arrow_drop_up arrow_drop_down

 Geen focus en last van uitstelgedrag!
Kom dan naar de
1 Daagse Workshop op 24 april 

''Effectief en Efficiënt Werken''

Kom in doen en in actie!

Ik leer je, hoe jij jouw doelen easy en simpel gaat behalen, in minder tijd!

Koop hier jouw ticket!

Je hebt geen focus, je blijft uitstellen maar wil wel graag je gestelde doelen behalen dit jaar!
Hoe dan? 

Je bent met goede voornemens dit jaar begonnen maar helaas, je hebt nu al uitstelgedrag....geen focus..je voelt je bléé (januari blues) en waar moet je in godsnaam beginnen om je droomdoel te bereiken. Het is zo'n mega chaos in je hoofd dat je nu al afhaakt bij de gedachte. Herkenbaar?

Doordat het zo onrustig is in je hoofd kom je niet vooruit, neem je geen beslissingen en komt het er gewoon niet van. En er moet van alles van jezelf, herkenbaar?

En dan is er niets gelukt.., dammn... ben je ook nog pissig op jezelf en dan geef jij jezelf ook nog straf en ben je mega gefrustreerd! Herkenbaar?

Je wordt opgeslokt door zoveel andere dingen die ook moeten.
Morgen dan ga je er aan beginnen, hoor jij jezelf het al zeggen. Maar morgen wordt overmorgen en overmorgen wordt volgende week en volgende week wordt volgende maand en dan na de zomer...en dan is het eind van het jaar. Herkenbaar?

Ik hoor je denken: Shit....weer niet aan toegekomen dit keer. Ik ben er niet voor in de wieg gelegd. Ik ben geen ondernemer. Ik kan het niet....
Herkenbaar?

Wat maakt het dan zo mega ingewikkeld en moeilijk dat heel veel ondernemers dat maar niet voor elkaar krijgen. Hoe komt het dat jij maar niet weet waar je aan moet beginnen...En wat maakt het dat jij zaken maar steeds blijft uitstellen. 
Dat je deze acties zou doen en nu is het nog niet klaar.... je herkent dat wel...een "overwhelming" van to do's. Waardoor je door de bomen niets meer ziet en je totaal verlamd bent. Herkenbaar zeker!

In deze 1 daagse workshop op 24 april effectief en efficiënt werken, gaan we actief met jouw focus en uitstelgedrag aan de slag.

We werken aan je:
- Intrinsieke motivatie
- We kijken waardoor jij geactiveerd wordt
- Belemmeringen en je weet hoe je dit kunt omdraaien

Ik laat je zien hoe jij meer in actie kunt komen en hoe jij je doelen visualiseert.
Hoe jij structuur matig en planmatig kunt werken. Ik laat je zien dat je tussen doelen kunt stellen. Hoe je andere voor je kunt laten werken en hoe je door meer synergie, meer voor elkaar krijgt. 

Ik zelf ben heel effectief, daadkrachtig en hou me aan mijn afspraken die ik met mezelf maak. Ik heb geen to do lijstjes en hou mijn werk dagelijks overzichtelijk. Ik deel zaken op en zet eind data wanneer zaken af moeten zijn.

Ik wil dan ook heel graag dat jij als ondernemer dit gaat begrijpen, gaat doen en je zal zien als je deze 1 daagse volgt en je gaat echt effectief plannen dan je dan elke dag tijd over hebt!

Het seminar dat Master Your Business Moves gaf op 14 november was erg inspirerend. Om eerlijk te zijn, toen ik de agenda zag dacht ik dat het een hele lange dag ging worden, zoveel topics stonden erop. Maar niks was minder waar, de dag vloog voorbij. Met veel energie presenteerde Francina en een aantal gespecialiseerde sprekers hun inzichten op online communicatie voor ondernemers. Ik heb er veel van opgestoken, zeer de moeite waard.
Guus Vorstenbosch 

This is Gust

Een tot in de puntjes verzorgd seminar. Dat heeft Francina met haar team voor elkaar gekregen. De energie was van het begin tot eind voelbaar. Praktische handige tips. Ik heb me geen enkel moment verveeld. Ik ben een startende ondernemer, maar dus ook voor mij hele goede tips en inspiratie. Bedankt! 
Leonie Knoester

Cooking Vibes

Bedankt voor de  inspirerende dag door jullie georganiseerd in Utrecht. Samen met twee collega's van Dekker Zoetermeer heb ik andere inzichten gekregen, geleerd en gelachen. De opbouw van de dag was prima, leuke gastsprekers, geen kans gehad om in slaap te vallen! Heb er zin in om verder in  deze leuke social wereld te duiken en er alles uit te halen wat wat er inzit. Dank!

Eric Bosma - 

Dekker Warmond

'Bedankt Francina en Daisy voor de boeiende dag vol tips en goede adviezen betreffende online marketing.


Goede sfeer, fijne energie en een heerlijke lunch. Fijne locatie ook. Ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden, moet echt aan de gang met online marketing!

Sharon Overweg

Stapelgek.nl

Met welk resultaat ga je naar huis:

 • Jij krijgt tools die je dagelijks kunt inzetten om effectief en efficiënt te werken 
 • Je gaat gefocust en actie gericht naar huis
 • Je leert hoe je effectief kunt plannen
 • Je hebt concrete doelen en een laser focus
 • Je gaat weg met een planning en intrinsieke motivatie
 • Je bent je bewust dat je zaken moet delegeren om meer doelen te bereiken 
 • Je kan prioriteiten stellen voor je bedrijf
 • Je weet keuzes te maken voor je bedrijf, wat nu echt belangrijk is
 • Hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd

Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken! En aangezien het geen ontzettende tijdrovende dingen zijn, maar de focus werd gelegd op 'kleine, eerste, stapjes' kon ik daar thuis meteen al mee aan de slag. 


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 op 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! 

Jennifer Leijendekkers - 

De Dansformule

“ Ik was donderdag 14 november aanwezig in Utrecht  bij de 1 daagse workshop focus op meer omzet en meer klanten met Francina en haar team. 


Ik ben nu bijna een jaar ondernemer  en voelde dat ik een betere versie van mezelf kon worden in 2020! Dit is namelijk het jaar dat ik wil gaan stralen als ondernemer. 


Ik heb tijdens deze workshop geleerd hoe belangrijk het is om aan marketing te doen, zichtbaar te zijn en de juiste klant te vinden. Hoewel ik al veel kennis heb over SEO teksten, instagram en google ads heb ik deze dag ook geleerd dat het cruciaal is om  een perfecte website te hebben en het juiste platform te kiezen dat bij me past als juriste voor ondernemers. Francina leerde ons dat video een belangrijke tool is om interactie te hebben met je klanten en niet enkel aandacht te schenken aan instagram maar ook andere kanalen zoals youtube, Pinterest en LinkedIn. 


Ik heb tijdens deze workshop vrienden gemaakt maar ook klanten gevonden. Francina is lekker rechtuit, wat ik absoluut nodig heb als groeiende ondernemer. Ik wil niet horen wat ik wil maar wat ik nodig heb om een top ondernemer te worden. Dit is de business coach die ik wil om het te maken in 2020! En ik zal het maken, let maar op ;-) “

Zaïna de Beer - 

Point Blanc

Herken jij jezelf hierin? Dan zou ik direct mezelf aanmelden voor de workshop

 • Je hebt te weinig structuur in je bedrijf
 • Je hebt geen overzicht meer in wat je doet en wat je wil
 • Je hebt te weinig tijd over 
 • Je hebt geen ME-TIME, waardoor je geen rust hebt in je hoofd
 • Je bent chaotisch en hebt geen focus
 • Je weet niet hoe je prioriteiten moet stellen 
 • Je vind het lastig om keuzes te maken
 • Je weet niet hoe je efficiënt kunt plannen

Herken jij jezelf in deze punten dan is de de 1 daagse zeker iets voor jou!

Ik heb een super leerzame dag gehad in Utrecht bij het evenement van Master Your Business Moves van Francina van den Berg.


Ik heb geleerd wat voor verschillende klanten er zijn en hoe je deze klanten kunt benaderen. Ik ga door deze workshop kritischer kijken naar onze website, de social media berichten die we plaatsen en het zet me aan het denken hoe we dichter bij de klant kunnen komen te staan. Zeker in onze branche is het van belang dat we onze klanten kennen en dat we ze aanvoelen. We hebben hier zoveel tips gekregen dat we dit komende periode zeker gaan toepassen. Francina en Daisy bedankt voor de inspirerende dag!

Carola Nickolson voor Horticulture Services bv

Voor het eerste een masterclass gevolg bij Francina van den Berg, van "Master your Business", wat een aangename verrassing!

Francina's verhaal staat als een huis, je begrijpt gewoon dat zij succesvol is zonder dat zij hier zich hier expliciet over uitlaat. De masterclass zat vol met praktijkvoorbeelden en leuke originele gastsprekers die net zo inspirerend zijn als Francina zelf. Francina zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt en anders gaat kijken naar je business waardoor je geïnspireerd raakt om weer eens kritisch en met een open blik naar je bedrijf te kijken.

Nu weet ik onder ander dat ik nog meer met social media moet gaan doen


Inspirerende dag gegeven door een inspirerend team!

Corné Baldwin -

Dutch'n Decent

Na het event van MYBM op 14 november ben ik weer goed gemotiveerd en heb ik een duidelijk plan waar ik weer verder mee moet gaan.


Tijdens het event noemde ik het al ik waardeer de praktijkgerichte begeleiding, dat je altijd zegt waar het op staat, niet te soft mij en andere aanpakken maar wel met respect. Dat sprak mij zodanig aan dat ik me een paar weken geleden al heb aangesloten bij de GOLD mastermind. En daar heb ik absoluut geen spijt van.


De 14e heb je echt laten zien hoe je werkt en het was een goed geregelde top dag!

Anika Klie -

Lalalupa Language Travel

Ondernemer & Spreker: Francina van den Berg

Al ruim 30 jaar ben ik zelf ondernemer. Op een bepaald moment besloot ik alles anders te gaan doen! Ik was moe, geïrriteerd en had weinig energie. Ik maakte lange dagen van 14 tot 16 uur per dag en kon slecht slapen. Was mega gestresst en ik dacht dit moet anders kunnen dit is toch voor niemand vol te houden. Op dat moment kwam ik een Business Coach tegen en die gaf inzicht waar ik systemen en structuren in mijn bedrijf kon veranderen.

Ik leerde zaken automatiseren, leerde delegeren, leerde meer zaken uit te besteden aan  anderen en zo kreeg ik meer gedaan in minder uren. Door meer in de toekomst doelen te stellen, gericht acties daarop te voeren en planmatig aan het werk te gaan behaalde ik al mijn gestelde doelen.

Mijn werk werd kwalitatief beter, ik hoefde minder te werken en ik kon meer vrij nemen en op vakantie. Verdiende meer, de klanten waren blijer en ik kreeg meer omzet! Maar nog belangrijker er was meer winst en meer vrije tijd, wat nog belangrijker is dan winst! En niet te vergeten ik was blijer!

Er ontstond meer rust en kon ik zaken gaan overzien. Daardoor kon ik nieuwe en verbeterde keuzes maken. Waardoor de business bloeide en groeide!

Het bedrijf was dan ook zeer succesvol! Het bedrijf is ondertussen verkocht.

Ik zelf ben heel effectief, daadkrachtig en hou me aan mijn afspraken die ik met mezelf maak. Ik heb geen to do lijstjes en hou mijn werk dagelijks overzichtelijk. Ik deel zaken op en zet eind data wanneer zaken af moeten zijn. En deze inzichten deel ik met jou in deze 1 daagse workshop.

Ik nodig je uit voor 24 april en we starten om 10.00-17.00 uur bij het President Carlton Hotel in Utrecht. Inclusief luxe lunch, koffie / thee en een uitgebreide Snoep wall! Je bent van harte welkom en ik inspireer je graag om effectief en efficiënt in een aan je bedrijf te werken. Zodat je meer doelen kunt bereiken en het mooiste leven ooit te leven!

We hebben beperkte tickets, dus wees er snel bij. Vol = Vol! 
Er zijn nu nog een aantal Early Bird Tickets....en ze gaan snel...dus koop ze voordat ze weg zijn.

De dag is voorbij gevlogen en ik heb me geen moment verveeld. Er ging een wereld voor me open met betrekking tot alle online mogelijkheden die er bestaan om meer omzet voor een bedrijf te genereren.


Heel boeiend, duidelijk, en met bruikbare tips en adviezen. Mijn enthousiasme is aangewakkerd en ga zeker aan de slag om e.e.a. in praktijk te brengen!


Een top dag en interessant seminar, een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe, op een leuke manier, zijn omzet te doen groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.
Jeannette van Wyk -

Dekker Zoetermeer

Wat een super gaaf event, aan het woordje sales hing bij mij altijd zo’n negatieve lading.


Ik dacht altijd aan die opdringerige verkopers aan de telefoon, maar door het event heb ik mee gekregen dat sales helemaal niet zo hoeft te zijn.


Ik weet nu hoe ik rekening kan houden met mijn klant en hoe ik ze het beste kan bereiken zonder te opdringer is te zijn. Al met al een super waardevolle dag!
Stefanie van Pelt - 

Mrs E-Commerce

Totaal leeg en tegelijkertijd vol nieuwe energie ging ik naar huis na de

1daagse van Francina. Wat is het

een toffee dag geweest. Zoveel geleerd, zoveel nieuws en bevestiging

waar ik het even nodig had.


Francina heeft alles duidelijk uitgelegd. Grappig en open, zonder dat

het ook maar een moment saai was. Ze hield ons wakker en haar gastsprekers waren 3 powervrouwen. En

natuurlijk powervrouw Daisy die alles goed in de gaten hield zodat het soepel verliep, en af en toe ineens haar stem liet horen.


Francina heeft mij met een strenge blik, maar toch met liefde uit mijn

comfortzone gehaald. Dat was echt

even nodig. Blij dat ik erbij kon zijn!


Jessica Bakhuijs - 

Kerdwin

Ticket 1 Daags Workshop

1 Ticket - early bird 2
tot 14 februari

Vrijdag 24 april 2020

President Carlton Hotel Utrecht

197,-
77,-
Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

2 Tickets - early bird 2
tot 14 februari 

Vrijdag 24 april 2020

President Carlton Hotel Utrecht

394,-
154,-

Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

Informatie over de 1 daagse

Datum

Vrijdag 24 april 2020

Tijd

van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

President Carlton Hotel, Utrecht

Food

Uitgebreide lunch & drankjes

Op een easy en simpele manier WEL je doelen bereiken!
1 Daagse Workshop op 24 april

''Effectief en Efficiënt Werken''

Claim hier jouw plek!