Omzet Verhogende 1 Daags Seminar
arrow_drop_up arrow_drop_down

"Omzet Verhoger" 1 Daags Seminar

Deze 1 daagse Seminar gaat je alles vertellen over Sales,
hoe kan je klanten converteren online en offline!

Claim hier jouw plek!

Deelnemers van een 1 daagse training aan het woord:

Gister een Master Your Business Moves dag mee gemaakt bij Francina en zij weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Zij heeft mij geprikt en gepord net zo ver dat mijn ogen open gingen en ik echt tot de kern kwam en vanuit mijn diepste emotie ging voelen.


Nu aan mij zelf werken om dit in positieve kracht om te zetten. dank je wel voor deze enerverende ervaring!
Cindy Schrikkema - 

Jafra Cosmetics & Ageperfectly

Francina creëert een sfeer van veiligheid en vertrouwen waarin je jezelf mag zijn en je “zwakke” punten leert omzetten in krachtige vaardigheden die je helpen dichter en slimmer bij je doelen te komen.
Mina Abouzahra -

Interior & furniture designer

Move your business, letterlijk: zet beweging in je bedrijf.


Waar liggen jouw knelpunten, wat ontbreekt er of wat kun jij bijschaven, hoe laat jij jezelf zien? De workshop van Francina maakt heel overzichtelijk en duidelijk visueel, waar jij nu staat. Door jarenlange ervaring kan zij de pijnpunten bij ieder feilloos aanwijzen.


Confronterend en heel leerzaam. Ik kreeg  inzicht in waar het in mijn bedrijf door mijn eigen instelling aan hapert. De inbreng van de andere deelnemers maakt de middag extra rijk!!

Marianne Jansen - De Beeltenis

1 dag werken aan jouw sales voor meer klanten, meer omzet en dus meer winst!

We gaan tijdens het seminar werken aan jouw sales kwaliteiten. Hoe zet jij Content Marketing in en hoe kan jij je klant overtuigen dat zij bij jou gaat kopen.

Hoe converteer je klanten offline en online. Welke acties kan jij nemen om zo meer omzet te creëren en meer winst over te houden. Om persoonlijk maar ook zakelijk te gaan groeien.

95% van de ondernemers stopt binnen 5 jaar weer met hun onderneming omdat zij niet voldoende klanten, omzet of winst hebben. Hoogste tijd om wat aan je sales- en marketing te gaan doen en bij de 5% winnaars te horen!
Vandaar dat wij deze 1 daagse sales- en marketing seminar organiseren!

Vraag & Antwoord

Krijg antwoord op jouw vragen betreft sales, marketing & 

social media

Netwerken

Omring je met like-minded ondernemers 

om te netwerken

Deelnemers van een 1 daagse training aan het woord:

''Deze dag was een start… Een start om te professionaliseren. De losse eindjes en onduidelijkheden helder voor mij zelf en mijn klant te maken. En er iets aan te doen. Dit is voor mij een proces, dit kan niet in een middag. Maar Francina houdt je wel die spiegel voor om kritisch naar je bedrijf te kijken. En actie te ondernemen. Er is in een vrij korte tijd heel veel voorbij gekomen, in duidelijke stappen. Waardoor ik persoonlijk helder heb waar ik aan moet werken.


Mijn actie ligt heel duidelijk in systemen ontwikkelen. Iets waarbij ik hulp kan gebruiken. Daarnaast dacht ik dat ik verkoop lastig vind, maar blijkt dat ik eigenlijk beter moet nadenken over wie mijn klant is… Wederom neem je die spiegel eigenlijk mee naar huis.


De groep dynamiek is heel fijn. Je kunt iets toevoegen aan elkaars verhaal, maar herkent natuurlijk ook veel in elkaar.''

Deelnemer van 1 daagse

''Ik neem maandelijks deel aan workshops om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. Wat was ik blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s workshop Move Your Business realiseerde dat deze workshop wellicht boven verwachting zou uitpakken. 


Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven. 


Ik heb veel geleerd tijdens deze workshop over hoe nieuwe opdrachten te werven en mijn prijs te bepalen. Ik ben na afloop meteen, en met succes, aan de slag gegaan!''

Jennifer Colajezzi - Intuïtief Interieurontwerper

Trainer & Spreker: Francina van den Berg

Al ruim 30 jaar ben ik zelf ondernemer. Op een bepaald  moment besloot ik alles  anders te gaan doen! Ik was moe, geïrriteerd en had weining energie. Ik maakte lange dagen van 8-22 uur en kon slecht slapen. Ik dacht dit moet anders kunnen dit is toch voor niemand vol te houden. Op dat moment kwam ik een Business Coach tegen en die gaf inzicht waar ik systemen en structuren in mijn bedrijf kon veranderen. Zodat ik meer gedaan kreeg, minder uren hoefde te werken en ook nog eens meer klanten en omzet kreeg. Daardoor ontstond er bij bij meer rust en kon ik zaken gaan overzien. Daardoor kon ik nieuwe en verbeterde keuzes maken. Waardoor de business bloeide en groeide! Ik ging kijken naar de stappen die ik kon nemen op het gebied van Sales en Marketing. Maar ook naar mijn salesmindset en dat heeft voor mij deuren geopend.
Dat gun ik jou ook! Daarom organiseer ik dit 1daags seminar. 

Ticket 1 Daags Seminar

1 Ticket

Toegang tot het 1 daags Seminar op 

donderdag 14 november

197,-
97,-
Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

3 Tickets

Toegang tot het 1 daags Seminar op 

donderdag 14 november

291,-
197,-

Prijs is exclusief BTW

LET OP: dit is een early bird prijs!

Deelnemers van een 2 daagse training aan het woord:

'Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.''

Adine Versluis - Lekkerlevenmetminder.nl

Moneymindacademy.nl

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - Drop some Oil

'Ik ben nog steeds zo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent.

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

Informatie over de 1 daagse

Datum

Donderdag 14 november 2019

Tijden

van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

Wordt later bekend gemaakt, waarschijnlijk Utrecht

Faciliteiten

Incl. Lunch en een Gift

"Omzet Verhoger" 1 Daags Seminar

Claim hier jouw plek!