Master Your Business Moves

The Back to Business Party!

De vakantie loopt voor de meeste mensen ten einde en is het weer tijd om volle bak aan de slag te gaan met je bedrijf. Letterlijk en figuurlijk gaan we starten met BACK TO BUSINESS.


Het is absoluut nog mogelijk om de laatste 4 maanden van het jaar je omzet nog kunt verdubbelen. Of die 100k nog binnen te halen? En ja, dat zijn hele grote stappen. Maar als je daar echt serieus voor gaat zitten en ze serieus tot je laten inzinken. Hoe vet zou het zijn dat je 50% extra gaat plussen in de laatste vier maanden van dit jaar.

Heb jij een plan voor de  aankomende vier maanden? Hoe ga je dat aanpakken? Wat is je strategie? Wat is dan je mindset? Hoe ga je standaarden verhogen? En wat heb je daar dan voor nodig?

Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is de Back to Business Party op woensdag 31 augustus echt iets voor jou!

We gaan je op deze dag echt in het DOEN zetten! Keihard tamtam maken en keihard gas erop zetten. We gaan er keihard voor!

Wij gaan samen met jou werken aan een omzet verdubbeling of 

we gaan je begeleiden naar 100k omzet.

We willen je heel graag helpen om de laatste 4 maanden van het jaar te gaan knallen. Daarom organiseren wij de online BACK TO BUSINESS PARTY op woensdag 31 augustus. We gaan je die dag een aantal diensten aanbieden die je direct in DOEN modus brengen. Denk aan masterclasses, deep dive sessies, livedagen en lunches. Ik blijf nog steeds vaag in met wat ik precies ga aanbieden, omdat het pas op die dag wordt bekend gemaakt. En ik echt met een aantal ambitieuze ondernemers die laatste vier maanden aan de slag wil gaan, om hun doelen te behalen!

Wat we willen bereiken dat jij voor de laatste 4 maanden van 2022, een reset maakt van je doelen. Wij gaan samen met jou werken aan een omzet verdubbeling of we gaan je begeleiden naar 100k omzet. Je krijgt in de laatste 4 maanden van het jaar een ACTIEVE begeleiding van mij, Francina. Juist in de laatste 4 maanden kun je HEEL GOED nieuwe klanten krijgen en meer omzet maken.

Alleen…dan heb je wel andere acties te ondernemen dan dat je tot nu toe hebt gedaan!

Wanneer is deze Back to
Business Party een must?

Dit zijn 7 redenen om alle afspraken uit je agenda te schrappen op woensdag 31 augustus en bij de Back to Business Party aanwezig te zijn en je zelf op de gastenlijst te zetten is:

πŸ”₯ Hoe jij een echte klant magneet kunt worden, zodat je opvalt en klanten voor jou gaan kiezen;

πŸ”₯ Wat de beste formule is om meer klanten te helpen, ook als je 1 op 1 al vol zit;

πŸ”₯ Hoe je je prijzen kunt bepalen vanuit liefde voor de klanten;

πŸ”₯ Hoe je kunt verkopen vanuit je hart

πŸ”₯ Hoe je vanuit FUN, Ease en Alignment keer op keer de leukste klanten aan kunt trekken;

πŸ”₯ Dat je de laatste 4 maanden van dit jaar nog een KICKSTART kunt maken; en het onmogelijke mogelijk maakt

πŸ”₯ Ontdek het GOUD in je business al tijdens dit event en zet dat in om je omzet te verdubbelen!

Geloof me als ik zeg: hier wil je woensdag 31 augustus echt om 9 uur stipt voor klaarzitten, want elk uur zullen we je een nieuw aanbod doen om in de laatste 4 maanden van het jaar die extra omzet kunnen gaat binnen halen.


Blijf 100% op de hoogte als we vertellen hoe je BOLD MOVES gaat maken!! πŸ˜πŸ™ŒπŸ”₯

Waar wacht je nog op? 

Geen excuses meer dat je geen tijd hebt. Je wilt nu serieus aan de slag, het is NU tijd en het moet NU gaan gebeuren!
Let op: Je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn bij de Back to Business Party!


Je wilt een heldere structuur hebben en weten waar je nu zou moeten beginnen om echt geld te gaan verdienen met je bedrijf. 


Maak de switch van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact en meer winst. 

Your information is safe with us