Strategie & Business 7 Daagse in Ibiza

Actief 7 dagen aan de slag met je Sales, 

Branding & Online Zichtbaarheid

Full focus werken aan je Strategie & Business in Ibiza 22-28 september!

7 Daagse Ibiza

We hebben plek voor 10 ondernemers die full focus aan hun sales, branding en online zichtbaarheid willen werken
De Strategie & Business 7 daagse is voor onderneemsters die willen groeien met hun bedrijf. Even weg van thuis en de dagelijkse hectiek. 

Een week lang persoonlijke coaching en 4 trainingen over sales, branding en zichtbaarheid. We maken een bedrijfsanalyse en je gaat weg met een concreet plan waarmee je direct aan de slag kan gaan als je terugkomt in Nederland. 

We verblijven in een oude finca in Noord Ibiza tussen de vijgen- en citroenbomen. Er is een zwembad, een yoga- en meditatiedeck en verschillende ruimtes waar jij je terug kan trekken. We nemen een privé kok mee die heerlijk en gezond voor ons gaat koken. Ook is er een mindset coach en een fotograaf die een mooie mediabibliotheek van jou maakt.
De finca heeft een fantastische sfeer waar jij helemaal tot jezelf kan komen.

Gun jezelf deze Strategie & Business 7 Daagse in Ibiza! 

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''


Jean Haasbroek - Fotograaf

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - tessakoops.com

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - 

Colajezzi Intuitive Interior Design

Herken jij dit?

Je weet dat je slimmer aan je bedrijf kan werken, maar je gunt jezelf niet de tijd of ruimte om hier een goede basis voor neer te zetten.

Je hebt geen goede zichtbaarheid en geen duidelijke branding

Je zou graag meer klanten willen helpen met jouw expertise

Iedere dag waan jij je in de hectiek van het moment en je wordt geleefd door externe gebeurtenissen en/of je klanten. Je komt niet echt toe naar jouw verkoopproces te kijken en te verbeteren.

Je bent eigenlijk meer  aan het werk-nemen dan aan het ondernemen.

Je denkt dat je op de juiste manier bezig bent, maar dat manifesteert zich niet in klanten, omzet of het aantrekken van de juiste dingen. 

Je twijfelt niet of je goed bent in wat je doet, maar over hoe je het doet.

Je hebt behoefte aan coaching zodat je kan doorgroeien naar een next level met jouw bedrijf.

Het resultaat na deze 7 daagse

 • Verdieping op jouw Strategie & Business
 • Meer focus op jouw doelen
 • Concreet en effectief werken aan je actieplan, zodat je jouw doelen gaat behalen  
 • Duidelijkheid creëren voor jezelf en je business
 • Meer in rust en met vrijheid ondernemen
 • Minder stressvol werken 
 • De juiste manifestatie state of mind
 • Meer zelfverzekerdheid in presenteren en verkoop
 • Het maximale uit jezelf en je business halen
 • Een duidelijke branding en een mediabibliotheek met 20 professionele foto's
 • Een plan om meer zichtbaarheid te genereren met jouw bedrijf
 • Een plan om meer klanten aan te trekken
 • Ga jij meer omzet en winst verhogen met jouw business 

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.''

Adine Versluis -

Lekkerlevenmetminder.nl

Moneymindacademy.nl

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

''Ik ben nog steeds zo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent.

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

10 super goede redenen waarom jij dit niet wilt missen

 • Deze Strategie & Business 7 Daagse tilt jou en jouw business naar een hoger level.
 • We gaan verdiepen op jouw strategie en business 
 • Je verblijft in een prachtige finca in het Noorden van Ibiza waar jij je ongestoord kunt concentreren op de zaken die jij als ondernemer nodig hebt om je business te laten groeien. 
 • Je krijgt van mij persoonlijk advies, coaching en begeleiding om zo de groei door te maken met je business die jij wilt en nu mist.
 • Werken in een groep met like-minded ondernemers die allemaal slimmer willen werken en de creativiteit en positieve energie van de groep gebruiken om hun business meer vorm te geven.
 • Je verblijft in een veilige omgeving waar jij jouw persoonlijke uitdagingen, belemmeringen en ambities vrijuit kunt bespreken.
 • Je werkt deze week aan je business én gaat ontspannen en genieten van deze 7 daagse. Best of both!
 • Je wordt volop in de watten gelegd, onze privé kok, een fotograaf en een mindset coach gaan ook mee.
 • Je kan een week lang 1 op 1 jouw vragen met Francina bespreken. Je krijgt echt persoonlijke aandacht van Francina.
 • Er staan 4 trainingen op het programma die je meer inzicht geven. Jij kan deze informatie direct toepassen in je business.

Wat kan je verwachten tijdens de Strategie & Business 7 daagse?

Ibiza is een fantastisch eiland. De vibe is MAGISCH. Gedurende deze week gaan we aan jouw sales, branding en online zichtbaarheid werken. Aan het einde van deze week heb jij gewerkt aan jouw business en persoonlijke doelen. Je strategie om klanten te krijgen en zichtbaar te worden is helder en je weet waar je naar toe wil groeien met jouw business. Je gaat volledig geïnspireerd naar huis.

Tijdens deze week kom je ook volledig tot rust en kan je ultiem relaxen en opladen. Met de zon op je gezicht werk je aan jouw business en voer je inspirerende gesprekken.

Dit is wat je kunt verwachten in het programma:

 • Dagelijkse trainingen in de ochtend: deze helpen je specifiek met de facetten om aan je business te werken met daarbij de juiste mindset! Alle informatie is gelijk toepasbaar voor jouw eigen business. De trainingen gaan over: sales, branding en online zichtbaarheid.
 • Als extra cadeautje hebben we iets tofs! Er gaat een Branding fotograaf mee, die foto's gaat maken van de 7 daagse! Dat is tof! Maar als cadeau krijg jij een fotoshoot, zodat je content, branding, presentatie en uitstraling helemaal op orde zijn aan het einde van de 7 daagse van Ibiza. Je krijg aan het einde van de 7 daagse, 20 toffe foto's mee naar huis om te gebruiken voor jouw website of social media.
 • Vrije tijd in de middag om te genieten van het eiland: Wat dacht je van: Paardrijden op het strand....of zonnen bij de Finca...door de kleine straatjes lopen van Dalt Villa in Ibiza stad. Of gewoon koffie drinken op één van de kleine Spaanse terrasjes en natuurlijk naar één van de Hippie marktjes. 
 • Francina gaat je persoonlijk coachen en begeleiden zodat je naar de next level met jouw bedrijf kan groeien. Waardoor jij meer gaat manifesteren als jij weer terug in Nederland bent.

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Tijdens het strategieweekend krijg je de kans om echt actief met je business aan de slag te gaan. Je kunt er echt de tijd voor nemen en aan een duidelijk plan werken. De sfeer is heel ontspannen en door hoe het weekend is opgebouwd werk je echt gericht aan je plan wat je vanuit daar zelf verder kunt gaan uitwerken.


Francina leidt dit geheel duidelijk en goed en geeft iedereen volop de ruimte om ideeën, problemen, uitdagingen etc. te delen. Het heeft een ongedwongen en fijne sfeer waar je alle focus en aandacht op je eigen strategie kunt leggen.


Daarnaast is het heel prettig om samen met andere ondernemers te brainstormen, dit geeft je ook weer andere inzichten en laat je op een andere manier denken.''

Denise Crombag - Denise Crombag Creative

''Afgelopen weekend deelgenomen aan het strategieweekend onder begeleiding van Francina van de Berg. Met een hoofd vol ideeën richting Noordwijk vertrokken om me daar met een kleine groep ondernemers op te sluiten in een heerlijk beachhouse (appartement ;).


Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Het gevolg van een creatief brein en niet focussen is dat je niet meer weet welke kant je op moet.


In dit weekend bleek dat al deze concepten onder 1 paraplu kunnen vallen en opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Kan niet wachten om Cartigny&Company 2.0 te lanceren met een nieuwe naam en een nieuwe website! Zin in 2019!!!''

Floor Cartigny - Cartigny&Company

Hoe ziet een dag eruit?*

Dinsdag 24 sept
 • 07.00 - 08.00: Aan je mindset en intenties werken
 • 08.00- 10.00: Ontbijten
 • 10.00-13.00: Workshop Positionering en Content. We kijken hoe zichtbaar je bent en waar kan verbeteren. 
 • 13.00-14.00: Lunch time: @Aiyanna
 • 14.00-19.00: Vrije tijd
 • 19.00-20.00: Borrel time @ de finca
 • 20.30: Diner time @ de finca

* Deze dagindeling is een voorbeeld voor de rest van de week

Strategie & Business 7 Daagse in Ibiza:
Waar & Wanneer?

Deelname aan deze toffe Strategie & Business 7 Daagse in Ibiza: een volledig verzorgd verblijf van 7 dagen en 6 nachten, inclusief ontbijt, lunch en diner, goed gezelschap van like-minded ondernemers en natuurlijk professionele begeleiding en coaching.

Zondag 22 september kom je bij voorkeur in de ochtend aan, dan heb je de mogelijkheid direct naar de meest leuke hippie market te gaan op het eiland met alle andere ondernemers. Om 16.00 uur starten we met de kennismaking van de groep en gaan we aan de slag! Rond 20.00 gaan we aan de borrel en eten we in de tuin bij het zwembad.

We gaan aan de slag in de ochtend met jou sales, branding en online zichtbaarheid en s'middags na de lunch en avond heb je vrije tijd! Maar er is ook de mogelijkheid om s'avonds ook te eten bij onze privé kok in de tuin in de finca (dit is inclusief). We gaan ook 2x met de groep lunchen bij 2 hippe restaurants. Ook het ontbijt en lunch is inclusief!

Zaterdag ga je dan helaas al weer weg!

Wanneer
Aankomst: zondag 22 september 2019
Vertrek: zaterdag 28 september 2019

Waar
Onze prachtige villa in het noorden van Ibiza bij San Carles de Peralta.

 • De totale investering met 100,- koring is: 2.475,- excl BTW in 1x betalen of betalen in 6 of 8 delen delen is mogelijk.
 • Je deelt de slaapkamer met een Roommate. Liever een privé kamer? Dat kan, maar dan komt er 1.000,- bij.
2575,-
2475,- excl. btw

Strategie & Business 7 Daagse

 • Boek nu je ticket met 100,- korting
 • De kamer deel je met een roommate
 • Prijs is per persoon
 • De kosten zijn als zakelijke kosten volledig aftrekbaar.

INCLUSIEF

 • Veel persoonlijke aandacht en coaching
 • 4 workshops over sales, branding en online zichtbaarheid
 • Een mediabibliotheek met 20 branding foto's
 • 6 overnachtingen in een te gekke villa
 • Wifi
 • Heerlijk ontbijt, lunch & diner gemaakt door onze privé kok
 • Privé zwembad
 • Veel ontspanning & ME-TIME!
 • Iedere ochtend een intentie en visualisatie meditatie
 • Beddengoed en handdoeken

EXCLUSIEF

 • Vliegticket (je bepaalt lekker zelf van waar je vliegt)
 • Airport transfer voor de aankomst- en vertrekdag
 • Persoonlijke reis- en annuleringsverzekeringen

Deelnemers van onze 2 daagse aan het woord:

''Ik vond het strategie weekend een goed idee, ik wilde graag meedoen omdat ik op deze manier eigenlijk gedwongen werd om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en dit weekend is een mooie gelegenheid om ongestoord aan de strategie te werken

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok - 

Fashion Solution

''Wow, wat een bijzonder weekend was het! Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Praktijk voor mesologie

en orthomoleculaire therapie.

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.

Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groeps energie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors