1-op-1 coaching voor bedrijven

Een 1 op 1 coachingstraject afgestemd op jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen

1 ervaren coach

1-op-1 coaching en begeleiding van Business Strateeg Francina
coaching voor bedrijven

Doelen behalen

We brengen samen je doelen in kaart en je accountable houden
coaching voor bedrijven

Begeleiding

Daarnaast krijg je ook begeleiding van het online marketing team.

Je bent een ondernemer en werkt hard, harder en nog harder...

Jij wilt verder groeien met je bedrijf en knallen! Het onmogelijke mogelijk maken, omdat jij kansen ziet. Maar je hebt obstakels te nemen en mist gelijkgestemde om te sparren en om creatief na te denken welke stappen je kan nemen. Jij mist expertise en je weet dat er kennis is, alleen niet in jouw directe omgeving.

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap- als op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! Ga vliegen, gas op die lolly en maak het jouw succes! We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Ik ga je “accountable” houden voor jou afspraken die jij gaat maken voor jouw business!


Hoe ziet een traject eruit:

 • Jij bespreekt jouw problemen of uitdagingen
 • Jij bepaalt jouw doelen en je wordt verantwoordelijk gehouden door mij
 • Jij laat zien wat je voortgang is in jouw doelen
 • Jij deelt jouw successen en uitdagingen, wat heb je hier van geleerd en wat ga je anders doen
 • Jij gaat stappen maken in jouw ondernemerschap

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl 

Money Mind Business Academy

Op 27 en 28 november was ik op de strategie 2 daagse in Noordwijk. Ik werd met 2 andere ondernemers hartelijk ontvangen door Francina en Daisy in het gezellige Beach House. Na de koffie gingen we van start. Het voorstelrondje werd gelijk al verrassend. Het was de bedoeling dat de ander vroeg wie ik was en wat ik deed en dat leerde mij goed naar mezelf te kijken om duidelijke antwoorden te geven. Ook leerde ik gericht te vragen naar de 2 andere ondernemers. Het gaf gelijk een band om op deze manier naar elkaar te kijken. Ook zochten we naar oplossingen voor problemen en valkuilen door ons te richten op het einddoel, dromen waar te maken en belemmeringen loslaten, wat voor ons allemaal uitdagingen en actie opleverde. Een inzichtgevende 1e dag met een lekkere strandwandeling tussendoor en s'avonds een heerlijk diner ! De volgende dag gingen we concreet met de strategie aan de slag en schreven we alles op grote vellen papier die op de ramen waren geplakt. Er werd zowel een actieplan opgesteld voor de business als voor privé. Zo leerde ik acties te ondernemen voor meer sociale contacten en hobbies in mijn privéleven.


Ik kreeg veel inzichten door de voortdurende interactie van Francina en de 2 andere ondernemers en Daisy die op de achtergrond onmisbaar was. Aan de einde van de dag was de complete strategie voor 2020 klaar en had ik een duidelijk overzicht van wat mij te doen staat en dit per week uit te voeren. Ik ben van deze strategie 2 daagse enthousiast en actiegericht geworden en was het fijn het enthousiasme te zien bij de 2 andere ondernemers en natuurlijk Francina en Daisy ook ! Wat hebben we gebrainstormd en elkaar geïnspireerd. Deze strategie 2 daagse is naast hard werken ook even lekker weg van huis en verwend te worden met lekker eten, strandwandelingen, yoga en een goed gesprek ! 
Corine Fuchs

Just the Touch, Shiatsumassage

Loop jij hier tegenaan?

  1. Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit je leven en/of je business

  2. Je hebt geen focus en geen duidelijke missie

  3. Je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos

  4. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken

  5. Je hebt te weinig vrijheid en onafhankelijkheid

  6. Je wilt grote stappen gaan maken, maar hebt geen idee hoe

  7. Je werkt kneiterhard, maar het levert je nog niets of niet genoeg op

  8. Je hebt het gevoel dat er veel meer inzit, maar dat krijg je nog niet voor elkaar

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos - Marijkes Wereld

Een strategie 2 daagse met Francina… Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is business babe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - Drop Some Oil

Als trainer en begeleider in het onderwijs was ik een startende ondernemer die nog stuurloos was. Door mijn netwerk en kennis van zaken rolde werk naar mij toe, maar ik had nog geen idee hoe dit op de lange termijn zou uitpakken.


Om hier antwoord op te krijgen heb ik mij ingeschreven voor de strategie-2-daagse van Francina v.d. Berg. We hebben op een heerlijke locatie in Noordwijk aan zee met een kleine groep ondernemers aan onze bedrijfsdoelstellingen gewerkt.

Er was veel persoonlijke aandacht voor zelfonderzoek naar mijn kwaliteiten en toekomstverwachtingen. Tussendoor hebben we veel gelachen en heerlijk gegeten. En aan het eind van de tweede dag ging ik met een prachtig bedrijfsplan voor de volgende 12 maanden naar huis. Vooruitstrevend maar haalbaar!


En hier is het niet bij gebleven. Francina heeft over mijn product- en diensten uitbreiding meegedacht. En mijn website wordt door Daisy gerestyled.

Dit was het echt helemaal waard.

Monique den Boer

Studie Studio

Resultaten die je kunt
behalen met mij!

  • Je hebt je eigen bedrijf ingericht vanuit jouw eigen wensen
  • Je hebt ontdekt wat jouw kracht en ''GIFT OF THE WORLD'' is
  • Je hebt jouw ideeën vertaald naar een mooi product of dienst 
  • Je weet wie jouw ideale klanten zijn en je weet jouw klanten ook te vinden
  • Je hebt meer inzicht in wie je bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet
  • Je hebt een eigen strategie ontwikkeld die past bij de manier waarop jou wil ondernemen
  • Je weet hoe jij jouw prijzen kan bepalen en welk business- en verdienmodel bij jou past
  • Je bent online zichtbaar en krijgt ''raving fans''
  • Je ervaart rust, structuur en overzicht in je bedrijfsactiviteiten
  • Je weet waar je je op kan focussen om te groeien met je bedrijf
  • Je bent ready om van jouw bedrijf een succesvol bedrijf te maken!

Onder de indruk!

''Wooooow, ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven! Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master your business moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!! Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heeel veel voor te doen. Kortom: echt een TOP ervaring. Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken. Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen!''

Lot van Santen - E- Power

Super Leerzaam!

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.


De tips die Francina en andere ondernemers mij hebben gegeven hebt kon ik gelijk toepassen. De doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen.


Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - Tessakoops.com

Wat een inzichten!

"Ik ken Francina al erg lang en ze weet goed de vinger op zere plekken te leggen. Ik heb het strategie weekend meegedaan en zo , werd ik gedwongen om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en deze 2 daagse was een mooie gelegenheid om ongestoord aan mijn strategie te werken. We hebben een plan gemaakt waarbij ik 50% in omzet zou groeien.

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok - Fashion Solution BV

De focuspunten van het 1-op-1 traject op een rijtje!

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching met Business Strateeg Francina. De 24 uur is zelf in te plannen in overleg met Francina. De afspraken zullen minimaal 2 uur duren en je gaat samen met Francina starten bij de basis.
coaching voor bedrijven

Doelen behalen

Aan het begin van dit traject brengen wij samen je persoonlijke en zakelijke doelstellingen in kaart. Op deze manier geef je een commitment af en kan ik je accountable houden.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt persoonlijk begeleid door Francina. Daarnaast krijg je ook begeleiding van het online marketing team. Je kunt vragen stellen en zij zullen je helpen bij je problemen die je tegenkomt.
werken op terschelling
€ 7000,-

1 jaar lang 1 op 1 coaching

Je wordt 1 jaar lang door mij, Francina, begeleid in 1 op 1 coaching! Elke maand hebben we 2 gesprekken van een 1 uur. We gaan aan de slag met je business en doelen.
arrow_drop_up arrow_drop_down