leert welke verkooptechnieken je kunt gebruiken om je online programma te verkopen

 • Je leert hoe je alles kunt automatiseren, zodat je ook kunt verkopen als je er niet bent

Maak hier jouw keuze 

In 1x betalen

€ 997,-
€ 222,-

Prijs is exclusief BTW.