Black Friday
Deals

Francina aan het werk

1 op 1 begeleiding voor 1 jaar

Een 1 op 1 coachingstraject van in totaal 24 uur afgestemd op jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen. Jij wilt verder groeien met je bedrijf en knallen! Het onmogelijke mogelijk maken, omdat jij kansen ziet. Maar je hebt obstakels te nemen en mist gelijkgestemde om te sparren en om creatief na te denken welke stappen je kan nemen. Jij mist expertise en je weet dat er kennis is, alleen niet in jouw directe omgeving.

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap als op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Ik ga je “accountable” houden voor jou afspraken die jij gaat maken voor jouw business!

De 24 uur aan begeleiding is naar eigen inzicht in te delen binnen een jaar.

Normaal is het 1 op 1 coachingstraject 8000,- excl. BTW, maar NU 4997,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om in 2 termijnen van 2500,- excl. BTW of 4 termijnen van 1250,- excl. BTW te betalen.

EXTRA BONUS: 
GRATIS 1 JAAR toegang tot ons programma Firestart Your Business + GRATIS 1 JAAR toegang tot onze Mini Training Instagram inzetten voor je bedrijf + GRATIS ticket voor ons EVENT in 2022.

1 op 1 Strategie Sessie - 1 dag

1-op-1 werken aan jouw bedrijf samen met mij! De Strategie Sessie is een effectieve en intensieve manier van samenwerken aan de strategie en planning van jouw bedrijf. Doordat we intensief aan de slag gaan is deze werkvorm ideaal om in een korte tijd stappen te maken en vooruitgang te boeken met jouw bedrijf. We gaan samen een strategie opzetten voor 2022 in een 1 op 1 meeting.

De dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch. 

Normaal is deze 1 op 1 Strategie sessie 1497,- excl. BTW, maar NU 997,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om in 2 termijnen van 500,- excl BTW of 4 termijnen van 250,- excl. BTW te betalen.

EXTRA BONUS:
GRATIS 1 MAAND toegang tot ons programma Firestart Your Business & GRATIS 1 maand toegang tot onze Mini Training Instagram inzetten voor je bedrijf

Strategie 2 Daagse - 2 dagen in Noordwijk + 1 uur 1 op 1 coaching

Meer omzet, meer klanten, meer focus tot het einde van het jaar! Effectiever aan je bedrijf werken! In deze 2 Daagse workshop gaan we samen met max. 10 ondernemers aan jouw doelen en strategie voor 2022 werken. Je gaat met een actieplan naar huis! Later in het jaar zullen we samen evalueren tijdens een 1 op 1 gesprek van een uur welke doelen jij al hebt behaald en welke stappen je nog kunt zetten om de rest ook te gaan behalen.

De Strategie 2 Daagse houden wij op 15/16 januari en 29/30 januari. Er zijn nog maar beperkte aantal plekken beschikbaar.

Normaal is deelname aan de Strategie 2 Daagse 1497,- excl. BTW, maar NU 997,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om in 2 termijnen van 500,- excl. BTW  of in 4 termijnen van 250,- excl. BTW te betalen.

EXTRA BONUS:
GRATIS 1 JAAR toegang tot onze Mini Training Instagram inzetten voor je bedrijf

training voor bedrijven

Strategie 2 Daagse -
2 dagen in Noordwijk +
3 maanden begeleiding 1 op 1

Meer omzet, meer klanten, meer focus tot het einde van het jaar! Effectiever aan je bedrijf werken! In deze 2 Daagse workshop gaan we samen met max. 10 ondernemers aan jouw doelen en strategie voor 2022 werken. Je gaat met een actieplan naar huis! Later in het jaar zullen we samen evalueren tijdens een 1 op 1 gesprek van een uur welke doelen jij al hebt behaald en welke stappen je nog kunt zetten om de rest ook te gaan behalen.

De Strategie 2 Daagse houden wij op 15/16 januari en 29/30 januari. Er zijn nog maar beperkte aantal plekken beschikbaar.

Ook krijg je 3 maanden coaching van mij 1 op 1. Deze gesprekken zullen we samen in overleg inplannen.

Normaal is deelname aan de Strategie 2 Daagse + 3 maanden 1 op 1 coaching 2997,- excl. BTW, maar NU 2197,- excl. BTW. Ook is het mogelijk om in 2 termijnen van 1100,- excl. BTW  of in 4 termijnen van 550,- excl. BTW te betalen.

EXTRA BONUS:
GRATIS 1 JAAR toegang tot onze Mini Training Instagram inzetten voor je bedrijf

Wat onze klanten zeggen

''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ik wilde graag online gaan werken en dat hebben we direct opgepakt naast mijn offline werk. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. Daar houd ik van. Ik wil ook groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf, zowel offline als online!.''
Catelijne de Gooijer
"Firestart your business is voor mij fijn omdat ik weer ga finetunen, hoe zet je nu stap voor stap je business op! Hoe zet je het fundament goed neer. Zo start je vanaf het begin direct goed. Wat heeft het me opgeleverd is meer helderheid en niet blijven hangen in mijn perfectionisme. Francina geeft me dan een schop onder mn kont in een veilige omgeving. Je hebt een fijne community waar je met mensen kunt sparren. Het zet je in actie en je blijft in beweging. Het is veilig, maar je wordt toch uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. Het is letterlijk: Firestart Your Business!''
Kirsten Krijthe
''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. En daar houd ik van. Ik wil immers groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''
Sandra van der Meulen

null

null

null

null

null

null

arrow_drop_up arrow_drop_down