Effectief & Efficiënt Werken tijdens deze 1 daagse workshop

UITVERKOCHT!!

Haal alles uit je potentieel! Verander je denkwijze en werkwijze, wordt daadkrachtiger, krijg meer rust en ervaar meer creativiteit en energie

In 7 simpele stappen meer resultaat halen uit jezelf en je bedrijf!

Herken jij jezelf hierin:

Je bent voor jezelf begonnen afgelopen jaar (of jaren) en je loopt vast.
Je wilt iets gaan neerzetten met je bedrijf maar het lukt niet zoals je zou willen.
Je hebt geen idee wat je te doen hebt, je bent gewoonweg, maar begonnen maar nu?
Je loopt vast met je bedrijf! En je kunt wel wat ondersteuning
en inspiratie gebruiken.

Als creatieve geest (ondernemer) weet je hoe jij je product / dienst kan neerzetten, je weet dat je werk goed is! Maar hoe krijg je dat bedrijf nu op de rit?
Het is chaos in je hoofd en je komt niet verder, herkenbaar?
Doordat de druk van het thuis hoog is, je hebt de kids waar je voor zorgt, je moet nog koken, je hebt nog boodschappen te doen, je wil naar yoga en je wil iets leuks doen wat je inspireert, of je wilt iets doen met je partner.
Maar helaas zie je door de bomen het bos niet meer.
Je voelt je soms onzeker en soms onrustig. Je hebt het gevoel er alleen voor te staan en dus neem je geen beslissingen. Want wat als die beslissing fout is, wat dan, dus maak je geen keuze en geen beslissing, herkenbaar?

Omdat je geen beslissing neemt, kom je niet in actie en ben je geïrriteerd op jezelf.
Uiteindelijk raak je ook gefrustreerd! Omdat je gewoon weg niet verder komt dan waar je nu staat. Morgen wordt overmorgen.  Overmorgen wordt volgende week en volgende week wordt volgende maand en dan na de zomer...en dan is het eind van het jaar.
Herkenbaar? Zou jij als bedrijf coaching willen om meer uit jezelf en
jouw bedrijf te halen? 

In deze 1-daagse workshop op 25 september, gaan we kijken waar jij kan veranderen met je acties om meer uit je potentieel te halen.

Ik ga 7 simpele stappen met je delen die je de volgende dag direct kan inzetten in je bedrijf. Die je meer inzicht geven hoe je nu te werk gaat en hoe jij dat anders kunt gaan doen. Verander je manier van denken, daarmee kun jij je gedrag veranderen en daardoor kun je de uitkomst veranderen. Als Stephen Covey trainer, hanteer ik zijn filosofie vandaag in deze workshop.


De 7 stappen tot een succesvoller en winstgevend bedrijf leg ik uit met deze succesformule:
1. Leer (pro)actief werken ipv reactief
2. Visualiseer je gedachten en houdt je einddoel voor ogen
3. Stel prioriteiten en doe de grote brokken eerst
4. Samen kom je verder dan alleen
5. Begrijp eerst een ander, voordat jij begrepen kunt worden
6. Synergie als sleutel
7. Hoe behoudt jij je energie en creativiteit


Door anders met je gedachte om te gaan en anders naar zaken in je bedrijf te kijken, wordt jij bewust dat je heel vaak reactief aan het werk bent. Als je pro actief naar een situatie kijkt, kun je kiezen hoe je kan reageren op een situatie. Daardoor heb jij het gevoel meer "in charge" te zijn en kun je makkelijke keuzes maken voor jezelf en je bedrijf. Dat geeft rust en daardoor blijf jij in je energie en creativiteit.
Waardoor je veel meer voor elkaar krijgt in een korte tijd.

Door te visualiseren en je eind doel in je achterhoofd te houden, weet je wat je te doen staat.

Daardoor kun je makkelijker bepalen wat prioriteit krijgt. Kun je zonder moeite keuzes maken en ervaar je rust en ontspanning.

Doordat je door deze 7 simpele stappen meer in je potentieel komt te staan, blijf bruisen van energie. Waardoor je heel effectief, daadkrachtig bent in je leven.

Toen ik deze succesformule ging toepassen in mijn bedrijf ben ik omhoog geschoten als een raket.
Het heeft me geen windeieren gelegd en in korte tijd is mijn bedrijf uitzonderlijk gegroeid een voel ik aan alles wat ik mijn potentieel voor 100% gebruik. Ik sta in mijn kracht, heb energie en heb alle rust. Dat brengt me in een situatie waar ik kan genieten van de reis als ondernemer.

''Het seminar dat Master Your Business Moves gaf op 14 november was erg inspirerend. Om eerlijk te zijn, toen ik de agenda zag, dacht ik dat het een hele lange dag ging worden, zoveel topics stonden erop. Maar niks was minder waar, de dag vloog voorbij. Met veel energie presenteerde Francina en een aantal gespecialiseerde sprekers hun inzichten op online communicatie voor ondernemers. Ik heb er veel van opgestoken, zeer de moeite waard.''
Guus Vorstenbosch 

This is Gust

''Een tot in de puntjes verzorgd seminar. Dat heeft Francina met haar team voor elkaar gekregen. De energie was van het begin tot eind voelbaar. Praktische handige tips. Ik heb me geen enkel moment verveeld. Ik ben een startende ondernemer, maar dus ook voor mij hele goede tips en inspiratie. Bedankt!''
Leonie Knoester

Cooking Vibes

''Bedankt voor de  inspirerende dag door jullie georganiseerd in Utrecht. Samen met twee collega's van Dekker Zoetermeer heb ik andere inzichten gekregen, geleerd en gelachen. De opbouw van de dag was prima, leuke gastsprekers, geen kans gehad om in slaap te vallen! Heb er zin in om verder in  deze leuke social wereld te duiken en er alles uit te halen wat er inzit. Dank!''

Eric Bosma - 

Dekker Warmond

''Bedankt Francina en Daisy voor de boeiende dag vol tips en goede adviezen betreffende online marketing.


Goede sfeer, fijne energie en een heerlijke lunch. Fijne locatie ook. Ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden, moet echt aan de gang met online marketing!''

Sharon Overweg

Stapelgek.nl

Met welk resultaat

ga je als ondernemer naar huis:

 • Jij krijgt 7 simpele tools die je direct kan inzetten in je dagelijks leven en bedrijf
 • Je weet wat je te doen hebt en dat geeft helderheid en rust
 • Je kunt proactief op situaties reageren waardoor je geen stress meer ervaart
 • Je hebt duidelijk wat je prioriteiten zijn en daardoor kun je snel handelen
 • Je weet waardoor je intrinsiek geraakt wordt en jij in je energie blijft en in creativiteit
 • Je bent je bewust dat je zaken kunt delegeren om meer te bereiken 
 • Je weet makkelijk de goede keuzes te maken voor je bedrijf, want je weet wat nu echt belangrijk voor je is en dat geeft overzicht en rust
 • Je krijgt meer gedaan in minder tijd

''Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodigde sprekers, maar ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken! En omdat het geen ontzettende tijdrovende dingen zijn, maar de focus werd gelegd op 'kleine, eerste, stapjes' kon ik daar thuis meteen al mee aan de slag. 


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 op 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens!'' 

Jennifer Leijendekkers - 

De Dansformule

“ Ik was donderdag 14 november aanwezig in Utrecht  bij de 1-daagse workshop focus op meer omzet en meer klanten met Francina en haar team. 


Ik ben nu bijna een jaar ondernemer  en voelde dat ik een betere versie van mezelf kon worden in 2020! Dit is namelijk het jaar dat ik wil gaan stralen als ondernemer. 


Ik heb tijdens deze workshop geleerd hoe belangrijk het is om aan marketing te doen, zichtbaar te zijn en de juiste klant te vinden. Hoewel ik al veel kennis heb over SEO-teksten, instagram en Google Ads heb ik deze dag ook geleerd dat het noodzakelijk is om  een perfecte website te hebben en het juiste platform te kiezen dat bij me past als juriste voor ondernemers. Francina leerde ons dat video een belangrijke tool is om interactie te hebben met je klanten en niet alleen aandacht te schenken aan instagram maar ook andere kanalen zoals YouTube, Pinterest en LinkedIn. 


Ik heb tijdens deze workshop vrienden gemaakt maar ook klanten gevonden. Francina is lekker rechtuit, wat ik absoluut nodig heb als groeiende ondernemer. Ik wil niet horen wat ik wil maar wat ik nodig heb om een top ondernemer te worden. Dit is de business coach die ik wil om het te maken in 2020! En ik zal het maken, let maar op ;-) “

Zaïna de Beer - 

Point Blanc

Deze dag is alleen voor ondernemers die zich hierin herkennen:

 • Je hebt weinig structuur in je bedrijf en dat kan een chaotisch gevoel geven
 • Je hebt niet duidelijk wat je te doen hebt om meer klanten te krijgen
 • Je hebt te weinig tijd over voor jezelf, waardoor je geen rust en creativiteit hebt in je hoofd en er niets of weinig uitkomt
 • Je vindt het moeilijk te benoemen wat je echt wilt en daardoor moeilijk om keuzes te maken 
 • Je bent bang om fouten beslissingen te nemen
 • Je vindt het moeilijk om prioriteiten te stellen, wat is nu echt belangrijk? 


Herken jij jezelf in deze punten dan is de 1 daagse zeker iets voor jou!

''Ik heb een super leerzame dag gehad in Utrecht bij het evenement van Master Your Business Moves van Francina van den Berg.


Ik heb geleerd wat voor verschillende klanten er zijn en hoe je deze klanten kunt benaderen. Ik ga door deze workshop kritischer kijken naar onze website, de social media berichten die we plaatsen en het zet me aan het denken hoe we dichter bij de klant kunnen komen te staan. Zeker in onze branche is het van belang dat we onze klanten kennen en dat we ze aanvoelen. We hebben hier zoveel tips gekregen dat we dit komende periode zeker gaan toepassen. Francina en Daisy bedankt voor de inspirerende dag!''

Carola Nickolson voor Horticulture Services bv

''Voor het eerste een masterclass gevolg bij Francina van den Berg, van "Master your Business", wat een aangename verrassing!

Francina's verhaal staat als een huis, je begrijpt gewoon dat zij succesvol is zonder dat zij hier zich hier expliciet over uitlaat. De masterclass zat vol met praktijkvoorbeelden en leuke originele gastsprekers die net zo inspirerend zijn als Francina zelf. Francina zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt en anders gaat kijken naar je business waardoor je geïnspireerd raakt om weer eens kritisch en met een open blik naar je bedrijf te kijken.

Nu weet ik onder ander dat ik nog meer met social media moet gaan doen


Inspirerende dag gegeven door een inspirerend team!''

Corné Baldwin -

Dutch'n Decent

''Na het event van MYBM op 14 november ben ik weer goed gemotiveerd en heb ik een duidelijk plan waar ik weer verder mee moet gaan.


Tijdens het event noemde ik het al ik waardeer de praktijkgerichte begeleiding, dat je altijd zegt waar het op staat, niet te soft mij en andere aanpakken maar wel met respect. Dat sprak mij zo aan dat ik me een paar weken geleden al heb aangesloten bij de GOLD-mastermind. En daar heb ik absoluut geen spijt van.


De 14e heb je echt laten zien hoe je werkt en het was een goed geregelde top dag!''

Anika Klie -

Lalalupa Language Travel

Ondernemer & Spreker:

Francina van den Berg

Al ruim 30 jaar ben ik zelf ondernemer. Op een bepaald moment besloot ik alles anders te gaan doen! Ik was moe, geïrriteerd en had weinig energie. Ik maakte lange dagen van 14 tot 16 uur per dag en kon slecht slapen. Was mega gestrest en ik dacht dit moet anders kunnen dit is toch voor niemand vol te houden. Op dat moment kwam ik een Business Coach tegen en die gaf inzicht waar ik systemen en structuren in mijn bedrijf kon veranderen.

Ik leerde zaken automatiseren, leerde delegeren, leerde meer zaken uit te besteden aan  anderen en zo kreeg ik meer gedaan in minder uren. Door meer in de toekomst doelen te stellen, gericht acties daarop te voeren en planmatig aan het werk te gaan behaalde ik al mijn gestelde doelen.

Mijn werk werd kwalitatief beter, ik hoefde minder te werken en ik kon  meer vrij nemen en op vakantie. Verdiende meer, de klanten waren blijer en ik kreeg meer omzet! Maar nog belangrijker er was meer winst en meer vrije tijd, wat nog belangrijker is dan winst! En niet te vergeten; ik was blijer!

Er ontstond meer rust en kon ik zaken gaan overzien. Daardoor kon ik nieuwe en verbeterde keuzes maken. Waardoor de business bloeide en groeide!

En dat is wat ik jou ook gun! Op 25 september ga ik je uitleggen hoe je in 7 simpele stappen je denken kunt veranderen, en daarmee je gedrag kunt veranderen en daardoor de uitkomst kan veranderen. 
Als ik het kan dan kun jij het ook!

 

''De dag is voorbij gevlogen en ik heb me geen moment verveeld. Er ging een wereld voor me open met betrekking tot alle online mogelijkheden die er bestaan om meer omzet voor een bedrijf te genereren.


Heel boeiend, duidelijk, en met bruikbare tips en adviezen. Mijn enthousiasme is aangewakkerd en ga zeker aan de slag om e.e.a. in praktijk te brengen!


Een top dag en interessant seminar, een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe, op een leuke manier, zijn omzet te doen groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.''
Jeannette van Wyk -

Dekker Zoetermeer

''Wat een super gaaf event, aan het woordje sales hing bij mij altijd zo’n negatieve lading.


Ik dacht altijd aan die opdringerige verkopers aan de telefoon, maar door het event heb ik mee gekregen dat sales helemaal niet zo hoeft te zijn.


Ik weet nu hoe ik rekening kan houden met mijn klant en hoe ik ze het beste kan bereiken zonder te opdringerig te zijn. Al met al een super waardevolle dag!''
Stefanie van Pelt - 

Mrs E-Commerce

''Totaal leeg en tegelijkertijd vol nieuwe energie ging ik naar huis na de

1- daagse van Francina. Wat is het

een toffee dag geweest. Zoveel geleerd, zoveel nieuws en bevestiging

waar ik het even nodig had.


Francina heeft alles duidelijk uitgelegd. Grappig en open, zonder dat het ook maar een moment saai was. Ze hield ons wakker en haar gastsprekers waren 3 powervrouwen. En

natuurlijk powervrouw Daisy die alles goed in de gaten hield, zodat het soepel verliep, en af en toe ineens haar stem liet horen.


Francina heeft mij met een strenge blik, maar toch met liefde uit mijn

comfortzone gehaald. Dat was echt even nodig. Blij dat ik erbij kon zijn!''

Jessica Bakhuijs - 

Kerdwin

25 SEPTEMBER! TRAINING VOOR ONDERNEMERS

Early Bird Tickets 1 Daagse SEMINAR - UITVERKOCHT!

1 Ticket

Vrijdag 25 september 2020

President Carlton Hotel Utrecht, incl. luxe lunch, candy wall, koffie en thee en gratis parkeren.

197,-
137,-
Prijs is exclusief BTW

2 Tickets

Vrijdag 25 september 2020

President Carlton Hotel Utrecht, incl. luxe lunch, candy wall, koffie en thee en gratis parkeren.

394,-
250,-
Prijs is exclusief BTW

Informatie over de 1 daagse COACHING VOOR ONDERNEMERS

Datum

Vrijdag 25 september 2020 
de hele dag

Tijd

van 10.00 tot 17.00 uur Inloop vanaf 09.30 uur

Locatie

President Carlton Hotel, Utrecht

Food

Uitgebreide lunch & drankjes

Haal alles uit je potentieel!

Verander je denkwijze en daardoor werkwijze, wordt daadkrachtiger,

ervaar rust en ervaar meer creativiteit en energie!