Omzet Verhogende 1 Daags Seminar

1 Daagse LIVE EVENT: "Focus op Omzet Verhogen"

alles over sales zonder "salesy" te zijn! 

Deze 1 daagse live event gaat je informatie en inspiratie geven over Sales,
(online) Marketing & Communicatie. Zonder overdreven sales-achtig over te komen. 

NIEUWE DATUM VOLGT SNEL!

Kijk eerst deze video voordat
je verder leest 👉🏼 

Actief met je sales aan de slag zonder salesy te zijn.

We gaan tijdens de 1-daagse LIVE EVENT werken aan jouw sales kwaliteiten. Hoe zet jij Sales en (online) Marketing in, zodat jij jouw klanten kan overtuigen om bij jou te gaan kopen. 

Jij krijgt tools mee waardoor je op een gemakkelijke en simpele manier aan je verkoop kunt werken en zo meer klanten kunt bereiken. Klanten die zoeken naar jouw expertise en service. Waardoor jij met je bedrijf kan groeien en meer winst kan creëren. Verkoop hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap en als je het doet, doe het dan op de meest makkelijke en efficiënte manier.

Want wist je dat 95% van de ondernemers stopt binnen 5 jaar met hun onderneming, omdat zij niet voldoende klanten, omzet of winst hebben. Hoogste tijd om wat aan je sales- en (online) marketing te gaan werken en bij de 5% van de winnaars te horen!
Vandaar dat wij deze 1 daagse sales- en (online) marketing seminar organiseren!

null

Reacties van deelnemers

null

null

null

null

null

Het resultaat na het event 💪🏼:

🤩 Je weet hoe jij jezelf kan positioneren

🤩 Je gaat in de taal van de klant spreken, zodat zij zich hierin herkennen en overtuigd raken, zodat zij bij jou gaan kopen

🤩 Je krijgt een model, zodat je weet hoe jij jezelf kunt pitchen en zo meer kan overtuigen en daarmee verkopen

🤩 Je krijgt informatie hoe jij meer leads binnen kan krijgen

🤩 Je weet hoe je mond-tot-mondmarketing kan inzetten voor je bedrijf

🤩 We leren je hoe je huidige klanten, jou weer nieuwe klanten gaan opleveren

🤩 We vertellen meer over hoe jij zichtbaar kan worden op verschillende Social Media platformen en hoe je dat kan inzetten om meer actief klanten te werven

Reacties van deelnemers:

Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar  ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken! En aangezien het geen ontzettende tijdrovende dingen zijn, maar de focus werd gelegd op 'kleine, eerste, stapjes' kon ik daar thuis meteen al mee aan de slag. 


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 op 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! 

Jennifer Leijendekkers - 

De Dansformule

“ Ik was donderdag 14 november aanwezig in Utrecht  bij de 1 daagse workshop focus op meer omzet en meer klanten met Francina en haar team. 


Ik ben nu bijna een jaar ondernemer  en voelde dat ik een betere versie van mezelf kon worden in 2020! Dit is namelijk het jaar dat ik wil gaan stralen als ondernemer. 


Ik heb tijdens deze workshop geleerd hoe belangrijk het is om aan marketing te doen, zichtbaar te zijn en de juiste klant te vinden. Hoewel ik al veel kennis heb over seo teksten, instagram en google ads heb ik deze dag ook geleerd dat het cruciaal is om  een perfecte website te hebben en het juiste platform te kiezen dat bij me past als juriste voor ondernemers. Francina leerde ons dat video een belangrijke tool is om interactie te hebben met je klanten en niet enkel aandacht te schenken aan instagram maar ook andere kanalen zoals youtube, pinterest en linkedin. 


Ik heb tijdens deze workshop vrienden gemaakt maar ook klanten gevonden. Francina is lekker rechtuit, wat ik absoluut nodig heb als groeiende ondernemer. Ik wil niet horen wat ik wil maar wat ik nodig heb om een top ondernemer te worden. Dit is de business coach die ik wil om het te maken in 2020! En ik zal het maken, let maar op ;-) “

Zaïna de Beer - 

Point Blanc

De dag is voorbij gevlogen en ik heb me geen moment verveeld. Er ging een wereld voor me open met betrekking tot alle online mogelijkheden die er bestaan om meer omzet voor een bedrijf te genereren.


Heel boeiend, duidelijk, en met bruikbare tips en adviezen. Mijn enthousiasme is aangewakkerd en ga zeker aan de slag om e.e.a. in praktijk te brengen!


Een top dag en interessant seminar, een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe, op een leuke manier, zijn omzet te doen groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.
Jeannette van Wyk -

Dekker Zoetermeer

Wat een super gaaf event, aan het woordje sales hing bij mij altijd zo’n negatieve lading.


Ik dacht altijd aan die opdringerige verkopers aan de telefoon, maar door het event heb ik mee gekregen dat sales helemaal niet zo hoeft te zijn.


Ik weet nu hoe ik rekening kan houden met mijn klant en hoe ik ze het beste kan bereiken zonder te opdringer is te zijn. Al met al een super waardevolle dag!
Stefanie van Pelt - 

Mrs E-Commerce

Totaal leeg en tegelijkertijd vol nieuwe energie ging ik naar huis na de 1-daagse van Francina. Wat is het

een toffee dag geweest. Zoveel geleerd, zoveel nieuws en bevestiging waar ik het even nodig had.


Francina heeft alles duidelijk uitgelegd. Grappig en open, zonder dat het ook maar een moment saai was. Ze hield ons wakker en haar gastsprekers waren 3 powervrouwen. En natuurlijk powervrouw Daisy die alles goed in de gaten hield zodat het soepel verliep, en af en toe ineens haar stem liet horen.


Francina heeft mij met een strenge blik, maar toch met liefde uit mijn

comfortzone gehaald. Dat was echt even nodig. Blij dat ik erbij kon zijn!


Jessica Bakhuijs - 

Kerdwin

Herken jij jezelf hierin 😱?

🤯 Je hebt te weinig klanten, te weinig omzet en te weinig winst

🤯 Je weet niet hoe je aan klanten komt

🤯 Je weet niet waar je moet beginnen om klanten te werven

🤯 Je weet niet goed hoe je klanten kan overhalen en kan overtuigen

🤯 Je hebt geen idee hebt hoe jij je huidige klanten kunt inzetten om voor jou sales te plegen

🤯 Jij vindt het spannend om verkoop te doen en stelt het constant uit of doet het  niet

🤯 Jij wil graag groeien met je bedrijf, maar je wil niet "salesy" overkomen


Dan is de 1 daagse zeker iets voor jou!

Ja ik doe mee aan dit event, druk hier door en geef je op

Wat gaan we doen op dit event 🥳:

9.00-9.30 Binnenkomst met koffie en thee

9.30-10.45 Resoneren met je klant, hoe doe je dat?

10.45-11.00 Pauze

11.00- 12.00  Vertrouwen krijgen bij de klant, hoe doe je dat?

12.00-12.30  Samen kom je verder, zet je klanten in om klanten te krijgen.  

12.30-13.30  Lunch

13.30 -14.30 Workshop: Een salesfunnel bouwen via Instagram zonder te adverteren - door Daisy 

14.30- 15.00 Koffie en thee pauze

15.00-16.00  Klanten overtuigen hoe doe je dat zonder salesy te zijn

16.00-17.00  Q&A

17.00  Richting de file 😜

Ik heb een super leerzame dag gehad in Utrecht bij het evenement van Master Your Business Moves van Francina van den Berg.


Ik heb geleerd wat voor verschillende klanten er zijn en hoe je deze klanten kunt benaderen. Ik ga door deze workshop kritischer kijken naar onze website, de social media berichten die we plaatsen en het zet me aan het denken hoe we dichter bij de klant kunnen komen te staan. Zeker in onze branche is het van belang dat we onze klanten kennen en dat we ze aanvoelen. We hebben hier zoveel tips gekregen dat we dit komende periode zeker gaan toepassen. Francina en Daisy bedankt voor de inspirerende dag!

Carola Nickolson voor Horticulture Services bv

Voor het eerste een masterclass gevolg bij Francina van den Berg, van "Master your Business", wat een aangename verrassing!

Francina's verhaal staat als een huis, je begrijpt gewoon dat zij succesvol is zonder dat zij hier zich hier nadrukkelijk over uitlaat. De masterclass zat vol met praktijkvoorbeelden en leuke originele gastsprekers die net zo inspirerend zijn als Francina zelf. Francina zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt en anders gaat kijken naar je business waardoor je geïnspireerd raakt om weer eens kritisch en met een open blik naar je bedrijf te kijken.

Nu weet ik onder ander dat ik nog meer met social media moet gaan doen


Inspirerende dag gegeven door een inspirerend team!

Corné Baldwin -

Dutch'n Decent

Na het event van MYBM op 14 november ben ik weer goed gemotiveerd en heb ik een duidelijk plan waar ik weer verder mee moet gaan.


Tijdens het event noemde ik het al ik waardeer de praktijkgerichte begeleiding, dat je altijd zegt waar het op staat, niet te soft mij en andere aanpakken, maar wel met respect. Dat sprak mij zo aan dat ik me een paar weken geleden al heb aangesloten bij de GOLD mastermind. En daar heb ik absoluut geen spijt van.


De 14e heb je echt laten zien hoe je werkt en het was een goed geregelde top dag!

Anika Klie -

Lalalupa Language Travel

werken op terschelling

Francina van den Berg
Business en Strategie builder voor ondernemers

Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren.
Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haat passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle bedrijven die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Daisy is ruim 3,5 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van marketing, online marketing, social media en het opzetten van salesfunnels. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan is zij jouw "wizard" die het voor je kan oplossen.
Geen probleem is haar te gek. Daisy werkt voor en met heel veel ondernemers. Ze werkt als een tornado zo snel.
Denkt mee met je business en weet dit te vertalen naar campagnes.
Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Ticket 1 Daagse EVENT: ''Focus op omzet verhogen''

💥 1 Ticket

Bij Vibes in Noordwijk de 1 daagse workshop: ''Focus op omzet verhogen''

99,-
Prijs is exclusief BTW

💥 2 Tickets

Bij Vibes in Noordwijk de 1 daagse workshop: ''Focus op omzet verhogen''

175,-

Prijs is exclusief BTW

Informatie over het EVENT

Datum 📅

NIEUWE DATUM VOLGT

Tijd ⏰

van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie 📍

Bij Vibes in Noordwijk

Food 🍴

incl. Lunch & drankjes

Reacties van deelnemers van vorige keer:

Het seminar dat Master Your Business Moves gaf op 14 november was erg inspirerend. Om eerlijk te zijn, toen ik de agenda zag dacht ik dat het een hele lange dag ging worden, zoveel topics stonden erop. Maar niks was minder waar, de dag vloog voorbij. Met veel energie presenteerde Francina en een aantal gespecialiseerde sprekers hun inzichten op online communicatie voor ondernemers. Ik heb er veel van opgestoken, zeer de moeite waard.
Guus Vorstenbosch 

This is Gust

Een tot in de puntjes verzorgd seminar. Dat heeft Francina met haar team voor elkaar gekregen. De energie was van het begin tot eind voelbaar. Praktische handige tips. Ik heb me geen enkel moment verveeld. Ik ben een startende ondernemer, maar dus ook voor mij hele goede tips en inspiratie. Bedankt! 
Leonie Knoester

Cooking Vibes

Bedankt voor de  inspirerende dag door jullie georganiseerd in Utrecht. Samen met twee collega's van Dekker Zoetermeer heb ik andere inzichten gekregen, geleerd en gelachen. De opbouw van de dag was prima, leuke gastsprekers, geen kans gehad om in slaap te vallen! Heb er zin in om verder in  deze leuke social wereld te duiken en er alles uit te halen wat er inzit. Dank!

Eric Bosma - 

Dekker Warmond

'Bedankt Francina en Daisy voor de boeiende dag vol tips en goede adviezen betreffende online marketing.


Goede sfeer, fijne energie en een heerlijke lunch. Fijne locatie ook. Ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden, moet echt aan de gang met online marketing!

Sharon Overweg

Stapelgek.nl