Omzet Verhogende 1 Daags Seminar
arrow_drop_up arrow_drop_down

"Focus op Omzet Verhogen"

1 Daagse Workshop

alles over sales zonder "salesy" te zijn! 

Deze 1 daagse workshop gaat je informatie en inspiratie geven over Sales,
(online) Marketing & Communicatie. Zonder overdreven sales-achtig over te komen.

Claim hier jouw plek!

1 dag actief werken aan jouw verkoop en marketing acties, zonder salesy te zijn! Maar wel voor meer klanten, meer omzet en dus meer winst!

We gaan tijdens de 1 daagse workshop werken aan jouw sales kwaliteiten. Hoe zet jij Sales en (online) Marketing in, zodat jij jouw klanten kan overtuigen om bij jou te gaan kopen. 


Jij krijgt tools mee waardoor je op een gemakkelijke en simpele manier aan je verkoop kunt werken en zo meer klanten kunt bereiken. Klanten die zoeken naar jouw expertise en service. Waardoor jij met je bedrijf kan groeien en meer winst kan creëeren. Verkoop hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap en als je het doet, doe het dan op de meest makkelijke en efficiënte manier.


Want wist je dat 95% van de ondernemers stopt binnen 5 jaar met hun onderneming, omdat zij niet voldoende klanten, omzet of winst hebben. Hoogste tijd om wat aan je sales- en (online) marketing te gaan werken en bij de 5% van de winnaars te horen!
Vandaar dat wij deze 1 daagse sales- en (online) marketing seminar organiseren!

Met welk resultaat ga je naar huis:

 • Je gaat actief jouw klanten framework inzetten
 • Jij weet hoe je jezelf kan positioneren
 • Je gaat in de taal van de klant spreken, zodat zij zich hierin herkent en overtuigd raakt, zodat hij bij jou gaat kopen
 • Je krijgt een model zodat je weet hoe jij jezelf kan pitchen en zo meer kan overtuigen en daarmee verkopen
 • Je krijgt een manier hoe jij meer leads binnen kan krijgen
 • Je weet hoe je mond tot mond marketing kan inzetten voor je bedrijf
 • We leren je hoe je huidige klanten, jou weer nieuwe klanten gaan opleveren
 • We vertellen meer over hoe jij zichtbaar kan worden op verschillende Social Media Platvormen en hoe je dat kan inzetten om meer actief klanten te werven

Reacties van klanten

'Ik heb een super leerzaam workshop gehad. De tips die Francina mij heeft gegeven kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - tessakoops.com

'Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - 

Colajezzi Intuitive Interior Design

In 48 uur heb ik: ⁣Mijn comfortzone aardig op de proef gesteld⁣. Nieuwe diensten uitgerold⁣. Mijn tarieven nogmaals verhoogd. Mijn omzetdoel voor 2020 verdubbeld⁣. Tien vakantie weken ingepland⁣. Waardevolle vrienden leren kennen.⁣

De afgelopen twee dagen waren bi-zar. Mindblowing. En zo freaking inspirerend. Want zet een clubje stoere vrouwen met ambitie én lef bij elkaar en er gebeuren hele mooie dingen. Zo kwetsbaar als we durfden te zijn, persoonlijke kwesties deelden, onze wildste dromen uitspraken...❤️⁣

Met een compleet nieuw businessplan onder mijn arm verliet ik het appartement en heb ik nu vooral heel veel zin om alles in de praktijk te brengen. Het allemaal verder uit te werken in Ibiza. YES 🙌🏻 ⁣

Lieve Francina, dank voor al je professionele kennis, input en onuitputtelijke energie. Het was fan-tas-tisch ✨⁣

Tess Fluit - Fotografie

Donkerblond Media

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt te weinig klanten, te weinig omzet en te weinig winst
 • Je weet niet hoe je aan klanten komt
 • Je weet niet waar je moet beginnen om klanten te werven
 • Je weet niet goed hoe je klanten kan overhalen en kan overtuigen
 • Je hebt geen idee hebt hoe jij je huidige klanten kan inzetten om voor jou sales te plegen
 • Jij vindt het spannend om verkoop te doen en stelt het constant uit of doet het  helemaal niet
 • Jij wil graag groeien met je bedrijf, maar je wil niet "salesy" overkomen

Dan is de 1 daagse zeker iets voor jou!

Wat gaan we doen op de 1 daagse:

9.00 - 10.00 Binnenkomst met koffie en thee

10.00 - 11.00 Klanten en hun taal en de KuLT methode

11.00 - 11.30 Ondernemerslessen van een bekende Blogger

11.30 - 12.30 Start: Pitchen en inzetten van Social Media 

12.30 - 13.30 Pauze: lunch is inclusief

13.30 - 15.00 Pitchen en inzetten van Social Media 

15.00 - 15.30 Pauze

15.30 - 16.00 Ondernemerslessen van een bekende social media expert

16.00 - 17.00 Online marketing en opbouw e-mail lijsten

Reacties van klanten

'Toen ik de aankondiging zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij het event geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse workshop met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.''

Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl

Moneymindacademy.nl

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

'Ik ben nog steeds zo onder de indruk van het fantastische  2-daagse die ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent.

Dankzij deze 2 daagse kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

Ondernemer & Spreker: Francina van den Berg

Al ruim 30 jaar ben ik zelf ondernemer. Op een bepaald moment besloot ik alles  anders te gaan doen! Ik was moe, geïrriteerd en had weinig energie. Ik maakte lange dagen van 14 tot  16 uur per dag en kon slecht slapen. Was mega gestresst en ik dacht dit moet anders kunnen dit is toch voor niemand vol te houden. Op dat moment kwam ik een Business Coach tegen en die gaf inzicht waar ik systemen en structuren in mijn bedrijf kon veranderen.

Ik leerde zaken automatiseren, leerde delegeren, leerde meer zaken uit te  besteden aan  anderen en  zo kreeg ik meer gedaan in minder uren.

Werd mijn werk kwalitatief beter, hoefde ik minder te werken en kon ik meer vrij nemen en op vakantie. Verdiende meer, de klanten waren blijer en ik kreeg meer omzet! Maar nog belangrijker er was meer winst en meer vrije tijd, wat nog belangrijker is dan winst!. Er ontstond meer rust en kon ik zaken gaan overzien. Daardoor kon ik nieuwe en verbeterde keuzes maken. Waardoor de business bloeide en groeide! Ik ging kijken naar de stappen die ik kon nemen op het gebied van Sales en Marketing en leerde te verbinden met klanten.

Nog belangrijker te luisteren, naar waar ze echt naar op zoek waren en zo konden we hogere tarieven vragen voor maatwerk, maar ook echte oplossingen waar de klanten echt blij van werden en wij heel veel werk uit hun handen haalde. En met mega succes! Als bedrijf waren ondertussen sterk in netwerken, verkopen, verbinden, overtuigen en in online marketing. Het vastleggen van e-mails en het opzetten van e-mail lijsten hadden we al vroeg in de gaten.
Ik ben dan ook een expert in sales in "eigen netwerk". Eenmaal klant, dan blijf je klant en kan je upsells en downsell doen! Ik zie bijna geen ondernemer dit toepassen in zijn bedrijf.
In één van mijn verkochte bedrijf hadden we meer dan 75.000 e-mail adressen die we heel goed wisten te verbinden aan de vraag van de klant.

Het bedrijf was dan ook zeer succesvol!
Het bedrijf is ondertussen verkocht en onder andere omdat het zoveel klanten had en e-mail adressen.Deze e-mail lijsten zijn dus goud waard.
Ik ben nog altijd die verbinder en netwerker, die het oplossen van problemen voor de ander kan omzetten in business modellen en

daardoor kan je zoveel meer waarde leveren voor je klanten.

Mijn commerciële brein begrijpt hoe een klant een  verlangen heeft, een probleem wat opgelost hoort te  worden. Alleen jouw klant weet niet hoe of heeft er stomweg geen tijd of geen zin in.

Mijn sales mindset heeft heel wat deuren voor mij geopend. Het enige wat je hoeft te doen is echt waarde te leveren en ook echt iets op te lossen. Staan voor wat je verkoopt (product of dienst) het is ten aller tijden een service en daar heb jij de beste in te zijn!

Jij bent DE expert of het gezicht of bekend om...vul in en daarom komen klanten naar jou toe. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je want verkopen is het allerleukste wat er is. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat is wat ik ook jou gun, klanten en omzet! 

Daarom organiseer ik dit 1daags seminar. Ik nodig je uit om erbij te zijn en mijn tips tot je te nemen en ze toe te passen. Succes ligt om de hoek van waar  je nu staat. Het is doen en geloven.Zie ik je ook 14 november

We starten om 10.00-17.00 uur, je bent van harte welkom en ik inspireer je graag om actief  met je sales en marketing aan de slag te gaan! 

Ticket 1 Daags Seminar

1 Ticket

Toegang tot het 1 daags Seminar op 

donderdag 14 november


EARLY BIRD TICKET tot en met 20 oktober
197,-
97,-
Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

2 Tickets

Toegang tot het 1 daags Seminar op 

donderdag 14 november


Wil je samen met jouw collega of vriend(in) komen, dan hebben wij een speciale actie voor jou!


EARLY BIRD TICKET tot en met 20 oktober

394,-
177,-

Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

Informatie over de 1 daagse

Datum

Donderdag 14 november 2019

Tijd

van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

President Carlton Hotel, Utrecht

Food

Uitgebreide lunch & drankjes

"Focus op Omzet Verhogen"

1 Daagse Workshop

alles over sales zonder "salesy" te zijn! 

Claim hier jouw plek!