arrow_drop_up arrow_drop_down

"Focus op Omzet Verhogen"

1 Daagse Workshop

alles over sales zonder "salesy" te zijn! 

Deze 1 daagse workshop gaat je informatie en inspiratie geven over Sales,
(online) Marketing & Communicatie. Zonder overdreven sales-achtig over te komen.

1 dag actief werken aan jouw verkoop en marketing acties, zonder salesy te zijn! Maar wel voor meer klanten, meer omzet en dus meer winst!

We gaan tijdens de 1 daagse workshop werken aan jouw sales kwaliteiten. Hoe zet jij Sales en (online) Marketing in, zodat jij jouw klanten kan overtuigen om bij jou te gaan kopen. 


Jij krijgt tools mee waardoor je op een gemakkelijke en simpele manier aan je verkoop kunt werken en zo meer klanten kunt bereiken. Klanten die zoeken naar jouw expertise en service. Waardoor jij met je bedrijf kan groeien en meer winst kan creëeren. Verkoop hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap en als je het doet, doe het dan op de meest makkelijke en efficiënte manier.


Want wist je dat 95% van de ondernemers stopt binnen 5 jaar met hun onderneming, omdat zij niet voldoende klanten, omzet of winst hebben. Hoogste tijd om wat aan je sales- en (online) marketing te gaan werken en bij de 5% van de winnaars te horen!
Vandaar dat wij deze 1 daagse sales- en (online) marketing seminar organiseren!

Place your title here, there is plenty of space!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Reacties van deelnemers 14 november:

Het seminar dat Master Your Business Moves gaf op 14 november was erg inspirerend. Om eerlijk te zijn, toen ik de agenda zag dacht ik dat het een hele lange dag ging worden, zoveel topics stonden erop. Maar niks was minder waar, de dag vloog voorbij. Met veel energie presenteerde Francina en een aantal gespecialiseerde sprekers hun inzichten op online communicatie voor ondernemers. Ik heb er veel van opgestoken, zeer de moeite waard.
Guus Vorstenbosch 

This is Gust

Een tot in de puntjes verzorgd seminar. Dat heeft Francina met haar team voor elkaar gekregen. De energie was van het begin tot eind voelbaar. Praktische handige tips. Ik heb me geen enkel moment verveeld. Ik ben een startende ondernemer, maar dus ook voor mij hele goede tips en inspiratie. Bedankt! 
Leonie Knoester

Cooking Vibes

Bedankt voor de  inspirerende dag door jullie georganiseerd in Utrecht. Samen met twee collega's van Dekker Zoetermeer heb ik andere inzichten gekregen, geleerd en gelachen. De opbouw van de dag was prima, leuke gastsprekers, geen kans gehad om in slaap te vallen! Heb er zin in om verder in  deze leuke social wereld te duiken en er alles uit te halen wat wat er inzit. Dank!

Eric Bosma - 

Dekker Warmond

'Bedankt Francina en Daisy voor de boeiende dag vol tips en goede adviezen betreffende online marketing.


Goede sfeer, fijne energie en een heerlijke lunch. Fijne locatie ook. Ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden, moet echt aan de gang met online marketing!

Sharon Overweg

Stapelgek.nl

De dag is voorbij gevlogen en ik heb me geen moment verveeld. Er ging een wereld voor me open met betrekking tot alle online mogelijkheden die er bestaan om meer omzet voor een bedrijf te genereren.


Heel boeiend, duidelijk, en met bruikbare tips en adviezen. Mijn enthousiasme is aangewakkerd en ga zeker aan de slag om e.e.a. in praktijk te brengen!


Een top dag en interessant seminar, een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe, op een leuke manier, zijn omzet te doen groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.
Jeannette van Wyk -

Dekker Zoetermeer

Wat een super gaaf event, aan het woordje sales hing bij mij altijd zo’n negatieve lading.


Ik dacht altijd aan die opdringerige verkopers aan de telefoon, maar door het event heb ik mee gekregen dat sales helemaal niet zo hoeft te zijn.


Ik weet nu hoe ik rekening kan houden met mijn klant en hoe ik ze het beste kan bereiken zonder te opdringer is te zijn. Al met al een super waardevolle dag!
Stefanie van Pelt - 

Mrs E-Commerce

Totaal leeg en tegelijkertijd vol nieuwe energie ging ik naar huis na de

1daagse van Francina. Wat is het

een toffee dag geweest. Zoveel geleerd, zoveel nieuws en bevestiging

waar ik het even nodig had.


Francina heeft alles duidelijk uitgelegd. Grappig en open, zonder dat

het ook maar een moment saai was. Ze hield ons wakker en haar gastsprekers waren 3 powervrouwen. En

natuurlijk powervrouw Daisy die alles goed in de gaten hield zodat het soepel verliep, en af en toe ineens haar stem liet horen.


Francina heeft mij met een strenge blik, maar toch met liefde uit mijn

comfortzone gehaald. Dat was echt

even nodig. Blij dat ik erbij kon zijn!


Jessica Bakhuijs - 

Kerdwin

Met welk resultaat ga je naar huis:


 • Jij weet hoe je jezelf kan positioneren
 • Je gaat in de taal van de klant spreken, zodat zij zich hierin herkent en overtuigd raakt, zodat hij bij jou gaat kopen
 • Je krijgt een model zodat je weet hoe jij jezelf kan pitchen en zo meer kan overtuigen en daarmee verkopen
 • Je krijgt informatie hoe jij meer leads binnen kan krijgen
 • Je weet hoe je mond tot mond marketing kan inzetten voor je bedrijf
 • We leren je hoe je huidige klanten, jou weer nieuwe klanten gaan opleveren
 • We vertellen meer over hoe jij zichtbaar kan worden op verschillende Social Media Platvormen en hoe je dat kan inzetten om meer actief klanten te werven

Reacties van deelnemers 14 november:

Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar  ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken! En aangezien het geen ontzettende tijdrovende dingen zijn, maar de focus werd gelegd op 'kleine, eerste, stapjes' kon ik daar thuis meteen al mee aan de slag. 


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 op 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! 

Jennifer Leijendekkers - 

De Dansformule

“ Ik was donderdag 14 november aanwezig in Utrecht  bij de 1 daagse workshop focus op meer omzet en meer klanten met Francina en haar team. 


Ik ben nu bijna een jaar ondernemer  en voelde dat ik een betere versie van mezelf kon worden in 2020! Dit is namelijk het jaar dat ik wil gaan stralen als ondernemer. 


Ik heb tijdens deze workshop geleerd hoe belangrijk het is om aan marketing te doen, zichtbaar te zijn en de juiste klant te vinden. Hoewel ik al veel kennis heb over seo teksten, instagram en google ads heb ik deze dag ook geleerd dat het cruciaal is om  een perfecte website te hebben en het juiste platform te kiezen dat bij me past als juriste voor ondernemers. Francina leerde ons dat video een belangrijke tool is om interactie te hebben met je klanten en niet enkel aandacht te schenken aan instagram maar ook andere kanalen zoals youtube, pinterest en linkedin. 


Ik heb tijdens deze workshop vrienden gemaakt maar ook klanten gevonden. Francina is lekker rechtuit, wat ik absoluut nodig heb als groeiende ondernemer. Ik wil niet horen wat ik wil maar wat ik nodig heb om een top ondernemer te worden. Dit is de business coach die ik wil om het te maken in 2020! En ik zal het maken, let maar op ;-) “

Zaïna de Beer - 

Point Blanc

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt te weinig klanten, te weinig omzet en te weinig winst
 • Je weet niet hoe je aan klanten komt
 • Je weet niet waar je moet beginnen om klanten te werven
 • Je weet niet goed hoe je klanten kan overhalen en kan overtuigen
 • Je hebt geen idee hebt hoe jij je huidige klanten kan inzetten om voor jou sales te plegen
 • Jij vindt het spannend om verkoop te doen en stelt het constant uit of doet het  helemaal niet
 • Jij wil graag groeien met je bedrijf, maar je wil niet "salesy" overkomen

Dan is de 1 daagse zeker iets voor jou!

Wat gaan we doen op de 1 daagse:

9.00 Binnenkomst met koffie en thee

10.00 Spreek jij de taal van je klant?

11.00  Spreker: Saskia van Wolferen, omzet halen uit Social media door oa community building en adverteren

11.30  Vertrouwen krijgen bij de klant en doe een Irresistible offer

12.00  Samen kom je verder, zet je klanten in om klanten te krijgen.  

12.30  Lunch

13.30 Meer klanten krijgen met LinkedIn

14.15 Workshop: Instagram en authentiek presenteren, door Sharona Bolander 

15.00 Koffie en thee pauze

15.15  Klanten overtuigen door video in te zetten

16.15  Q&A

17.00  Richting de file

Ik heb een super leerzame dag gehad in Utrecht bij het evenement van Master Your Business Moves van Francina van den Berg.


Ik heb geleerd wat voor verschillende klanten er zijn en hoe je deze klanten kunt benaderen. Ik ga door deze workshop kritischer kijken naar onze website, de social media berichten die we plaatsen en het zet me aan het denken hoe we dichter bij de klant kunnen komen te staan. Zeker in onze branche is het van belang dat we onze klanten kennen en dat we ze aanvoelen. We hebben hier zoveel tips gekregen dat we dit komende periode zeker gaan toepassen. Francina en Daisy bedankt voor de inspirerende dag!

Carola Nickolson voor Horticulture Services bv

Voor het eerste een masterclass gevolg bij Francina van den Berg, van "Master your Business", wat een aangename verrassing!

Francina's verhaal staat als een huis, je begrijpt gewoon dat zij succesvol is zonder dat zij hier zich hier expliciet over uitlaat. De masterclass zat vol met praktijkvoorbeelden en leuke originele gastsprekers die net zo inspirerend zijn als Francina zelf. Francina zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt en anders gaat kijken naar je business waardoor je geïnspireerd raakt om weer eens kritisch en met een open blik naar je bedrijf te kijken.

Nu weet ik onder ander dat ik nog meer met social media moet gaan doen


Inspirerende dag gegeven door een inspirerend team!

Corné Baldwin -

Dutch'n Decent

Na het event van MYBM op 14 november ben ik weer goed gemotiveerd en heb ik een duidelijk plan waar ik weer verder mee moet gaan.


Tijdens het event noemde ik het al ik waardeer de praktijkgerichte begeleiding, dat je altijd zegt waar het op staat, niet te soft mij en andere aanpakken maar wel met respect. Dat sprak mij zodanig aan dat ik me een paar weken geleden al heb aangesloten bij de GOLD mastermind. En daar heb ik absoluut geen spijt van.


De 14e heb je echt laten zien hoe je werkt en het was een goed geregelde top dag!

Anika Klie -

Lalalupa Language Travel

Ondernemer & Spreker: Francina van den Berg

Al ruim 30 jaar ben ik zelf ondernemer. Op een bepaald moment besloot ik alles  anders te gaan doen! Ik was moe, geïrriteerd en had weinig energie. Ik maakte lange dagen van 14 tot  16 uur per dag en kon slecht slapen. Was mega gestresst en ik dacht dit moet anders kunnen dit is toch voor niemand vol te houden. Op dat moment kwam ik een Business Coach tegen en die gaf inzicht waar ik systemen en structuren in mijn bedrijf kon veranderen.

Ik leerde zaken automatiseren, leerde delegeren, leerde meer zaken uit te  besteden aan  anderen en  zo kreeg ik meer gedaan in minder uren.

Werd mijn werk kwalitatief beter, hoefde ik minder te werken en kon ik meer vrij nemen en op vakantie. Verdiende meer, de klanten waren blijer en ik kreeg meer omzet! Maar nog belangrijker er was meer winst en meer vrije tijd, wat nog belangrijker is dan winst!. Er ontstond meer rust en kon ik zaken gaan overzien. Daardoor kon ik nieuwe en verbeterde keuzes maken. Waardoor de business bloeide en groeide! Ik ging kijken naar de stappen die ik kon nemen op het gebied van Sales en Marketing en leerde te verbinden met klanten.

Nog belangrijker te luisteren, naar waar ze echt naar op zoek waren en zo konden we hogere tarieven vragen voor maatwerk, maar ook echte oplossingen waar de klanten echt blij van werden en wij heel veel werk uit hun handen haalde. En met mega succes! Als bedrijf waren ondertussen sterk in netwerken, verkopen, verbinden, overtuigen en in online marketing. Het vastleggen van e-mails en het opzetten van e-mail lijsten hadden we al vroeg in de gaten.
Ik ben dan ook een expert in sales in "eigen netwerk". Eenmaal klant, dan blijf je klant en kan je upsells en downsell doen! Ik zie bijna geen ondernemer dit toepassen in zijn bedrijf.
In één van mijn verkochte bedrijf hadden we meer dan 75.000 e-mail adressen die we heel goed wisten te verbinden aan de vraag van de klant.

Het bedrijf was dan ook zeer succesvol!
Het bedrijf is ondertussen verkocht en onder andere omdat het zoveel klanten had en e-mail adressen.Deze e-mail lijsten zijn dus goud waard.
Ik ben nog altijd die verbinder en netwerker, die het oplossen van problemen voor de ander kan omzetten in business modellen en

daardoor kan je zoveel meer waarde leveren voor je klanten.

Mijn commerciële brein begrijpt hoe een klant een  verlangen heeft, een probleem wat opgelost hoort te  worden. Alleen jouw klant weet niet hoe of heeft er stomweg geen tijd of geen zin in.

Mijn sales mindset heeft heel wat deuren voor mij geopend. Het enige wat je hoeft te doen is echt waarde te leveren en ook echt iets op te lossen. Staan voor wat je verkoopt (product of dienst) het is ten aller tijden een service en daar heb jij de beste in te zijn!

Jij bent DE expert of het gezicht of bekend om...vul in en daarom komen klanten naar jou toe. Deze kennis en inzichten deel ik graag met je want verkopen is het allerleukste wat er is. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat is wat ik ook jou gun, klanten en omzet! 

Daarom organiseer ik dit 1daags seminar. Ik nodig je uit om erbij te zijn en mijn tips tot je te nemen en ze toe te passen. Succes ligt om de hoek van waar  je nu staat. Het is doen en geloven.Zie ik je ook 14 november

We starten om 10.00-17.00 uur, je bent van harte welkom en ik inspireer je graag om actief  met je sales en marketing aan de slag te gaan! 

Reacties van klanten

'Toen ik de aankondiging zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij het event geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse workshop met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.''

Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl

Moneymindacademy.nl

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

'Ik ben nog steeds zo onder de indruk van het fantastische  2-daagse die ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent.

Dankzij deze 2 daagse kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

Wie zijn de gastsprekers?

Ondernemer & Gastspreker:

Saskia van Wolferen

Saskia heeft in de loop der jaren meerdere kleine bedrijfjes gehad. Het idee voor BWNL ontstond in het begin van 2018. Ze combineerde haar creativiteit met haar kennis over social media en besloot dat ze mensen met elkaar wilde gaan verbinden.

Ondernemer & Gastspreker:

Sharona Bolander

Sharona is een echte Instagram lover van het eerste uur. Ze is opgegroeid in een digitale wereld, waar ze al op jonge leeftijd van onder de indruk was. Zolang ze zich kan herinneren is ze al haar verhalen aan het delen op het internet.

Ticket 1 Daags Seminar

1 Ticket

NIEUWE DATUM VOLGT LATER!

197,-
147,-
Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

2 Tickets

NIEUWE DATUM VOLGT LATER!

394,-
227,-

Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

Informatie over de 1 daagse

Datum

Donderdag 14 november 2019

Tijd

van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

President Carlton Hotel, Utrecht

Food

Uitgebreide lunch & drankjes

"Focus op Omzet Verhogen"

1 Daagse Workshop

alles over sales zonder "salesy" te zijn!