Business Versnellers
arrow_drop_up arrow_drop_down

''Business Versnellers"

Hét 3 maanden traject voor

meer klanten en meer winst!

Wil jij een omzetspurt maken in de laatste maanden van 2019.

Start dan 9 september, 3 maanden lang in het business versneller traject. Waar we de diepte in gaan met je bedrijf en waar jij nauwgezette begeleiding krijgt op sales, marketing, content marketing, (online) zichtbaarheid en presentatie.

Met max 6 ondernemers en 6 LIVE dagen gaan we ook jouw business versnellen!

''Business Versnellers'' Traject

 Hét ''Business Versnellers'' traject is voor ondernemers die "massive"  willen groeien met hun bedrijf dit aankomende laatste halfjaar.


Jij wil echt full focus aan de slag met jouw sales, marketing, (online) zichtbaarheid, salesfunnels, content marketing en presentatie.
Denk je YES!  Dan is is het business versnellers traject iets voor jou! We gaan met maximaal hebben 6 ondernemers in een groep aan de slag.
3 maanden lang gaan we intensief kijken naar jou commerciële processen en aanpassen waar nodig om zo meer klanten te genereren en meer winst. Alleen als jij er voor wilt gaan en wilt groeien met jouw business is dit hét juiste traject.

Het traject duurt 3 maanden waar aan je verkoop en marketing gaan werken om je omzet dit jaar nog met 50% te laten groeien.

We starten 9 september en het traject duurt tot 11 december. 

De livedagen zijn: 9 september, 2 + 14 oktober, 4 + 25 november en 11 december van 10-16 uur
Daarnaast is er een 24/7 vraag & baak service via Whatsapp deze 3 maaden en dagelijks kan je vragen stellen over je business.

We maken een bedrijfsanalyse en je gaat weg met een concreet plan waarmee je direct aan de slag kan gaan om een omzetspurt te gaan maken in dit laatste half jaar van 2019. In 6 live dagen bespreken we waar je tegen aanloopt en waar jij nog andere stappen kunt nemen om je omzet toch nog met minimaal 50% te laten groeien. 

De live bijeenkomsten vinden plaats in mijn beachappartement in Noordwijk aan het strand, omdat je dan uit een kantoor omgeving bent en in een totaal andere omgeving. Wij zorgen voor heerlijke lunches op  het strand en we gaan natuurlijk lekker naar buiten om ons brein leeg te maken, zodat de zeelucht je energie en power geeft om na en de lunch er weer stevigaan tegen aan te gaan. 


Alleen als jij er Full Focus ervoor wilt gaan kan je meedoen aan de "Business Versnellers"!

Wil jij jouw omzet een spurt geven dit laatste half jaar van 2019? Druk dan op de onderstaande oranje knop!

Ja ik wil graag meedoen, druk op deze knop!

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.''

Adine Versluis -

Lekkerlevenmetminder.nl

Moneymindacademy.nl

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

''Ik ben nog steeds zo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent.

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

Herken jij dit? 


-Je weet dat je slimmer aan je bedrijf kunt werken, maar je gunt jezelf niet de tijd of ruimte om hier een goede basis voor neer te zetten.
-Je hebt geen goede zichtbaarheid en geen duidelijke branding
-Jij wilt meer klanten willen helpen met jouw expertise, maar het lukt je niet om ze binnen te krijgen
-Iedere dag waan jij je in de hectiek van het moment en je wordt geleefd door externe gebeurtenissen en/of je klanten. 
-Jij hebt geen idee hoe jij verder jouw verkoop- en marketingproces kunt verbeteren, je hebt er alles al aan gedaan.
-Je bent eigenlijk meer aan het werk-nemen dan aan het ondernemen. Je hebt geen idee hoe je meer structuur in je onderneming kan krijgen. Zodat je meer klanten kan bereiken en zo meer omzet kan creëren.
-Jij denkt dat je op de juiste manier bezig bent, maar dat manifesteert zich niet in klanten, omzet of het aantrekken van de juiste dingen.
- Je twijfelt niet of je goed bent in wat je doet, maar over hoe je het doet en je onderneming voert.
-Je hebt behoefte aan (business)coaching zodat je kan doorgroeien naar een next level met jouw bedrijf in 2020.

Wil jij jouw omzet een spurt geven dit laatste half jaar van 2019? Druk dan op de onderstaande oranje knop!

De livedagen zijn: 9 september, 2 + 14 oktober, 4 + 25 november en 11 december van 10-16 uur
Daarnaast is er een 24/7 vraag & baak service via Whatsapp deze 3 maaden en dagelijks kan je vragen stellen over je business.

Ik start met de business versnellers

Het resultaat na deze 3 maanden:

 • Meer focus op jouw doelen
 • Meer structuur in je sales- en marketing proces zodat klanten ook binnenkomen
 • Concreet en effectief werken aan je actieplan, zodat je jouw doelen gaat behalen  
 • Meer in rust en met vrijheid ondernemen, door meer klanten en winst
 • Minder stressvol werken 
 • De juiste manifestatie state of mind
 • Meer zelfverzekerdheid in presenteren, marketing en verkoop
 • Het maximale uit jezelf en je business halen
 • Een plan om meer zichtbaarheid te genereren met jouw bedrijf
 • Een plan om meer klanten aan te trekken
 • Jouw omzet en winst verhogen met jouw business 
Ja dit wil ik ook! 

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''

Jean Haasbroek - Fotograaf

'Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - tessakoops.com

'Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''


Jennifer Colajezzi -

Colajezzi Intuitive Interior Design

''Business Versnellers''
3 maanden traject

Betaling in 1 keer

1997,-
Prijs is exclusief BTW

''Business Versnellers''
3 maanden traject

Betaling in 3 termijnen

670,-
Prijs is exclusief BTW

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Fijn om met ander mede ondernemers te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''
''Ik vond het strategie weekend een goed idee, ik wilde graag meedoen omdat ik op deze manier eigenlijk gedwongen werd om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en dit weekend is een mooie gelegenheid om ongestoord aan de strategie te werken

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok - Fashion Solution
''Wow, wat een bijzonder weekend was het!''

''Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Praktijk voor mesologie

en orthomoleculaire therapie.

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.''

''Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groeps energie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors